Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця готуються швидко, а виходять смачними і ароматними. Подавати їх можна і з відварною картоплею і з рисом. Крім того, це відмінне доповнення до пива. Як приготувати свинячі реберця на сковороді ми вам зараз розповімо.
Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти:
свинячі реберця - 2 кг;
пиво - 700 г;
мед - 200 г;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
гірчичний порошок - 15 ч. ложки;
мускатний горіх - 05 ч. ложки;
мелений імбир - 05 ч. ложки;
сіль - 2 ч. ложки.
Приготування
Свинячі реберця поділяємо на порційні шматочки. Змішуємо пиво, мед, сік лимона і спеції. Отриманою сумішшю обмазуємо ребра і залишаємо приблизно на 3 години. Потім викладаємо реберця на розігріту сковороду і обсмажуємо хвилин 15 потім додаємо маринад і на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин 40.
Приготування свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
реберця свинячі - 400 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сухий базилік - 1 ч. ложка;
часник - 1 зубчик;
бальзамічний темний оцет - 1 ст. ложка;
чорний мелений перець, сіль.
Приготування
Свинячі реберця, порізані шматочками, складаємо в глибоку миску, додаємо бальзамічний оцет, оливкова олія, базилік, сіль, перець, подрібнений часник і добре перемішуємо, щоб реберця вкрилися повністю сумішшю. Прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. На сильному вогні обсмажуємо реберця близько 20 хвилин.
Свинячі реберця на сковороді гриль
Інгредієнти:
свинячі реберця - 800 г;
херес - 60 мл;
лимон - 1 шт.;
соус соєвий - 20 мл;
помідори - 500 г;
рослинна олія - 40 мл;
варення абрикосове - 3 ст. ложки;
сіль.
Приготування
Томати за допомогою блендера перетворюємо на пюре, додаємо соєвий соус , варення з абрикосів, сік лимона і херес. Перемішуємо і доводимо масу до кипіння. Реберця миємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо їх у каструлю з соусом і тушкуємо хвилин 30 потім вимикаємо вогонь і даємо їм трохи охолонути. А після цього викладаємо реберця на сковороду гриль і обсмажуємо в киплячому маслі, перевертаючи протягом 15 хвилин.
Свинячі реберця в сковороді
Інгредієнти:
реберця свинячі - 1 кг;
лимон - половинка;
сухе біле вино - 100 мл;
подрібнені листочки розмарину - 2 ст. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Розрізані на шматочки свинячі реберця викладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, щоб вони були покриті і видавлюємо сік лимона. Залишаємо приблизно на 40 хвилин. Після цього реберця виймаємо й обсушуємо.
Далі розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і обсмажуємо на сухій сковороді без масла наші підготовлені реберця з усіх сторін на великому вогні. Тепер весь утворився жир зливаємо, додаємо 2 столові ложки рослинного масла, обсмажуємо хвилини 2 потім вливаємо сухе біле вино і готуємо до його випаровування. Тепер вливаємо 150 мл окропу і продовжуємо готувати під кришкою на невеликому вогні ще приблизно 1 годину. Після цього, якщо вода ще залишилася, збільшуємо вогонь і готуємо до її випарювання, додаємо листочки розмарину, перемішуємо, протушиваем ще близько хвилини і вимикаємо. Свинячі реберця на сковороді готові. Відмінним гарніром до них картопляне пюре.
Рецепт свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
свинячі ребра - 700 г;
часник - 4 зубчики;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль, чорний і запашний перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Свинячі реберця моєму, ділимо на шматочки і обсушуємо. Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Додаємо цибулю, часник і зменшуємо вогонь. Обсмажуємо свинячі реберця з цибулею і часником ще хвилин 7. Після цього вливаємо в сковороду близько 100 мл окропу, солимо, додаємо лавровий лист і перець, накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо ще хвилин 30.
Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця поділяємо на порційні шматочки. Змішуємо пиво, мед, сік лимона і спеції. Отриманою сумішшю обмазуємо ребра і залишаємо приблизно на 3 години. Потім викладаємо реберця на розігріту сковороду і обсмажуємо хвилин 15 потім додаємо маринад і на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин 40.
Приготування свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця, порізані шматочками, складаємо в глибоку миску, додаємо бальзамічний оцет, оливкова олія, базилік, сіль, перець, подрібнений часник і добре перемішуємо, щоб реберця вкрилися повністю сумішшю. Прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. На сильному вогні обсмажуємо реберця близько 20 хвилин.
Свинячі реберця на сковороді гриль
Інгредієнти:
Приготування
Томати за допомогою блендера перетворюємо на пюре, додаємо соєвий соус , варення з абрикосів, сік лимона і херес. Перемішуємо і доводимо масу до кипіння. Реберця миємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо їх у каструлю з соусом і тушкуємо хвилин 30 потім вимикаємо вогонь і даємо їм трохи охолонути. А після цього викладаємо реберця на сковороду гриль і обсмажуємо в киплячому маслі, перевертаючи протягом 15 хвилин.
Свинячі реберця в сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Розрізані на шматочки свинячі реберця викладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, щоб вони були покриті і видавлюємо сік лимона. Залишаємо приблизно на 40 хвилин. Після цього реберця виймаємо й обсушуємо.
Далі розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і обсмажуємо на сухій сковороді без масла наші підготовлені реберця з усіх сторін на великому вогні. Тепер весь утворився жир зливаємо, додаємо 2 столові ложки рослинного масла, обсмажуємо хвилини 2 потім вливаємо сухе біле вино і готуємо до його випаровування. Тепер вливаємо 150 мл окропу і продовжуємо готувати під кришкою на невеликому вогні ще приблизно 1 годину. Після цього, якщо вода ще залишилася, збільшуємо вогонь і готуємо до її випарювання, додаємо листочки розмарину, перемішуємо, протушиваем ще близько хвилини і вимикаємо. Свинячі реберця на сковороді готові. Відмінним гарніром до них картопляне пюре.
Рецепт свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця моєму, ділимо на шматочки і обсушуємо. Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Додаємо цибулю, часник і зменшуємо вогонь. Обсмажуємо свинячі реберця з цибулею і часником ще хвилин 7. Після цього вливаємо в сковороду близько 100 мл окропу, солимо, додаємо лавровий лист і перець, накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо ще хвилин 30.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
Реберця в медовому соусі
Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з