Страви з реберець

Страва з реберець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування страви з баранини, реберця промиваємо та нарізаємо на невеликі порційні шматки. Потім чистимо цибулини і дрібненько їх шаткуємо. Болгарський перець обробляємо від насіння і подрібнюємо соломкою. Моркву чистимо й нарізаємо кружечками. Курдючний жир розрізаємо на маленькі кубики, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо баранячі реберця і підготовлені овочі. Солимо, перчимо до смаку, добре все перемішуємо. За бажанням можете додати в блюдо нарізаний невеликими шматочками картоплю і помідори. Ставимо в чашу мультиварки, закриваємо кришку, вибираємо режим «Гасіння» і готуємо 2 години. Готову страву викладаємо на тарілки і подаємо до столу, посипавши зверху подрібненою зеленню.
Страва з реберець свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця промиваємо, нарізаємо на порції, солимо і перчимо за смаком. Цибулини чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями. Тепер складаємо реберця в чашу мультиварки, додаємо подрібнену цибульку, часник і розмарин. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Гасіння», натискаємо кнопку «Пуск» і готуємо 2 години.
Страви з копченими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю промиваємо, чистимо і нарізаємо шматочками. Копчені реберця розрізаємо на частини. Цибулини очистити, дрібно шаткуємо і пасеруємо на сковороді в рослинному маслі. Помідори нарізаємо шматочками, додаємо до цибулі, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин. Далі беремо каструлю, викладаємо в неї реберця, картопля і овочеву обжарку, солимо, перчимо за смаком. Вливаємо трохи бульйону або воду і відправляємо в каструлю розігріту духовку. Тушкуємо реберця при температурі 220°С до м'якості картоплі приблизно 45 хвилин.
Перше страву з свинячих реберець
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте

Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,