Підлива з печінки

Підлива з яловичої печінки
Базовий рецепт підливи з яловичої печінки не знає аналогів. Густий і ароматний соус, в поєднанні з золотистими шматочками печінки, розбавляють скибочки грибів, завдяки яким, підлива відрізняється не тільки аромат, але і смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати підливу з печінкою, саму печінку слід гарненько очистити від плівок і проток, ретельно промити і нарізати товстою соломкою. Також ріжемо гриби пластинами і ріпчасту цибулю тонкими півкільцями.
На сковороді обсмажуємо гриби з цибулею до м'якості та легкого золотистого кольору. Кладемо до засмажки шматочки печінки, трохи подрібненого часнику, приправляємо все і обсмажуємо до тих пір, поки печінка не схопиться. Потім заливаємо все склянкою води і тушкуємо разом до повної готовності печінки. Якщо до цих пір підлива не загусла, її слід доповнити невеликою кількістю просіяного борошна.
Підлива з свинячої печінки
Класична підлива зі свинячої печінки на беконі просто повинна побувати на вашому столі. Ароматна, з легким нотками портвейну, вона добре доповнить гарнір з картопляного пюре чи різних круп.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому тонкі кільця ріпчастої цибулі до м'якості. Посипаємо цибульну обжарку столовою ложкою борошна, перемішуємо і вливаємо овочевий бульйон . Як тільки він загусне, додаємо портвейн.
На іншій сковороді смажимо бекон, а на витопившемся жиру підрум'янюємо шматочки очищеного і обваленной в борошні свинячої печінки. Додаємо сметану і печінка в підливку і тушкуємо все разом близько 10-15 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем за смаком.
Підливу з печінки зі сметаною можна зробити в мультиварці, для приготування бажано використовувати режим "Випічка" і обсмажити на ньому спершу бекон і цибулю, потім додати печінку, залити бульйоном і тушкувати 20-25 хвилин.
Підлива з курячої печінки
Куряча печінка відливається своєю ніжною, буквально креязиком текстурою. Чому б не скористатися цією перевагою продукту, і не приготувати густу підливу з пюрированной курячої печінки?
Інгредієнти:
Приготування

Щоб підлива вийшла гущі, можна додати борошно або свіжі хлібні крихти. Через 5 хвилин необхідно буде приправити страву за смаком і знову збити до однорідності за допомогою блендера. Готова підлива з печінки курки добре підходить для пасти, картоплі і навіть м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Бефстроганов з печінки
Бефстроганов - популярне блюдо російської кухні. Варіантів його створення безліч: з свинини, яловичини, курки. А сьогодні ми розберемо кілька цікавих

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як