Закуски з печінки
Того, хто не любить печінку, просто не пощастило - значить, він не пробував її правильно і смачно приготованою. Продукт це надзвичайно корисний і потрібний нашому організму, тому дуже бажано хоча б зрідка включати його в свій раціон. Зараз ми вам підкажемо цікаві рецепти закусок з печінки. Впевнені, ви будете в захваті, вони сподобаються навіть тим, хто раніше не жалував даний продукт.
Інгредієнти:
розсипчастий сир - 200 г;
волоські горіхи - 100 г;
печінка тріски - 200 г;
листя салату - 4 шт.
Приготування
Очищені волоські горіхи подрібнюємо в блендері. З'єднуємо сир і печінка тріски, попередньо зливши з неї рідину. Гарненько все це перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Руки змочуємо у воді, формуємо невеличкі кульки і обвалюють їх в подрібнених горіхах. На плоске блюдо викладаємо листя зеленого салату, зверху розміщуємо закуску з печінки тріски і сиру. Хвилин на 20 ставимо в холодильник, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
яловича печінка - 500 г;
цибуля - 200 г;
борошно - 2 ст. ложки;
рослинна олія - 50 мл;
яблука - 2 шт.;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Печінка моєму, очищаємо від плівок, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо. Потім посипаємо перцем і сіллю, обвалюємо в борошні й обсмажуємо з обох боків до готовності. Після цього викладаємо на серветку, щоб зайвий жир стік. Ріжемо кільцями цибулю і також обсмажуємо його до придбання золотистого кольору. Тепер беремо яблука, акуратно вирізаємо серцевину, а потім нарізаємо кільцями й обсмажуємо в тому маслі, в якому смажився лук. На блюдо спочатку викладаємо смажену цибулю, а потім скибочки печінки і яблук, чергуючи шари.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
морква - 150 г;
цибуля - 100 г;
мариновані корнішони - 3 шт.;
яйця - 3 шт.;
майонез;
сіль, чорний мелений перець;
рослинна олія;
листя пекінської капусти;
зелень кропу і петрушки.
Приготування
Промиту і обсушену печінка нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо її на рослинній олії на сильному вогні, помішуючи, 2 хвилини. Потім вогонь робимо мінімальним, сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо печінка ще хвилин 10. Після цього додаємо за смаком перець, сіль і перемішуємо.
Охолоджену печінку нарізаємо кубиками, так само ріжемо і відварені круто яйця. Подрібнюємо цибулю, а корнішони ріжемо тонкою соломкою, моркву тремо на крупній тертці і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і добре перемішуємо. Пекінську капусту розбираємо по листочкам, відрізаємо частину листа біля підніжжя, там, де потовщення. Розкладаємо листочки на плоске блюдо і зверху викладаємо підготовлену закуску з курячої печінки. Зверху посипаємо подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
печінка свиняча - 1 кг;
сир плавлений - 150 г;
масло вершкове - 150 г;
морква - 150 г;
часник - 1-2 зубчики;
цибуля - 100 г;
рослинна олія;
сіль - за смаком.
Приготування
Печінка очистити від плівок, нарізаємо шматочками і відварюємо до готовності. Подрібнюємо цибулю і моркву і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Печінку разом з овочами подрібнюємо в блендері, за смаком додаємо сіль і перець і добре перемішуємо.
Викладаємо отриману масу на пергамент шаром товщиною до 1 див. Часник подрібнюємо і змішуємо його з плавленим сиром і вершковим маслом. Наносимо отриману масу на печінковий шар. Згортаємо рулет, загортаємо його в пергамент і ставимо в холодильник години на 2 потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо холодну закуску з печінки до столу.
Закуска з печінки тріски
Інгредієнти:
Приготування
Очищені волоські горіхи подрібнюємо в блендері. З'єднуємо сир і печінка тріски, попередньо зливши з неї рідину. Гарненько все це перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Руки змочуємо у воді, формуємо невеличкі кульки і обвалюють їх в подрібнених горіхах. На плоске блюдо викладаємо листя зеленого салату, зверху розміщуємо закуску з печінки тріски і сиру. Хвилин на 20 ставимо в холодильник, а потім подаємо до столу.
Закуска з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму, очищаємо від плівок, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо. Потім посипаємо перцем і сіллю, обвалюємо в борошні й обсмажуємо з обох боків до готовності. Після цього викладаємо на серветку, щоб зайвий жир стік. Ріжемо кільцями цибулю і також обсмажуємо його до придбання золотистого кольору. Тепер беремо яблука, акуратно вирізаємо серцевину, а потім нарізаємо кільцями й обсмажуємо в тому маслі, в якому смажився лук. На блюдо спочатку викладаємо смажену цибулю, а потім скибочки печінки і яблук, чергуючи шари.
Закуска з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і обсушену печінка нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо її на рослинній олії на сильному вогні, помішуючи, 2 хвилини. Потім вогонь робимо мінімальним, сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо печінка ще хвилин 10. Після цього додаємо за смаком перець, сіль і перемішуємо.
Охолоджену печінку нарізаємо кубиками, так само ріжемо і відварені круто яйця. Подрібнюємо цибулю, а корнішони ріжемо тонкою соломкою, моркву тремо на крупній тертці і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і добре перемішуємо. Пекінську капусту розбираємо по листочкам, відрізаємо частину листа біля підніжжя, там, де потовщення. Розкладаємо листочки на плоске блюдо і зверху викладаємо підготовлену закуску з курячої печінки. Зверху посипаємо подрібненою зеленню.
Закуска з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка очистити від плівок, нарізаємо шматочками і відварюємо до готовності. Подрібнюємо цибулю і моркву і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Печінку разом з овочами подрібнюємо в блендері, за смаком додаємо сіль і перець і добре перемішуємо.
Викладаємо отриману масу на пергамент шаром товщиною до 1 див. Часник подрібнюємо і змішуємо його з плавленим сиром і вершковим маслом. Наносимо отриману масу на печінковий шар. Згортаємо рулет, загортаємо його в пергамент і ставимо в холодильник години на 2 потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо холодну закуску з печінки до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як