Яловичина в мультиварці - рецепти
Ніщо не може зрівнятися зі смачним гарячим м'ясним блюдом на обід, хіба що таке ж блюдо, але приготоване без особливих зусиль за допомогою мультиварки. Рецепти приготування яловичини в мультиварці читайте нижче.
Інгредієнти:
яловичина (шийний відділ) - 15 кг;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
сіль, прец;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
борошно - 1/4 ст.;
часник - 3 зубчики;
вино - 1 ст.;
бульйон - 3 ст.;
розмарин - 1/2 ч. ложки;
лавровий лист - 1 шт.;
сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;
морква - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
зелень.
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Випічка» і розігріваємо олію в чаші пристрою. М'ясо нарізаємо кубиками. Картоплю і моркву чистимо і також подрібнюємо кубиками, цибулю ріжемо півкільцями. Спочатку кладемо в каструлю м'ясо і обсмажуємо його до тих пір, поки всі сторони не «схопиться», після чого кладемо овочі і подрібнений часник. Заливаємо вміст мультиварки вином і бульйоном, змішаним з борошном, і кладемо до овочів розмарин, чебрець, лавровий лист, сіль і перець.
Продовжуємо приготування на «Випікання» 15 години. Якщо ви готуєте яловичину в мультиварці «Редмонд», то змінювати рецепт не варто, достатньо лише вибрати режим «Гасіння», замість «Випічки».
Готове тушковане м'ясо викладаємо на тарілку і посипаємо подрібненою зеленню перед подачею.
Інгредієнти:
яловичина - 15 кг;
свіжий чебрець, розмарин, кріп;
оливкова олія;
сіль, перець;
часник - 8 зубчиків.
Приготування
Шматок яловичини споліскуємо й обсушуємо паперовим рушником. З допомогою невеликого ножа робимо в м'ясі глибокі надрізи і вкладаємо в них по зубчику часнику. Нашпигованное м'ясо натираємо оливковою олією, сіллю і перцем. Чебрець, розмарин і кріп (по невеликому пучку) кладемо в ступку з хорошою пучкою солі і невеликою кількістю масла. Перетираємо трави, щоб пішов аромат і натираємо ароматною сумішшю м'ясо, намагаючись, щоб трави потрапили в надрізи. Обертаємо шматок яловичини фольгою і кладемо його в чашу мультиварки.
На дно чаші наливаємо трохи води, щоб фольга не пригоріла. Приготування яловичини в фользі в мультиварці - простий рецепт, чи не правда? Залишається лише включити пристрій в режим «Випічка» на 1 годину.
Якщо всі попередні способи приготування м'яса вимагали достатню кількість часу, то цей простий рецепт приготування яловичини в мультиварці не залишить вас голодними надовго.
Інгредієнти:
Для м'яса:
крохмаль - 1 ст. ложка;
сіль - 2 ст. ложки;
яловичі стейки - 4 шт.;
перець чорний - за смаком.
Для соусу:
вода - 1/4 ст.;
сушений орегано - 2 ч. ложки;
сіль - 2 ч. ложки;
петрушка - 1 пучок;
часник - 6 зубчиків;
червоний перець - за смаком;
червоний винний оцет - 1/4 ст.;
оливкова олія - 1/2 ст.
Приготування
Крохмаль змішати з сіллю і перцем, натираємо готовою сумішшю яловичі стейки . Чашу мультиварки розігріваємо і обсмажуємо м'ясо з обох боків до рум'янцю. Як тільки стейки стануть рум'яними - закриваємо кришку і виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилин. Варто окремо зауважити, що стейки готуються без якого-небудь жиру, тільки натуральні м'ясні соки!
Поки м'ясо готується, займемося соусом: у теплій воді розчиняємо додаємо соус і орегано. За допомогою блендера збиваємо зелень, часник і червоний перець в пюре, підливаємо трохи води з орегано. Тепер вливаємо в соус олія і оцет, ретельно збиваємо все віночком. Подаємо стейки, розрізаємо їх на порційні шматки і поливаємо соусом.
Рецепт тушкованої яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Випічка» і розігріваємо олію в чаші пристрою. М'ясо нарізаємо кубиками. Картоплю і моркву чистимо і також подрібнюємо кубиками, цибулю ріжемо півкільцями. Спочатку кладемо в каструлю м'ясо і обсмажуємо його до тих пір, поки всі сторони не «схопиться», після чого кладемо овочі і подрібнений часник. Заливаємо вміст мультиварки вином і бульйоном, змішаним з борошном, і кладемо до овочів розмарин, чебрець, лавровий лист, сіль і перець.
Продовжуємо приготування на «Випікання» 15 години. Якщо ви готуєте яловичину в мультиварці «Редмонд», то змінювати рецепт не варто, достатньо лише вибрати режим «Гасіння», замість «Випічки».
Готове тушковане м'ясо викладаємо на тарілку і посипаємо подрібненою зеленню перед подачею.
Рецепт запеченої яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Шматок яловичини споліскуємо й обсушуємо паперовим рушником. З допомогою невеликого ножа робимо в м'ясі глибокі надрізи і вкладаємо в них по зубчику часнику. Нашпигованное м'ясо натираємо оливковою олією, сіллю і перцем. Чебрець, розмарин і кріп (по невеликому пучку) кладемо в ступку з хорошою пучкою солі і невеликою кількістю масла. Перетираємо трави, щоб пішов аромат і натираємо ароматною сумішшю м'ясо, намагаючись, щоб трави потрапили в надрізи. Обертаємо шматок яловичини фольгою і кладемо його в чашу мультиварки.
На дно чаші наливаємо трохи води, щоб фольга не пригоріла. Приготування яловичини в фользі в мультиварці - простий рецепт, чи не правда? Залишається лише включити пристрій в режим «Випічка» на 1 годину.
Рецепт смаженої яловичини в мультиварці
Якщо всі попередні способи приготування м'яса вимагали достатню кількість часу, то цей простий рецепт приготування яловичини в мультиварці не залишить вас голодними надовго.
Інгредієнти:
Для м'яса:
Для соусу:
Приготування
Крохмаль змішати з сіллю і перцем, натираємо готовою сумішшю яловичі стейки . Чашу мультиварки розігріваємо і обсмажуємо м'ясо з обох боків до рум'янцю. Як тільки стейки стануть рум'яними - закриваємо кришку і виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилин. Варто окремо зауважити, що стейки готуються без якого-небудь жиру, тільки натуральні м'ясні соки!
Поки м'ясо готується, займемося соусом: у теплій воді розчиняємо додаємо соус і орегано. За допомогою блендера збиваємо зелень, часник і червоний перець в пюре, підливаємо трохи води з орегано. Тепер вливаємо в соус олія і оцет, ретельно збиваємо все віночком. Подаємо стейки, розрізаємо їх на порційні шматки і поливаємо соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина в аерогрилі
Страви з яловичини можна готувати на плиті, в духовці, а ще в аерогрилі. Ми вирішили розповісти, як приготувати смачні стейки, а так само як запекти
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,
Яловичина, тушкована в мультиварці
Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в