Закуски з печінки

Закуска з печінки тріски
Інгредієнти:
Приготування
Очищені волоські горіхи подрібнюємо в блендері. З'єднуємо сир і печінка тріски, попередньо зливши з неї рідину. Гарненько все це перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Руки змочуємо у воді, формуємо невеличкі кульки і обвалюють їх в подрібнених горіхах. На плоске блюдо викладаємо листя зеленого салату, зверху розміщуємо закуску з печінки тріски і сиру. Хвилин на 20 ставимо в холодильник, а потім подаємо до столу.
Закуска з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму, очищаємо від плівок, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо. Потім посипаємо перцем і сіллю, обвалюємо в борошні й обсмажуємо з обох боків до готовності. Після цього викладаємо на серветку, щоб зайвий жир стік. Ріжемо кільцями цибулю і також обсмажуємо його до придбання золотистого кольору. Тепер беремо яблука, акуратно вирізаємо серцевину, а потім нарізаємо кільцями й обсмажуємо в тому маслі, в якому смажився лук. На блюдо спочатку викладаємо смажену цибулю, а потім скибочки печінки і яблук, чергуючи шари.
Закуска з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і обсушену печінка нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо її на рослинній олії на сильному вогні, помішуючи, 2 хвилини. Потім вогонь робимо мінімальним, сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо печінка ще хвилин 10. Після цього додаємо за смаком перець, сіль і перемішуємо.
Охолоджену печінку нарізаємо кубиками, так само ріжемо і відварені круто яйця. Подрібнюємо цибулю, а корнішони ріжемо тонкою соломкою, моркву тремо на крупній тертці і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і добре перемішуємо. Пекінську капусту розбираємо по листочкам, відрізаємо частину листа біля підніжжя, там, де потовщення. Розкладаємо листочки на плоске блюдо і зверху викладаємо підготовлену закуску з курячої печінки. Зверху посипаємо подрібненою зеленню.
Закуска з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування

Викладаємо отриману масу на пергамент шаром товщиною до 1 див. Часник подрібнюємо і змішуємо його з плавленим сиром і вершковим маслом. Наносимо отриману масу на печінковий шар. Згортаємо рулет, загортаємо його в пергамент і ставимо в холодильник години на 2 потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо холодну закуску з печінки до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно

Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових

Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як