Свинина з картоплею в духовці
Якщо часу на готування ситного і смачного вечері у вас дуже мало, то пропонуємо вам зробити досить просте, але поживна страва - свинину з картоплею в горщиках.
Інгредієнти:
свинина - 150 г;
свіжі гриби - 100 г;
картопля - 3 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, м'ясо обробляємо і нарізаємо всі невеликими кубиками. На сковороду наливаємо масло і пасеруємо до м'якості нашатковану цибулька. Далі на дно кожного горщика кладемо картоплю, а потім - цибулю з м'ясом. Зверху посипаємо все улюбленими спеціями і солимо за смаком. Потім викладаємо нарізані скибочками гриби, всі інгредієнти заливаємо окропом і викладаємо сметану. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо в розігріту духовку. Готуємо свинину з картоплею і грибами в горщиках приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
реберця свинячі - 800 г;
картопля - 12 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
помідори - 4 шт.;
свіжа зелень;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Для приготування картоплі в горщиках зі свининою, реберця при необхідності розморожуємо, гарненько промиваємо і поділяємо на однакові ланки. Картоплю, цибулю, зелень, помідори та моркву ретельно миємо й чистимо.
Далі томати і петрушку поки відкладаємо в сторону, а картоплю з морквою шаткуємо невеликими кубиками. Цибулька шаткуємо півкільцями. Тепер наливаємо в сковороду рослинне масло й обсмажуємо реберця до зарум'янювання. Після цього і додаємо до них цибулька і пасеруємо його до рум'яного кольору. Картоплю і моркву розкладаємо по горщикам, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо овочі. Обсмажені реберця поділяємо на 4 частини і розставляємо в горщики вертикально. Цибулька викладаємо по центру і заливаємо все залишками масла зі сковороди.
Тепер ошпарюємо окропом томати і акуратно знімаємо шкірку. Подрібнюємо їх у блендері разом з петрушечкою, додаємо сіль, перчик і заливаємо отриманої томатною сумішшю горщики так, щоб він не доходив до верху горщика приблизно на 2 сантиметри. Накриваємо їх кришками і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин. Готову страву подаємо на стіл, прикрасивши зеленню і свіжими овочами.
Свинина з картоплею і сметаною в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, м'ясо обробляємо і нарізаємо всі невеликими кубиками. На сковороду наливаємо масло і пасеруємо до м'якості нашатковану цибулька. Далі на дно кожного горщика кладемо картоплю, а потім - цибулю з м'ясом. Зверху посипаємо все улюбленими спеціями і солимо за смаком. Потім викладаємо нарізані скибочками гриби, всі інгредієнти заливаємо окропом і викладаємо сметану. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо в розігріту духовку. Готуємо свинину з картоплею і грибами в горщиках приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.
Свинячі реберця з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування картоплі в горщиках зі свининою, реберця при необхідності розморожуємо, гарненько промиваємо і поділяємо на однакові ланки. Картоплю, цибулю, зелень, помідори та моркву ретельно миємо й чистимо.
Далі томати і петрушку поки відкладаємо в сторону, а картоплю з морквою шаткуємо невеликими кубиками. Цибулька шаткуємо півкільцями. Тепер наливаємо в сковороду рослинне масло й обсмажуємо реберця до зарум'янювання. Після цього і додаємо до них цибулька і пасеруємо його до рум'яного кольору. Картоплю і моркву розкладаємо по горщикам, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо овочі. Обсмажені реберця поділяємо на 4 частини і розставляємо в горщики вертикально. Цибулька викладаємо по центру і заливаємо все залишками масла зі сковороди.
Тепер ошпарюємо окропом томати і акуратно знімаємо шкірку. Подрібнюємо їх у блендері разом з петрушечкою, додаємо сіль, перчик і заливаємо отриманої томатною сумішшю горщики так, щоб він не доходив до верху горщика приблизно на 2 сантиметри. Накриваємо їх кришками і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин. Готову страву подаємо на стіл, прикрасивши зеленню і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з свининою
Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього
Баранина в горщиках
Баранина в горщиках, приготовлена в духовці виходить чудово ніжною і соковитою. Таке м'ясне блюдо з додаванням спецій і овочів можна подати на
Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте