Яловичина в аерогрилі

Яловичина у фользі, запечена в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, висушуємо паперовим рушником, гарненько натираємо сіллю і гострим хріном. Загортаємо у фольгу і маринуємо 2 години в холодильнику.
Нарізану кубиками цибулю викладаємо на деко аэрогриля, перчимо і додаємо лавровий лист. Яловичину засмажуємо цілим шматком на сильному вогні 10 хвилин, до утворення скоринки. Викладаємо м'ясо на цибулю, посипаємо перцем і лаврушкой. Закриваємо деко фольгою й запікаємо 20 хвилин при 250 градусах, після прикручуємо до 170 і тушкуємо в аерогрилі ще годину.
Стейк з яловичини в аерогрилі
Для справжніх стейків підходить лише дуже свіжа, «парна» яловичина, вирізана між 5-м і 13-м ребрами. М'ясо витримують 2-3 дні в холодильнику, і тільки потім починають священно діяти, бо простий куховарством приготування стейків назвати ніяк не можна.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для соусу:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо стейками завтовшки 3-4 см. Для маринаду подрібнюємо часник, змішуємо його з гірчицею, сіллю і травами, обмазуємо стейки і даємо їм просочитися пару годин.
Заздалегідь розігріваємо аерогриль. Спочатку стейки швидко обсмажуємо по одній хвилині з кожної сторони при 250 градусах. Утворилася скоринка закриє пори, і м'ясо залишиться соковитим всередині.

Для соусу половину зерен перцю тиснемо в ступці, додаємо їх разом з цілими в закипевшие вершки, солимо. Варимо, помішуючи, поки соус трохи не загусне. Вливаємо коньяк, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Перед подачею поливають цим соусом стейки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному

Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно

Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте

Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього

Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз

Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої