Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина в аерогрилі

Яловичина в аерогрилі

19-01-2015, 14:38
1 012
Яловичина в аерогрилі
Не існує такої страви з яловичини, яке не можна було б приготувати в аерогрилі. Відбивні і котлети, жарке і шашлик, гуляш і запіканка. Сьогодні ми поговоримо про те, як запекти м'ясо в аерогрилі так, щоб воно вийшло не жорстким, як підошва, а м'яким і соковитим.

Яловичина у фользі, запечена в аерогрилі


Інгредієнти:

  • яловичина - 800 г;

  • хрін білий - 2 ст. ложки;

  • цибуля - 2 шт.;

  • лавровий лист - 4 шт.;

  • суміш трьох перців - 1 ст. ложка;

  • сіль - 1 ст. ложка (без гірки).


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, висушуємо паперовим рушником, гарненько натираємо сіллю і гострим хріном. Загортаємо у фольгу і маринуємо 2 години в холодильнику.
    Нарізану кубиками цибулю викладаємо на деко аэрогриля, перчимо і додаємо лавровий лист. Яловичину засмажуємо цілим шматком на сильному вогні 10 хвилин, до утворення скоринки. Викладаємо м'ясо на цибулю, посипаємо перцем і лаврушкой. Закриваємо деко фольгою й запікаємо 20 хвилин при 250 градусах, після прикручуємо до 170 і тушкуємо в аерогрилі ще годину.

    Стейк з яловичини в аерогрилі


    Для справжніх стейків підходить лише дуже свіжа, «парна» яловичина, вирізана між 5-м і 13-м ребрами. М'ясо витримують 2-3 дні в холодильнику, і тільки потім починають священно діяти, бо простий куховарством приготування стейків назвати ніяк не можна.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 1 кг;



  • Для маринаду:

  • гірчиця діжонська - 4 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • чебрець сушений - 2 ч. ложки.

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Для соусу:

  • вершки (жирність не менше 30%) - 200 г;

  • зелений перець горошком - 60 р.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо стейками завтовшки 3-4 см. Для маринаду подрібнюємо часник, змішуємо його з гірчицею, сіллю і травами, обмазуємо стейки і даємо їм просочитися пару годин.
    Заздалегідь розігріваємо аерогриль. Спочатку стейки швидко обсмажуємо по одній хвилині з кожної сторони при 250 градусах. Утворилася скоринка закриє пори, і м'ясо залишиться соковитим всередині.
    Яловичина в аерогрилі
    Після прикручуємо температуру до 200 швидкість обдування середня. Скільки витримувати стейки залежить від того, який ви віддаєте перевагу: з кров'ю готуватися 2 хвилини, добре просмажений - не більше 20. Разом з м'ясом на решітку можна покласти овочі: помідори, перець, баклажани або цибулю. Вийти відмінний гарнір.
    Для соусу половину зерен перцю тиснемо в ступці, додаємо їх разом з цілими в закипевшие вершки, солимо. Варимо, помішуючи, поки соус трохи не загусне. Вливаємо коньяк, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Перед подачею поливають цим соусом стейки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яловичий стейк
    Яловичий стейк
    Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
    Курячі крильця в аерогрилі
    Курячі крильця в аерогрилі
    Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
    Буженина в аерогрилі
    Буженина в аерогрилі
    Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте
    Стейк на грилі
    Стейк на грилі
    Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
    Свинина в аерогрилі
    Свинина в аерогрилі
    Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія в аерогрилі
    Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої