Яловичі реберця в мультиварці

Яловичі реберця в мультиварці редмонд
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви беремо яловичі реберця, промиваємо водою і складаємо в чашу мультиварки, заздалегідь змащену рослинним маслом. Приправляємо м'ясо сіллю, перцем і обсмажуємо протягом 40 хвилин, виставивши програму «Випічка»: по 20 хвилин з кожного боку. Після сигналу готовності перемикаємо мультиварку на режим «Гасіння» і готуємо ребра ще 50 хвилин при закритій кришці. Потім перекладаємо яловичі реберця на тарілку, а замість них кладемо в чашу, нарізану тонкою соломкою картоплю. Перчимо, солимо за смаком, доливаємо трохи кип'яченої води і готуємо протягом 35 хвилин на режимі «Плов». Подаємо готову страву на стіл, прикрасивши картоплю дрібно посіченою зеленню кропу!
Яловичі реберця в мультиварці панасонік
Інгредієнти:

Приготування
Починаємо приготування реберець з того, що акуратно нарізаємо їх на рівні шматочки приблизно 8 см завдовжки. Потім дрібно шаткуємо очищені овочі: селеру, моркву і ріпчасту цибулю. Далі подрібнюємо петрушку і чебрець. Тепер в невеликій тарілці готуємо маринад. Для цього змішуємо соєвий соус, рослинна олія, біле сухе вино і різноманітні трави і приправи. Викладаємо в глибоку каструлю м'ясо, заливаємо маринадом і залишаємо на 3 години. Після кладемо реберця в чашу мультиварки, змащену маслом, додаємо цибулю, гриби, моркву і селеру. Заливаємо все бульйоном і виставляємо режим «Slow-cook». Готуємо яловичі реберця протягом 7 годин, а потім перекладаємо на красиву тарілку, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
А ще можна приготувати баранячі реберця в мультиварці ну а якщо не хочете користуватися помічником і поворожити над стравою самостійно, то вам згодиться рецепт баранячих реберець в духовці .
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичі реберця - рецепт
Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких

Яловичі реберця в духовці
Яловичі реберця в духовці готуються досить просто, якщо у вас під рукою є кілька приголомшливо простих, чітких і зрозумілих рецептів. Про них і піде

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Тушковані реберця
М'ясо на реберцях - справжні ласощі для гурманів! Особливо, якщо реберця з м'ясом правильно приготувати, щоб м'ясо тануло в роті. Ми відкриємо вам

Реберця в медовому соусі
Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий

Гречаний суп в мультиварці
Гречаний суп - смачне перше блюдо, яке можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці. Рецептів для цього дуже багато, тому ми вибрали