Вернуться назад Распечатать

Лаваш з ковбасою

Лаваш з ковбасою
Лаваш з ковбасою готується досить швидко, і це оригінальне блюдо чудово підійде в тому випадку, коли до вас несподівано нагрянули гості, а пригостити їх зовсім нічим. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти приготування цієї закуски.

Лаваш з ковбасою і сиром


Інгредієнти:

  • лаваш - 1 аркуш;

  • ковбаса - 50 г;

  • твердий сир - 50 г;

  • кетчуп - 1 ст. ложка;

  • майонез - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Отже, спочатку готуємо начинку для лавашу, ковбасу нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо тонкими пластинками, або натираємо на терці. Лаваш розрізаємо на кілька частин і промазуємо їх кетчупом . Викладаємо ковбаску і засипаємо натертим сиром. Загортаємо лаваш туго в рулети і злегка змащуємо майонезом. Духовку нагріваємо до 200 градусів і запікаємо страву приблизно 10 хвилин.

    Лаваш з ковбасою і помідорами


    Інгредієнти:

  • вірменський лаваш - 1 аркуш;

  • ковбаса - 150 г;

  • помідори - 3 шт.;

  • сир - 100 г;

  • часник - 4 зубчики;

  • майонез - 100 мл


  • Приготування
    Часник видавлюємо через прес і з'єднуємо з майонезом. Цією сумішшю намазуємо листочок вірменського лаваша , який заздалегідь розстилаємо на столі. Помідори дрібно нарізаємо, викладаємо на майонез. Ковбасу шаткуємо й теж рівномірно обкладаємо весь аркуш лаваша. Сирок натираємо на тертці, посипаємо їм всю начинку, трохи притискаємо її і скручуємо в тугий рулет. У такому вигляді він повинен полежати приблизно 30 хвилин, після чого розрізаємо на порційні шматочки і розкладаємо на красиве блюдо.

    Рулет з лаваша з ковбасою і плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш - 1 шт.;

  • плавлений сирок - 2 шт.;

  • Лаваш з ковбасою

  • варена ковбаса - 100 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • зелень - за смаком.


  • Приготування
    Лаваш розрізаємо навпіл. Одну частину кладемо на стіл, змащуємо плавленим сирком. Ковбасу з помідорами нарізаємо на тонкі півкільця і розкладаємо на аркуші. Другу половину лаваша той же промазуємо сиром і зверху викладаємо подрібнену зелень. Кладемо другий лаваш поверх першого і акуратно закручуємо в рулон.