Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з картоплею в духовці

Свинина з картоплею в духовці

21-03-2015, 19:26
1 045
Свинина з картоплею в духовці
Якщо часу на готування ситного і смачного вечері у вас дуже мало, то пропонуємо вам зробити досить просте, але поживна страва - свинину з картоплею в горщиках.

Свинина з картоплею і сметаною в горщику


Інгредієнти:

  • свинина - 150 г;

  • свіжі гриби - 100 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, м'ясо обробляємо і нарізаємо всі невеликими кубиками. На сковороду наливаємо масло і пасеруємо до м'якості нашатковану цибулька. Далі на дно кожного горщика кладемо картоплю, а потім - цибулю з м'ясом. Зверху посипаємо все улюбленими спеціями і солимо за смаком. Потім викладаємо нарізані скибочками гриби, всі інгредієнти заливаємо окропом і викладаємо сметану. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо в розігріту духовку. Готуємо свинину з картоплею і грибами в горщиках приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.

    Свинячі реберця з картоплею в духовці


    Інгредієнти:

  • реберця свинячі - 800 г;

  • картопля - 12 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • помідори - 4 шт.;

  • свіжа зелень;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Для приготування картоплі в горщиках зі свининою, реберця при необхідності розморожуємо, гарненько промиваємо і поділяємо на однакові ланки. Картоплю, цибулю, зелень, помідори та моркву ретельно миємо й чистимо.
    Далі томати і петрушку поки відкладаємо в сторону, а картоплю з морквою шаткуємо невеликими кубиками. Цибулька шаткуємо півкільцями. Тепер наливаємо в сковороду
    Свинина з картоплею в духовці
    рослинне масло й обсмажуємо реберця до зарум'янювання. Після цього і додаємо до них цибулька і пасеруємо його до рум'яного кольору. Картоплю і моркву розкладаємо по горщикам, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо овочі. Обсмажені реберця поділяємо на 4 частини і розставляємо в горщики вертикально. Цибулька викладаємо по центру і заливаємо все залишками масла зі сковороди.
    Тепер ошпарюємо окропом томати і акуратно знімаємо шкірку. Подрібнюємо їх у блендері разом з петрушечкою, додаємо сіль, перчик і заливаємо отриманої томатною сумішшю горщики так, щоб він не доходив до верху горщика приблизно на 2 сантиметри. Накриваємо їх кришками і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин. Готову страву подаємо на стіл, прикрасивши зеленню і свіжими овочами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля, тушкована з свининою
    Картопля, тушкована з свининою
    Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
    Свинина з грибами в духовці
    Свинина з грибами в духовці
    Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
    М'ясо з грибами в горщиках
    М'ясо з грибами в горщиках
    Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
    Картопля в горщиках
    Картопля в горщиках
    Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього
    Баранина в горщиках
    Баранина в горщиках
    Баранина в горщиках, приготовлена в духовці виходить чудово ніжною і соковитою. Таке м'ясне блюдо з додаванням спецій і овочів можна подати на
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте