Яловичі реберця - рецепт

Ребра яловичі тушковані - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яловичі ребра спочатку промиваємо, обсушуємо, потім нарізаємо на шматочки 3-4 див. Натираємо їх сіллю і спеціями і залишаємо хвилин на 15 щоб вони просочилися. Тим часом цибулю нарізаємо півкільцями, а помідор і перець великими кубиками. У жароміцну каструлю вливаємо олію (шар масла повинен бути близько 1 см), викладаємо реберця, зверху цибулю. Злегка все це обсмажуємо і заливаємо водою, щоб вона тільки прикривала м'ясо. На невеликому вогні тушкуємо реберця близько 2 годин, щоб вони стали м'якими. Якщо вся вода випарувалася в процесі приготування, додайте ще небагато. Але відразу лити багато води з запасом не потрібно. Після цього додаємо помідори, перець і тушкуємо ще хвилин 20 за цей час перець повинен стати м'яким. До кінця приготування цієї страви рідина загусне і перетвориться в соус, який буде обволікати шматочки м'яса на кістці. Приготовані за цим рецептом тушковані яловичі ребра можна подавати до столу як в гарячому вигляді, так і в холодному. Якщо ви любите гострі страви, то разом з помідорами і перцем можете додати подрібнений часник і перець чилі.
Ребра яловичі, тушковані з картоплею
Оригінальність цього рецепта полягає в тому, що замість води для гасіння використовується пиво. Якщо когось може хвилювати те, що в готовому блюді буде чути запах алкоголю, не хвилюйтеся, присмак і запах пива зникнуть ще в процесі приготування. А ось на смак готового блюда буде просто чудовий.
Інгредієнти:
Приготування
Помідори нарізаємо невеликими часточками, солодкий перець - довгастими шматочками, зелень кропу і петрушки подрібнюємо, а реберця ріжемо шматочками по 3 див. В жароміцну каструлю (можна використовувати казанок) викладаємо шарами: зелень, помідори, перець, а вже потім реберця. Все це заливаємо пивом і ставимо на плиту. Спочатку до закипання готуємо на великому вогні, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки реберця не стануть м'якими. Час від часу потрібно знімати утворився на поверхні жир. Хвилин за 20 до закінчення приготування додаємо очищену і нарізану великими брусочками картоплю. Якщо рідини в каструлі залишилося мало, можете додати трохи води, але дивіться, не перестарайтеся, все-таки, у нас яловичі реберця тушковані з картоплею, а не варені. Сіль, перець додаємо за смаком. А в самому кінці приготування можна додати пропущений через прес часник. Подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Тушковані яловичі реберця з чорносливом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку заливаємо чорнослив холодною водою і залишаємо приблизно на півгодини. А тим часом миємо й обсушуємо реберця, нарізаємо

Якщо ж ви не хочете довго стояти і плити, то пропонуємо вам приготувати яловичі реберця в мультиварці .
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Яловичі реберця в духовці
Яловичі реберця в духовці готуються досить просто, якщо у вас під рукою є кілька приголомшливо простих, чітких і зрозумілих рецептів. Про них і піде

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Тушковані реберця
М'ясо на реберцях - справжні ласощі для гурманів! Особливо, якщо реберця з м'ясом правильно приготувати, щоб м'ясо тануло в роті. Ми відкриємо вам

Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,