Свинячі реберця в духовці - рецепт

Як приготувати свинячі реберця в духовці?
Якщо на внутрішній стороні ребер є плівочка, то надріжте її в декількох місцях, щоб при запіканні вона не стягувалося, а м'ясо не випускало сік. Запечені свинячі реберця в духовці будуть значно смачніші, якщо їх натерти сіллю і спеціями заздалегідь, щоб вони могли гарненько просочитися або замаринувати за пару годин до готування. Маринадом поливайте ребра під час приготування, тим самим додаючи соковитості м'яса. Запікати свинячі реберця можна, попередньо розділивши на порційні шматочки - одне або два ребра, або цілком. Ви можете навіть приготувати «Корону» з ребер - страва виходить дуже ошатним і прекрасно буде виглядати на святковому столі. Для цього вам потрібно зв'язати «гармошку» з реберець, надавши вигляд корони, а середину заповнити фаршем: помідори, картопля, сир-все на ваш смак, колір і фантазію.
Приготування свинячих реберець в духовці
Запікати ребра в духовці дуже легко і зіпсувати їх вкрай складно, тому сміливо скористайтеся рецептом, навіть якщо ви тільки починаєте освоювати кулінарне мистецтво. Можна накрити деко з реберцями фольгою, а приблизно через годину зняти і дати ребрах дійти до засмаженою скоринки.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 160 градусів. Свинячі ребра ретельно промийте, обсушити, посоліть, посипте спеціями. До речі, приправа для свинини ви можете купити готову. Надішліть реберця в духовку приблизно на годину. Приготуйте соус з меду і видавленого часнику. Через годину вийміть блюдо, полийте соусом і знову відправте в духовку до готовності. При подачі на стіл прикрасити зеленню.
Якщо вашої духовкою передбачена функція «гриль», то спробуйте скористатися їй і приготувати свинячі реберця «гриль» в духовці. Маринувати ребра заздалегідь або відразу відправляти м'ясо на гриль - залежить від вашого бажання Подати готову страву можна з пивом або червоним вином, які чудово поєднуються зі свининою. До речі, свинячі реберця в духовці «гриль» виходять нітрохи не гірше, ніж приготовлені в сад або на багатті, на решітці.
Свинячі реберця в аерогрилі - рецепт
Приготування свинячих ребер у арогриле практично нічим не відрізняється від запікання в духовці. Наведений нижче рецепт простий і буденний, ви можете запросто скористатися ним у будь-який день.
Інгредієнти:

Приготування
Цибулю дрібно нарізати, часник порубати, змішати все з медом, маслом, соєвим соусом і спеціями і замаринувати попередньо добре промиті свинячі реберця. Поставити в холодильник приблизно на 2 години. Можете замаринувати ребра напередодні, тоді на наступний день вам треба буде відразу відправити їх в аерогриль.
В аерогрилі викласти на решітку реберця, ще трохи посолити і виставити таймер на 50 хвилин з температурою 200 градусів. Періодично можете поливати ребра маринадом - тоді вони вийдуть соковитіше.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з