Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина в мультиварці - рецепти

Яловичина в мультиварці - рецепти

19-01-2015, 11:37
508
Яловичина в мультиварці - рецепти
Ніщо не може зрівнятися зі смачним гарячим м'ясним блюдом на обід, хіба що таке ж блюдо, але приготоване без особливих зусиль за допомогою мультиварки. Рецепти приготування яловичини в мультиварці читайте нижче.

Рецепт тушкованої яловичини в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина (шийний відділ) - 15 кг;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • сіль, прец;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • борошно - 1/4 ст.;

  • часник - 3 зубчики;

  • вино - 1 ст.;

  • бульйон - 3 ст.;

  • розмарин - 1/2 ч. ложки;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;

  • морква - 3 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • зелень.


  • Приготування
    Включаємо мультиварку в режимі «Випічка» і розігріваємо олію в чаші пристрою. М'ясо нарізаємо кубиками. Картоплю і моркву чистимо і також подрібнюємо кубиками, цибулю ріжемо півкільцями. Спочатку кладемо в каструлю м'ясо і обсмажуємо його до тих пір, поки всі сторони не «схопиться», після чого кладемо овочі і подрібнений часник. Заливаємо вміст мультиварки вином і бульйоном, змішаним з борошном, і кладемо до овочів розмарин, чебрець, лавровий лист, сіль і перець.
    Продовжуємо приготування на «Випікання» 15 години. Якщо ви готуєте яловичину в мультиварці «Редмонд», то змінювати рецепт не варто, достатньо лише вибрати режим «Гасіння», замість «Випічки».
    Готове тушковане м'ясо викладаємо на тарілку і посипаємо подрібненою зеленню перед подачею.

    Рецепт запеченої яловичини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловичина - 15 кг;

  • свіжий чебрець, розмарин, кріп;

  • оливкова олія;

  • сіль, перець;

  • часник - 8 зубчиків.


  • Приготування
    Шматок яловичини споліскуємо й обсушуємо паперовим рушником. З допомогою невеликого ножа робимо в м'ясі глибокі надрізи і вкладаємо в них по зубчику часнику. Нашпигованное м'ясо натираємо оливковою олією, сіллю і перцем. Чебрець, розмарин і кріп (по невеликому пучку) кладемо в ступку з хорошою пучкою солі і невеликою кількістю масла. Перетираємо трави, щоб пішов аромат і натираємо ароматною сумішшю м'ясо, намагаючись, щоб трави потрапили в надрізи. Обертаємо шматок яловичини фольгою і кладемо його в чашу мультиварки.
    На дно чаші наливаємо трохи води, щоб фольга не пригоріла. Приготування яловичини в фользі в мультиварці - простий рецепт, чи не правда? Залишається лише включити пристрій в режим «Випічка» на 1 годину.

    Рецепт смаженої яловичини в мультиварці


    Якщо всі попередні способи приготування м'яса вимагали достатню кількість часу, то цей простий рецепт приготування яловичини в мультиварці не залишить вас голодними надовго.
    Інгредієнти:
    Для м'яса:

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • сіль - 2 ст. ложки;

  • яловичі стейки - 4 шт.;

  • перець чорний - за смаком.


  • Для соусу:

  • вода - 1/4 ст.;

  • сушений орегано - 2 ч. ложки;

  • сіль - 2 ч. ложки;

  • петрушка - 1 пучок;

  • часник - 6 зубчиків;

  • червоний перець - за смаком;

  • червоний винний оцет - 1/4 ст.;

  • оливкова олія - 1/2 ст.


  • Яловичина в мультиварці - рецепти

    Приготування
    Крохмаль змішати з сіллю і перцем, натираємо готовою сумішшю яловичі стейки . Чашу мультиварки розігріваємо і обсмажуємо м'ясо з обох боків до рум'янцю. Як тільки стейки стануть рум'яними - закриваємо кришку і виставляємо режим «Випічка» на 20 хвилин. Варто окремо зауважити, що стейки готуються без якого-небудь жиру, тільки натуральні м'ясні соки!
    Поки м'ясо готується, займемося соусом: у теплій воді розчиняємо додаємо соус і орегано. За допомогою блендера збиваємо зелень, часник і червоний перець в пюре, підливаємо трохи води з орегано. Тепер вливаємо в соус олія і оцет, ретельно збиваємо все віночком. Подаємо стейки, розрізаємо їх на порційні шматки і поливаємо соусом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яловичина в аерогрилі
    Яловичина в аерогрилі
    Страви з яловичини можна готувати на плиті, в духовці, а ще в аерогрилі. Ми вирішили розповісти, як приготувати смачні стейки, а так само як запекти
    Стейк в мультиварці
    Стейк в мультиварці
    Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,
    Яловичина, тушкована в мультиварці
    Яловичина, тушкована в мультиварці
    Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька
    Яловичина з картоплею в мультиварці
    Яловичина з картоплею в мультиварці
    Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на
    Лосось в мультиварці
    Лосось в мультиварці
    Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
    Форель в мультиварці
    Форель в мультиварці
    Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в