Тушкована яловичина з підливою
Тушкована яловичина з підливою - страва, що підходить практично до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування тушкованої яловичини.
Інгредієнти:
яловичина - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
томатна паста - 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслечко. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо маленькими кубиками. Потім викладаємо підготовлені інгредієнти в чавунець і тушкуємо під кришкою хвилин 10. Потім викладаємо томатну пасту, доливаємо трохи води, розмішуємо все, солимо і готуємо ще 40 хвилин. Якщо ви хочете, щоб підлива вийшла густий, просіваємо через дрібне сито трохи борошна і розмішуємо гарненько. Готову яловичину подаємо до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
яловичина - 600 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
борошно - 2 ст. ложки;
лавровий листочок;
спеції.
Приготування
Давайте розберемо ще один рецепт, як тушкувати яловичину з підливою. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо м'ясо на соняшниковій маслечко. Потім додаємо нашатковану кільцями цибулю, натерту соломкою моркву і пасеруємо все до готовності овочів.
Борошно обсмажуємо окремо на сухій сковороді, викладаємо томатну пасту, перемішуємо і з'єднуємо суміш з м'ясом. Тепер вливаємо трохи гарячої води або бульйону, солимо за смаком і тушкуємо страву ще хвилин 10. За 2 хвилини до готовності кидаємо лавровий листочок і розкладаємо готовий гуляш з яловичини по тарілках!
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 1 кг;
цибулина - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - 2 ст. ложки;
спеції;
кетчуп - 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування яловичини з підливою, м'ясо спочатку промиваємо теплою водою, обсушуємо і викладаємо на обробну дошку. Очищаємо його від жилок і нарізаємо на шматочки. Моркву чистимо від шкірки і грубо шаткуємо. Точно також чинимо з цибулею.
Тепер викладаємо яловичі шматочки і овочі в глибоку миску, додаємо майонез і кетчуп . Солимо, перчимо до смаку, добре все перемішуємо до утворення однорідної маси. Потім замотуємо ємність харчовою плівкою і ставимо на ніч у холодильник настоятися.
Після закінчення часу дістаємо посуд, в чашу мультиварки наливаємо очищену воду, а зверху ставимо насадку. Застеляємо дно харчовою фольгою, розрівнюємо її руками фольгу і викладаємо туди м'ясо з овочами. Включаємо режим «Варка» і засікаємо приблизно 50 хвилин.
Інгредієнти:
філе яловичини - 1 кг;
бульйон - 350 мл;
борошно - 25 г;
сметана - 150 г;
масло вершкове - 75 г;
цибулина - 1 шт.;
томатний гострий соус - 25 мл;
спеції;
листя свіжої м'яти;
зелену цибулю.
Приготування
Перш ніж приготувати яловичину з підливою, м'ясо промиваємо, обсушуємо і зрізаємо сухожилля і зайвий жир. Потім нарізаємо його впоперек волокон овальними скибочками, товщиною приблизно 5 мм Посипаємо яловичину сіллю і перцем, обсмажуємо на сильному вогні з додаванням вершкового масла і перекладаємо на тарілку. Накриваємо кришкою, щоб м'ясо не охололо.
Для приготування соусу, пасеруємо в тому ж маслі дрібненько нарізану ріпчасту цибулька, вливаємо трохи бульйону, перемішуємо і прогріваємо. Борошно обсмажуємо окремо на сухій сковороді до кремового кольору, а потім посипаємо їй цибулю, гарненько перемішати і кладемо сметану, томатний соус і сіль з перцем. Смажене м'ясо розкладаємо на порційні тарілки і поллємо приготованим соусом. Присмачую блюдо подрібненими листочками свіжої м'яти і відразу ж подаємо на стіл.
Рецепт яловичини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслечко. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо маленькими кубиками. Потім викладаємо підготовлені інгредієнти в чавунець і тушкуємо під кришкою хвилин 10. Потім викладаємо томатну пасту, доливаємо трохи води, розмішуємо все, солимо і готуємо ще 40 хвилин. Якщо ви хочете, щоб підлива вийшла густий, просіваємо через дрібне сито трохи борошна і розмішуємо гарненько. Готову яловичину подаємо до будь-якого гарніру.
Рецепт тушкованої яловичини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемо ще один рецепт, як тушкувати яловичину з підливою. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо м'ясо на соняшниковій маслечко. Потім додаємо нашатковану кільцями цибулю, натерту соломкою моркву і пасеруємо все до готовності овочів.
Борошно обсмажуємо окремо на сухій сковороді, викладаємо томатну пасту, перемішуємо і з'єднуємо суміш з м'ясом. Тепер вливаємо трохи гарячої води або бульйону, солимо за смаком і тушкуємо страву ще хвилин 10. За 2 хвилини до готовності кидаємо лавровий листочок і розкладаємо готовий гуляш з яловичини по тарілках!
Яловичина з підливою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування яловичини з підливою, м'ясо спочатку промиваємо теплою водою, обсушуємо і викладаємо на обробну дошку. Очищаємо його від жилок і нарізаємо на шматочки. Моркву чистимо від шкірки і грубо шаткуємо. Точно також чинимо з цибулею.
Тепер викладаємо яловичі шматочки і овочі в глибоку миску, додаємо майонез і кетчуп . Солимо, перчимо до смаку, добре все перемішуємо до утворення однорідної маси. Потім замотуємо ємність харчовою плівкою і ставимо на ніч у холодильник настоятися.
Після закінчення часу дістаємо посуд, в чашу мультиварки наливаємо очищену воду, а зверху ставимо насадку. Застеляємо дно харчовою фольгою, розрівнюємо її руками фольгу і викладаємо туди м'ясо з овочами. Включаємо режим «Варка» і засікаємо приблизно 50 хвилин.
Яловичина, смажена з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Перш ніж приготувати яловичину з підливою, м'ясо промиваємо, обсушуємо і зрізаємо сухожилля і зайвий жир. Потім нарізаємо його впоперек волокон овальними скибочками, товщиною приблизно 5 мм Посипаємо яловичину сіллю і перцем, обсмажуємо на сильному вогні з додаванням вершкового масла і перекладаємо на тарілку. Накриваємо кришкою, щоб м'ясо не охололо.
Для приготування соусу, пасеруємо в тому ж маслі дрібненько нарізану ріпчасту цибулька, вливаємо трохи бульйону, перемішуємо і прогріваємо. Борошно обсмажуємо окремо на сухій сковороді до кремового кольору, а потім посипаємо їй цибулю, гарненько перемішати і кладемо сметану, томатний соус і сіль з перцем. Смажене м'ясо розкладаємо на порційні тарілки і поллємо приготованим соусом. Присмачую блюдо подрібненими листочками свіжої м'яти і відразу ж подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Голубці з пекінської капусти
На відміну від класичного способу приготування голубців, це блюдо з пекінської капусти виходить більш ніжним і ароматним, а готується навіть набагато
Рагу з яловичини
Сьогодні ми будемо радувати всіх любителів російської кухні простими і цікавими рецептами рагу з яловичини. Гаряче м'ясне блюдо неодмінно здивує
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
Яловичина, тушкована в мультиварці
Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на