Свинячі реберця в мультиварці
З розвитком кулінарного мистецтва, людина навчилася використовувати для приготування страв не тільки цінні частини туші, начебто м'якоті, стейка, вирізки, але і "відходи": нутрощі, щоки та вуха, копита і ребра. Як і більшість субпродуктів, ребра вимагають тривалої підготовки для того, щоб рештки м'яса на них вийшли м'якими і насиченим смаком. Якщо реберна частина являє собою корейку, то до субпродуктів її вже не віднесеш, і готувати її необхідно буде трохи іншим чином.
Інгредієнти:
ребра свинячі - 500 г;
великі зубчики часнику - 4 шт.;
соєвий соус - 40 мл;
устричний соус - 15 мл;
масло рослинне (для смаження) - 1 ст.
Приготування
Свинячі ребра розрізаємо на сегменти. У чашу ступки кладемо очищений часник і чорний перець горошком. Чайної ложки останнього цілком вистачить. Розтираємо все до однорідності, додаємо добру пучку солі і змішуємо з соєвим і устричним соусом. Натираємо отриманою сумішшю ребра як можна більш рівномірно і залишаємо їх маринуватися протягом півгодини.
Незалежно від того, готуєте ви свинячі реберця в мультиварці «Панасонік» або «Редмонд», виробник закладає в список програм універсальний режим "Смаження". Його ми і будемо використовувати. Налив у чашу масла, підігрійте його і викладіть ребра. Через 15 хвилин, проведених в гарячому маслі, реберця можна буде перевіряти на готовність.
Інгредієнти:
свиняча корейка на 8 ребер;
шавлія свіжий - 2 ст. ложки;
чебрець свіжий - 2 ст. ложки;
розмарин свіжий - 4 ст. ложки;
сухе червоне вино - 230 мл;
вершки - 100 мл;
шалот - 2 шт.;
масло вершкове - 6 ст. ложок.
Приготування
Зчищають зі свинячої корейки залишилися жили і м'ясо між верхівками ребер. Промиваємо шматок м'яса і обсушуємо його. У ступці готуємо трав'яну суміш, яка стане якоюсь подобою панірування для нашого м'яса. Для приготування такої суміші необхідно з допомогою маточки розтерти зелень розмарину, чебрецю і листя шавлії. Для смаку і легкості перетирання, у ступу з зеленню слід насипати добру пучку крупної солі і меленого перцю. Натираємо м'ясо травами і укладаємо його в мультиварку.
Приготування свинячих реберець в мультиварці займе близько 2 годин, при цьому не забувайте періодично повертати корейку на іншу сторону, щоб вона підрум'янилася як можна рівномірніше.
Виймаємо м'ясо, накриваємо його листом фольги і залишаємо повільно охолонути хвилин на 15-20. Тим часом в чашу, в якій запікалася свинина, вливаємо вино і випариваем його на 2/3. Додаємо в випаренное вино вершки і вершкове масло , а також сіль з перцем. Готова підлива складе ідеальну компанію тушкованим ребрах.
Інгредієнти:
свинячі ребра - 12 кг;
білий цибулю - 70 г;
4 великих зубчики часнику;
томати у власному соку - 16 кг;
яблучний сидр - 750 мл;
пучок петрушки;
5 гілочок чебрецю;
2 листків лавра;
біла квасоля (консервована) - 1 кг;
шпинат - 300 р.
Приготування
Наливаємо в чашу масло і вмикаємо "Смаження". Обсмажуємо ребра до зміни кольору на золотисто-коричневий, при цьому, не забувши приправити їх з усіх сторін. Прибираємо ребра і відкладаємо їх на тарілку. На місці свинини розігріваємо ще трохи олії і пасеруємо цибулю. Після карамелізації цибулі, додаємо часник і через півхвилини заливаємо в чашу томати і сидр. Викладаємо всі трави і чекаємо, поки суміш закипить. Перемикаємося на "Гасіння", розмістивши в томатному соусі шматочки ребер. Через 3 години гасіння, витягаємо трави, змішуємо м'ясо і соус з квасолею і продовжуємо готування ще півгодини. Перед подачею кладемо шпинат.
Смажені свинячі реберця по-азійськи в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі ребра розрізаємо на сегменти. У чашу ступки кладемо очищений часник і чорний перець горошком. Чайної ложки останнього цілком вистачить. Розтираємо все до однорідності, додаємо добру пучку солі і змішуємо з соєвим і устричним соусом. Натираємо отриманою сумішшю ребра як можна більш рівномірно і залишаємо їх маринуватися протягом півгодини.
Незалежно від того, готуєте ви свинячі реберця в мультиварці «Панасонік» або «Редмонд», виробник закладає в список програм універсальний режим "Смаження". Його ми і будемо використовувати. Налив у чашу масла, підігрійте його і викладіть ребра. Через 15 хвилин, проведених в гарячому маслі, реберця можна буде перевіряти на готовність.
Рецепт запечених свинячих реберець в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Зчищають зі свинячої корейки залишилися жили і м'ясо між верхівками ребер. Промиваємо шматок м'яса і обсушуємо його. У ступці готуємо трав'яну суміш, яка стане якоюсь подобою панірування для нашого м'яса. Для приготування такої суміші необхідно з допомогою маточки розтерти зелень розмарину, чебрецю і листя шавлії. Для смаку і легкості перетирання, у ступу з зеленню слід насипати добру пучку крупної солі і меленого перцю. Натираємо м'ясо травами і укладаємо його в мультиварку.
Приготування свинячих реберець в мультиварці займе близько 2 годин, при цьому не забувайте періодично повертати корейку на іншу сторону, щоб вона підрум'янилася як можна рівномірніше.
Виймаємо м'ясо, накриваємо його листом фольги і залишаємо повільно охолонути хвилин на 15-20. Тим часом в чашу, в якій запікалася свинина, вливаємо вино і випариваем його на 2/3. Додаємо в випаренное вино вершки і вершкове масло , а також сіль з перцем. Готова підлива складе ідеальну компанію тушкованим ребрах.
Як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу масло і вмикаємо "Смаження". Обсмажуємо ребра до зміни кольору на золотисто-коричневий, при цьому, не забувши приправити їх з усіх сторін. Прибираємо ребра і відкладаємо їх на тарілку. На місці свинини розігріваємо ще трохи олії і пасеруємо цибулю. Після карамелізації цибулі, додаємо часник і через півхвилини заливаємо в чашу томати і сидр. Викладаємо всі трави і чекаємо, поки суміш закипить. Перемикаємося на "Гасіння", розмістивши в томатному соусі шматочки ребер. Через 3 години гасіння, витягаємо трави, змішуємо м'ясо і соус з квасолею і продовжуємо готування ще півгодини. Перед подачею кладемо шпинат.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,