Печінка в клярі
Правильно посмажити печінка не так просто, як здається на перший погляд. Якщо перетримати, отримаємо жорстку підошву замість ніжного делікатесу. Положення може врятувати кляр, завдяки якому печінка залишиться соковитою і м'якою. Але все ж головне - вчасно зняти м'ясо з вогню, як тільки при проколюванні воно перестане виділяти рожевий сік.
Смачний і ситну вечерю за лічені хвилини - це реальність! Вся принадність рецепта полягає в тому, що вам не доведеться окремо обсмажувати кожен шматочок печінки. Все перемішуємо і на сковорідку! Що може бути простіше?
Інгредієнти:
печінка куряча - 300 г;
цибуля -1 шт.;
соус соєвий - 2 ст. ложки;
кінза - 1/2 пучка;
паприка - 1 ч. ложка;
сіль - за смаком;
олія - для смаження.
Для кляру:
вода - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Печінку промиваємо, заливаємо соєвим соусом і змішати з нарізаним півкільцями цибулею. Перчимо, додаємо мелену паприку і зелень кінзи. Печінка в цьому маринаді відправляємо на півгодини в холодильник.
Для кляру яйця збиваємо з сіллю і перцем. Вливаємо воду. Продовжуючи збивати, вводимо борошно. Замариновану печінка заливаємо кляром і добре перемішуємо. Викладаємо в один шар на розпечену сковорідку. Обсмажуємо 2-3 хвилини з кожного боку, до утворення апетитною рум'яною кірочки.
Інгредієнти:
печінка - 500 г;
яйця - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Печінку промиваємо, витираємо і нарізаємо шматочками товщиною близько сантиметра, відбиваємо. Цибулю тремо на дрібній тертці (щоб сильно не плакати, можна подрібнити в блендері) і перемішуємо з печінкою. Залишаємо маринуватися хвилин 15 а тим часом готуємо кляр. Яйця збиваємо з сіллю і перцем. Шматочки печінки спочатку обвалюємо в борошні, після занурюємо в кляр і обсмажуємо з двох сторін на розігрітій сковорідці, під закритою кришкою.
Інгредієнти:
печінка - 400 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
коньяк - 20 г;
горіхи волоські - 50 г;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Печінку промиваємо, видаляємо плівки і нарізаємо кубиками. Солимо, перчимо. Для кляру збиваємо яйце, поступово вводимо муку, тонкою цівкою вливаємо коньяк. В кінці додаємо подрібнені волоські горіхи. Занурюємо шматочки печінки в кляр і смажимо у фритюрі до утворення золотистої скоринки.
Куряча печінка в клярі - рецепт
Смачний і ситну вечерю за лічені хвилини - це реальність! Вся принадність рецепта полягає в тому, що вам не доведеться окремо обсмажувати кожен шматочок печінки. Все перемішуємо і на сковорідку! Що може бути простіше?
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Печінку промиваємо, заливаємо соєвим соусом і змішати з нарізаним півкільцями цибулею. Перчимо, додаємо мелену паприку і зелень кінзи. Печінка в цьому маринаді відправляємо на півгодини в холодильник.
Для кляру яйця збиваємо з сіллю і перцем. Вливаємо воду. Продовжуючи збивати, вводимо борошно. Замариновану печінка заливаємо кляром і добре перемішуємо. Викладаємо в один шар на розпечену сковорідку. Обсмажуємо 2-3 хвилини з кожного боку, до утворення апетитною рум'яною кірочки.
Яловича печінка в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, витираємо і нарізаємо шматочками товщиною близько сантиметра, відбиваємо. Цибулю тремо на дрібній тертці (щоб сильно не плакати, можна подрібнити в блендері) і перемішуємо з печінкою. Залишаємо маринуватися хвилин 15 а тим часом готуємо кляр. Яйця збиваємо з сіллю і перцем. Шматочки печінки спочатку обвалюємо в борошні, після занурюємо в кляр і обсмажуємо з двох сторін на розігрітій сковорідці, під закритою кришкою.
Як приготувати свинячу печінку в клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, видаляємо плівки і нарізаємо кубиками. Солимо, перчимо. Для кляру збиваємо яйце, поступово вводимо муку, тонкою цівкою вливаємо коньяк. В кінці додаємо подрібнені волоські горіхи. Занурюємо шматочки печінки в кляр і смажимо у фритюрі до утворення золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінка по-строгановськи - рецепт
Якщо ви любите страви з печінки, то ця стаття саме для вас. У ній ми розповімо кілька рецептів приготування печінки по-строгановськи, а так само
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто