Сирні млинці
Млинці готують з різноманітними начинками - з одного боку, це може бути і основне страву, коли, наприклад, начинка з м'яса. А може бути і десерт до чаю, коли млинці з сиром або варенням. У цій статті ми розповімо вам рецепт приготування сирних млинців.
Інгредієнти:
борошно - 300 г;
сода - 05 ч. ложки;
молоко - 700 г;
цукор - 1 ч. ложка;
сир сулугуні - 100 г;
цибулю зелений - 50 р;
яйця курячі - 2 шт.;
сіль - щіпка;
рослинне масло.
Приготування
Просіваємо борошно. Розбиваємо яйця в глибоку миску, додаємо цукор і сіль. Гарненько перемішуємо за допомогою віночка. Потихеньку додаємо борошно і вливаємо молоко, постійно помішуючи. В кінці додаємо соду і вливаємо 1 столову ложку рослинної олії.
Знову ретельно перемішуємо. Сулугуні тремо на крупній тертці. Промитий і обсушенний зелену цибулю подрібнюємо і змішуємо з сиром. Отриману суміш додаємо в тісто і знову добре перемішуємо, щоб сир рівномірно розподілився. Сковороду добре розжарюємо і змащуємо її рослинним маслом. Потім наливаємо трохи тіста і, повертаючи сковороду, розподіляємо його. Обсмажуємо млинці з сиром з обох боків до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
борошно - 2 склянки;
молоко - 500 мл;
цибуля - 400 г;
твердий сир - 200 г;
яйця - 5 шт.;
цукор - 15 ст. ложки;
сода - 05 ч. ложки;
сіль - 05 ч. ложки;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо 100 г молока і потихеньку вмішуємо борошно, щоб вийшло тісто приблизно консистенції сметани. Додаємо тертий на дрібній тертці сир, соду, борошно і інше молоко. Добре перемішуємо. Цибулю подрібнюємо. Тепер на рослинному маслі обсмажуємо 1 столову ложку цибулі, потім зверху наливаємо тісто і обсмажуємо до рум'яності спочатку з однієї сторони, а потім - з іншого.
Інгредієнти:
твердий сир - 150 г;
молоко - 350 мл;
борошно - 1 склянка;
яйця - 2 шт.;
часник - 1 зубчик;
зелень - 1 пучок;
сіль - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
розпушувач - 1 ч. ложка;
рослинна олія рафінована - 10 мл;
вершкове масло.
Приготування
Сир тремо на дрібній тертці. Зелень миємо, обсушуємо і подрібнюємо. Борошно разом з розпушувачем просіваємо. Пропускаємо через прес часник. Яйця збиваємо з цукром і сіллю і збиваємо до міцної піни. Молоко трохи підігріваємо і вливаємо його в яєчну суміш, перемішуємо.
Додаємо борошно з розпушувачем і знову збиваємо. Тепер додаємо подрібнену зелень і часник. Вливаємо олію і добре збиваємо міксером або перемішуємо вінчиком. Сковороду добре розігріваємо, змащуємо рослинним маслом і смажимо млинці з двох сторін. За бажанням готові гарячі млинці змащуємо вершковим маслом.
Сирні млинці з сулугуні
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно. Розбиваємо яйця в глибоку миску, додаємо цукор і сіль. Гарненько перемішуємо за допомогою віночка. Потихеньку додаємо борошно і вливаємо молоко, постійно помішуючи. В кінці додаємо соду і вливаємо 1 столову ложку рослинної олії.
Знову ретельно перемішуємо. Сулугуні тремо на крупній тертці. Промитий і обсушенний зелену цибулю подрібнюємо і змішуємо з сиром. Отриману суміш додаємо в тісто і знову добре перемішуємо, щоб сир рівномірно розподілився. Сковороду добре розжарюємо і змащуємо її рослинним маслом. Потім наливаємо трохи тіста і, повертаючи сковороду, розподіляємо його. Обсмажуємо млинці з сиром з обох боків до рум'яної скоринки.
Млинці з сиром і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо 100 г молока і потихеньку вмішуємо борошно, щоб вийшло тісто приблизно консистенції сметани. Додаємо тертий на дрібній тертці сир, соду, борошно і інше молоко. Добре перемішуємо. Цибулю подрібнюємо. Тепер на рослинному маслі обсмажуємо 1 столову ложку цибулі, потім зверху наливаємо тісто і обсмажуємо до рум'яності спочатку з однієї сторони, а потім - з іншого.
Сирні млинці з зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Сир тремо на дрібній тертці. Зелень миємо, обсушуємо і подрібнюємо. Борошно разом з розпушувачем просіваємо. Пропускаємо через прес часник. Яйця збиваємо з цукром і сіллю і збиваємо до міцної піни. Молоко трохи підігріваємо і вливаємо його в яєчну суміш, перемішуємо.
Додаємо борошно з розпушувачем і знову збиваємо. Тепер додаємо подрібнену зелень і часник. Вливаємо олію і добре збиваємо міксером або перемішуємо вінчиком. Сковороду добре розігріваємо, змащуємо рослинним маслом і смажимо млинці з двох сторін. За бажанням готові гарячі млинці змащуємо вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І
Млинці з кукурудзяного борошна
Млинці - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють і дорослі, і діти. Готують їх різними способами і подають з соусами, варенням, сметаною. І
Млинці без соди
Млинці - смачне блюдо російської кухні. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами приготування без соди. Знайомимося з нашими корисними
Млинці на ряжанці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. На чому їх тільки не готують: на воді, кефірі, кисляку, молоці. А ми сьогодні розповімо вам, як їх смачно