Картопля з реберцями - рецепт
Рецепт картоплі з реберцями неймовірно простий, зате страву, незважаючи на свою примітивність, виходить чудово смачним і неймовірно ароматним.
Інгредієнти:
реберця свинячі - 500 г;
картопля - 6 шт.;
морква - 1 шт.;
свіжі печериці - 10 шт.;
вода кип'ячена - 400 мл;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Реберця ретельно промиваємо, вирізаємо пленочки і нарізаємо їх на порційні шматочки. Потім наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла, кладемо реберця і обсмажуємо їх, включивши режим «Випічка», близько 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, поки займемося підготовкою овочів. Для цього чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, моркву нарізаємо соломкою, а грибочки рубаємо скибочками. Коли м'ясо підсмажиться, викладаємо до нього цибульку з морквою і продовжуємо готувати ще кілька хвилин.
Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в каструлю з печерицями . Тепер заливаємо гарячу воду, приправляємо спеціями, перемішуємо вміст і тушкуємо блюдо 50 хвилин. Готові свинячі реберця з картоплею перекладаємо на красиве блюдо і подаємо до столу, присипавши попередньо подрібненої зеленню.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
копчені реберця - 500 г;
спеції;
морква - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Ребра розбираємо гострим ножем на невеликі шматочки і викладаємо їх у глибоку каструлю. Потім заливаємо водою, доводимо до кипіння і проварюємо приблизно 10 хвилин. Цим часом очищаємо картоплю й нарізаємо кубиками. Цибулини чистимо і шаткуємо півкільцями, а моркву рубаємо соломкою. Тепер додаємо до ребер картопля, варимо 10 хвилин і відправити туди ж інші підготовлені овочі. Все ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями, накриваємо кришкою і готуємо страву ще хвилин 30. Перед подачею на стіл, картоплю з реберцями присипаємо за бажанням свіжою зеленню.
Інгредієнти:
свинячі реберця - 1 кг;
картопля - 6 шт.;
спеції.
Для маринаду:
олія оливкова - 4 ст. ложки;
бальзамічний оцет - 4 ст. ложки;
часник - 5 зубчиків;
спеції;
розмарин - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо маринад : змішуємо в мисці оливкове масло, розмарин, бальзамічний оцет, спеції і подрібнений часничок. Потім у цю суміш викладаємо свинячі ребра, розділені на окремі кісточки, і перемішуємо. Далі викладаємо їх в пакет для випікання, зливаємо туди залишився маринад і залишаємо маринуватися хоча б на 3 години. Після цього беремо деко, укладаємо на нього щільно реберця, а між ними расталкиваем картоплю, нарізану скибочками. Відправляємо страву у попередньо прогріту до 180 градусів духовку і запікаємо картопля з реберцями 35 хвилин.
Картопля з реберцями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Реберця ретельно промиваємо, вирізаємо пленочки і нарізаємо їх на порційні шматочки. Потім наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла, кладемо реберця і обсмажуємо їх, включивши режим «Випічка», близько 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, поки займемося підготовкою овочів. Для цього чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, моркву нарізаємо соломкою, а грибочки рубаємо скибочками. Коли м'ясо підсмажиться, викладаємо до нього цибульку з морквою і продовжуємо готувати ще кілька хвилин.
Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в каструлю з печерицями . Тепер заливаємо гарячу воду, приправляємо спеціями, перемішуємо вміст і тушкуємо блюдо 50 хвилин. Готові свинячі реберця з картоплею перекладаємо на красиве блюдо і подаємо до столу, присипавши попередньо подрібненої зеленню.
Картопля з копченими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Ребра розбираємо гострим ножем на невеликі шматочки і викладаємо їх у глибоку каструлю. Потім заливаємо водою, доводимо до кипіння і проварюємо приблизно 10 хвилин. Цим часом очищаємо картоплю й нарізаємо кубиками. Цибулини чистимо і шаткуємо півкільцями, а моркву рубаємо соломкою. Тепер додаємо до ребер картопля, варимо 10 хвилин і відправити туди ж інші підготовлені овочі. Все ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями, накриваємо кришкою і готуємо страву ще хвилин 30. Перед подачею на стіл, картоплю з реберцями присипаємо за бажанням свіжою зеленню.
Картопля, запечена з реберцями
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо маринад : змішуємо в мисці оливкове масло, розмарин, бальзамічний оцет, спеції і подрібнений часничок. Потім у цю суміш викладаємо свинячі ребра, розділені на окремі кісточки, і перемішуємо. Далі викладаємо їх в пакет для випікання, зливаємо туди залишився маринад і залишаємо маринуватися хоча б на 3 години. Після цього беремо деко, укладаємо на нього щільно реберця, а між ними расталкиваем картоплю, нарізану скибочками. Відправляємо страву у попередньо прогріту до 180 градусів духовку і запікаємо картопля з реберцями 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована картопля з реберцями
Хто ж з нас не любить картоплю в різних варіаціях: відварну, смажену, запечену, пюре. Сьогодні ми вам пропонуємо кілька цікавих рецептів створення
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Реберця в медовому соусі
Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Тушкована капуста з реберцями
Капуста, тушкована з реберцями - чудове повсякденна страва. Та варіантів його приготування може бути досить багато. Можна використовувати свіжу,