Млинці з грибами і куркою

Млинці з грибами, куркою і сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Давайте розберемося, як зробити млинці з грибами і куркою. Змішуємо холодне молоко з окропом, додаємо яйце, щіпку солі, цукру і добре перемішуємо. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, розпушувач і вливаємо трохи рослинного масла. Ретельно перемішуємо все віночком до однорідності і підсмажуємо млинці на невеликій добре розігрітій сковороді.
Далі переходимо до приготування начинки: куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Гриби обробляємо і дрібно шаткуємо. Цибулю чистимо і подрібнюємо кубиками, а сир натираємо на крупній терочке.
Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи масла і пасеруємо спочатку до м'якості цибулю. Потім додаємо гриби, курку і обсмажуємо всі 15 хвилин, періодично помішуючи. Далі викладаємо половину натертого сиру, підсолюємо за смаком, перчимо і добре перемішуємо.
На краєчок млинчика кладемо готову начинку, щільно загортаємо її всередину, боки підверніть в серединку і формуємо конвертик. Таким чином, робимо з усіма нашими млинцями, а потім викладаємо їх у форму для запікання, змащуємо зверху сметаною, присипаємо залишилися сиром і запікаємо в гарячій духовці протягом 25 хвилин. Ось і все, млинці, фаршировані куркою і грибами, готові!
Млинці з грибами і куркою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для початку давайте приготуємо з вами смачне тісто для млинців. Для цього беремо тарілочку, розбиваємо в неї яйця, всипаємо цукор і гарненько збиваємо вінчиком до утворення піни. Далі поступово чергуючи, всипаємо борошно і вливаємо нежирне молоко. Ретельно все вимішуємо, щоб не було грудочок. Тісто має вийти не дуже рідке! У самому кінці додаємо гарячу воду і залишаємо тісто хвилин на 15.
Перед тим як смажити млинці, наливаємо на сковорідку трохи рослинного масла, розігріваємо його і випікаємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Після цього переходимо до приготування начинки: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і замочуємо на деякий час у холодній воді. Куряче філе обробляємо, обсмажуємо на соняшниковій масло, додаємо цибулю і пасеруємо все разом до готовності. Подрібнюємо гриби

Далі беремо млинець, в середину викладаємо трохи приготовленої начинки, збираємо краю, формуємо мішечок і зав'язуємо його зверху акуратно зеленою цибулькою. Таким чином, робимо з усіма млинцями і подаємо оригінальну закуску на стіл!
Рекомендуємо добрі рецепти

Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми

Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми

Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами

Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде

Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І

Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі