Яловичина в аерогрилі
Не існує такої страви з яловичини, яке не можна було б приготувати в аерогрилі. Відбивні і котлети, жарке і шашлик, гуляш і запіканка. Сьогодні ми поговоримо про те, як запекти м'ясо в аерогрилі так, щоб воно вийшло не жорстким, як підошва, а м'яким і соковитим.
Інгредієнти:
яловичина - 800 г;
хрін білий - 2 ст. ложки;
цибуля - 2 шт.;
лавровий лист - 4 шт.;
суміш трьох перців - 1 ст. ложка;
сіль - 1 ст. ложка (без гірки).
Приготування
М'ясо промиваємо, висушуємо паперовим рушником, гарненько натираємо сіллю і гострим хріном. Загортаємо у фольгу і маринуємо 2 години в холодильнику.
Нарізану кубиками цибулю викладаємо на деко аэрогриля, перчимо і додаємо лавровий лист. Яловичину засмажуємо цілим шматком на сильному вогні 10 хвилин, до утворення скоринки. Викладаємо м'ясо на цибулю, посипаємо перцем і лаврушкой. Закриваємо деко фольгою й запікаємо 20 хвилин при 250 градусах, після прикручуємо до 170 і тушкуємо в аерогрилі ще годину.
Для справжніх стейків підходить лише дуже свіжа, «парна» яловичина, вирізана між 5-м і 13-м ребрами. М'ясо витримують 2-3 дні в холодильнику, і тільки потім починають священно діяти, бо простий куховарством приготування стейків назвати ніяк не можна.
Інгредієнти:
яловичина - 1 кг;
Для маринаду:
гірчиця діжонська - 4 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
чебрець сушений - 2 ч. ложки.
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Для соусу:
вершки (жирність не менше 30%) - 200 г;
зелений перець горошком - 60 р.
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо стейками завтовшки 3-4 см. Для маринаду подрібнюємо часник, змішуємо його з гірчицею, сіллю і травами, обмазуємо стейки і даємо їм просочитися пару годин.
Заздалегідь розігріваємо аерогриль. Спочатку стейки швидко обсмажуємо по одній хвилині з кожної сторони при 250 градусах. Утворилася скоринка закриє пори, і м'ясо залишиться соковитим всередині. Після прикручуємо температуру до 200 швидкість обдування середня. Скільки витримувати стейки залежить від того, який ви віддаєте перевагу: з кров'ю готуватися 2 хвилини, добре просмажений - не більше 20. Разом з м'ясом на решітку можна покласти овочі: помідори, перець, баклажани або цибулю. Вийти відмінний гарнір.
Для соусу половину зерен перцю тиснемо в ступці, додаємо їх разом з цілими в закипевшие вершки, солимо. Варимо, помішуючи, поки соус трохи не загусне. Вливаємо коньяк, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Перед подачею поливають цим соусом стейки.
Яловичина у фользі, запечена в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, висушуємо паперовим рушником, гарненько натираємо сіллю і гострим хріном. Загортаємо у фольгу і маринуємо 2 години в холодильнику.
Нарізану кубиками цибулю викладаємо на деко аэрогриля, перчимо і додаємо лавровий лист. Яловичину засмажуємо цілим шматком на сильному вогні 10 хвилин, до утворення скоринки. Викладаємо м'ясо на цибулю, посипаємо перцем і лаврушкой. Закриваємо деко фольгою й запікаємо 20 хвилин при 250 градусах, після прикручуємо до 170 і тушкуємо в аерогрилі ще годину.
Стейк з яловичини в аерогрилі
Для справжніх стейків підходить лише дуже свіжа, «парна» яловичина, вирізана між 5-м і 13-м ребрами. М'ясо витримують 2-3 дні в холодильнику, і тільки потім починають священно діяти, бо простий куховарством приготування стейків назвати ніяк не можна.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для соусу:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо стейками завтовшки 3-4 см. Для маринаду подрібнюємо часник, змішуємо його з гірчицею, сіллю і травами, обмазуємо стейки і даємо їм просочитися пару годин.
Заздалегідь розігріваємо аерогриль. Спочатку стейки швидко обсмажуємо по одній хвилині з кожної сторони при 250 градусах. Утворилася скоринка закриє пори, і м'ясо залишиться соковитим всередині. Після прикручуємо температуру до 200 швидкість обдування середня. Скільки витримувати стейки залежить від того, який ви віддаєте перевагу: з кров'ю готуватися 2 хвилини, добре просмажений - не більше 20. Разом з м'ясом на решітку можна покласти овочі: помідори, перець, баклажани або цибулю. Вийти відмінний гарнір.
Для соусу половину зерен перцю тиснемо в ступці, додаємо їх разом з цілими в закипевшие вершки, солимо. Варимо, помішуючи, поки соус трохи не загусне. Вливаємо коньяк, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Перед подачею поливають цим соусом стейки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте
Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої