Млинці з грибами і куркою
Існує безліч рецептів приготування фаршированих млинців. Така закуска прекрасно підійде до будь-якого столу і неодмінно сподобається всім гостям. Пропонуємо вам приготувати дуже смачні і соковиті млинці з начинкою з грибів та курки.
Інгредієнти:
Для млинців:
вода - 200 мл;
молоко - 200 мл;
яйце - 1 шт.;
борошно - 150 г;
розпушувач - щіпка.
Для начинки:
філе куряче - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
сир - 200 г;
сметана - 150 мл
Приготування
Давайте розберемося, як зробити млинці з грибами і куркою. Змішуємо холодне молоко з окропом, додаємо яйце, щіпку солі, цукру і добре перемішуємо. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, розпушувач і вливаємо трохи рослинного масла. Ретельно перемішуємо все віночком до однорідності і підсмажуємо млинці на невеликій добре розігрітій сковороді.
Далі переходимо до приготування начинки: куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Гриби обробляємо і дрібно шаткуємо. Цибулю чистимо і подрібнюємо кубиками, а сир натираємо на крупній терочке.
Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи масла і пасеруємо спочатку до м'якості цибулю. Потім додаємо гриби, курку і обсмажуємо всі 15 хвилин, періодично помішуючи. Далі викладаємо половину натертого сиру, підсолюємо за смаком, перчимо і добре перемішуємо.
На краєчок млинчика кладемо готову начинку, щільно загортаємо її всередину, боки підверніть в серединку і формуємо конвертик. Таким чином, робимо з усіма нашими млинцями, а потім викладаємо їх у форму для запікання, змащуємо зверху сметаною, присипаємо залишилися сиром і запікаємо в гарячій духовці протягом 25 хвилин. Ось і все, млинці, фаршировані куркою і грибами, готові!
Інгредієнти:
Для тіста:
нежирне молоко - 500 мл;
вода - 100 мл;
рослинне масло - 5 ст. ложок;
цукровий пісок - 1 ст. ложка;
яйце - 3 т.;
борошно - 25 ст.
Для начинки:
свіжі гриби - 500 г;
спеції;
зелена цибуля;
куряче філе - 250 г;
цибулина - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
сметана - 200 мл;
свіжа зелень - 1 пучок.
Приготування
Отже, для початку давайте приготуємо з вами смачне тісто для млинців. Для цього беремо тарілочку, розбиваємо в неї яйця, всипаємо цукор і гарненько збиваємо вінчиком до утворення піни. Далі поступово чергуючи, всипаємо борошно і вливаємо нежирне молоко. Ретельно все вимішуємо, щоб не було грудочок. Тісто має вийти не дуже рідке! У самому кінці додаємо гарячу воду і залишаємо тісто хвилин на 15.
Перед тим як смажити млинці, наливаємо на сковорідку трохи рослинного масла, розігріваємо його і випікаємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Після цього переходимо до приготування начинки: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і замочуємо на деякий час у холодній воді. Куряче філе обробляємо, обсмажуємо на соняшниковій масло, додаємо цибулю і пасеруємо все разом до готовності. Подрібнюємо гриби скибочками і викладаємо в сковороду до м'яса. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 8-10 після чого знімаємо її, щоб випарувалася зайва рідина. Солимо, перчимо начинку за смаком, додаємо дрібно порізаний часник. Коли вся рідина випарується, кладемо сметану, рубану зелень, добре перемішуємо, тримаємо на вогні ще пару хвилин і вимикаємо газ.
Далі беремо млинець, в середину викладаємо трохи приготовленої начинки, збираємо краю, формуємо мішечок і зав'язуємо його зверху акуратно зеленою цибулькою. Таким чином, робимо з усіма млинцями і подаємо оригінальну закуску на стіл!
Млинці з грибами, куркою і сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Давайте розберемося, як зробити млинці з грибами і куркою. Змішуємо холодне молоко з окропом, додаємо яйце, щіпку солі, цукру і добре перемішуємо. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, розпушувач і вливаємо трохи рослинного масла. Ретельно перемішуємо все віночком до однорідності і підсмажуємо млинці на невеликій добре розігрітій сковороді.
Далі переходимо до приготування начинки: куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Гриби обробляємо і дрібно шаткуємо. Цибулю чистимо і подрібнюємо кубиками, а сир натираємо на крупній терочке.
Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи масла і пасеруємо спочатку до м'якості цибулю. Потім додаємо гриби, курку і обсмажуємо всі 15 хвилин, періодично помішуючи. Далі викладаємо половину натертого сиру, підсолюємо за смаком, перчимо і добре перемішуємо.
На краєчок млинчика кладемо готову начинку, щільно загортаємо її всередину, боки підверніть в серединку і формуємо конвертик. Таким чином, робимо з усіма нашими млинцями, а потім викладаємо їх у форму для запікання, змащуємо зверху сметаною, присипаємо залишилися сиром і запікаємо в гарячій духовці протягом 25 хвилин. Ось і все, млинці, фаршировані куркою і грибами, готові!
Млинці з грибами і куркою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для початку давайте приготуємо з вами смачне тісто для млинців. Для цього беремо тарілочку, розбиваємо в неї яйця, всипаємо цукор і гарненько збиваємо вінчиком до утворення піни. Далі поступово чергуючи, всипаємо борошно і вливаємо нежирне молоко. Ретельно все вимішуємо, щоб не було грудочок. Тісто має вийти не дуже рідке! У самому кінці додаємо гарячу воду і залишаємо тісто хвилин на 15.
Перед тим як смажити млинці, наливаємо на сковорідку трохи рослинного масла, розігріваємо його і випікаємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Після цього переходимо до приготування начинки: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і замочуємо на деякий час у холодній воді. Куряче філе обробляємо, обсмажуємо на соняшниковій масло, додаємо цибулю і пасеруємо все разом до готовності. Подрібнюємо гриби скибочками і викладаємо в сковороду до м'яса. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 8-10 після чого знімаємо її, щоб випарувалася зайва рідина. Солимо, перчимо начинку за смаком, додаємо дрібно порізаний часник. Коли вся рідина випарується, кладемо сметану, рубану зелень, добре перемішуємо, тримаємо на вогні ще пару хвилин і вимикаємо газ.
Далі беремо млинець, в середину викладаємо трохи приготовленої начинки, збираємо краю, формуємо мішечок і зав'язуємо його зверху акуратно зеленою цибулькою. Таким чином, робимо з усіма млинцями і подаємо оригінальну закуску на стіл!
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І
Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі