Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі реберця в мультиварці

Свинячі реберця в мультиварці

19-01-2015, 10:43
5 571
Свинячі реберця в мультиварці
З розвитком кулінарного мистецтва, людина навчилася використовувати для приготування страв не тільки цінні частини туші, начебто м'якоті, стейка, вирізки, але і "відходи": нутрощі, щоки та вуха, копита і ребра. Як і більшість субпродуктів, ребра вимагають тривалої підготовки для того, щоб рештки м'яса на них вийшли м'якими і насиченим смаком. Якщо реберна частина являє собою корейку, то до субпродуктів її вже не віднесеш, і готувати її необхідно буде трохи іншим чином.

Смажені свинячі реберця по-азійськи в мультиварці


Інгредієнти:

  • ребра свинячі - 500 г;

  • великі зубчики часнику - 4 шт.;

  • соєвий соус - 40 мл;

  • устричний соус - 15 мл;

  • масло рослинне (для смаження) - 1 ст.


  • Приготування
    Свинячі ребра розрізаємо на сегменти. У чашу ступки кладемо очищений часник і чорний перець горошком. Чайної ложки останнього цілком вистачить. Розтираємо все до однорідності, додаємо добру пучку солі і змішуємо з соєвим і устричним соусом. Натираємо отриманою сумішшю ребра як можна більш рівномірно і залишаємо їх маринуватися протягом півгодини.
    Незалежно від того, готуєте ви свинячі реберця в мультиварці «Панасонік» або «Редмонд», виробник закладає в список програм універсальний режим "Смаження". Його ми і будемо використовувати. Налив у чашу масла, підігрійте його і викладіть ребра. Через 15 хвилин, проведених в гарячому маслі, реберця можна буде перевіряти на готовність.

    Рецепт запечених свинячих реберець в мультиварці «Поларіс»


    Інгредієнти:

  • свиняча корейка на 8 ребер;

  • шавлія свіжий - 2 ст. ложки;

  • чебрець свіжий - 2 ст. ложки;

  • розмарин свіжий - 4 ст. ложки;

  • сухе червоне вино - 230 мл;

  • вершки - 100 мл;

  • шалот - 2 шт.;

  • масло вершкове - 6 ст. ложок.


  • Приготування
    Зчищають зі свинячої корейки залишилися жили і м'ясо між верхівками ребер. Промиваємо шматок м'яса і обсушуємо його. У ступці готуємо трав'яну суміш, яка стане якоюсь подобою панірування для нашого м'яса. Для приготування такої суміші необхідно з допомогою маточки розтерти зелень розмарину, чебрецю і листя шавлії. Для смаку і легкості перетирання, у ступу з зеленню слід насипати добру пучку крупної солі і меленого перцю. Натираємо м'ясо травами і укладаємо його в мультиварку.
    Приготування свинячих реберець в мультиварці займе близько 2 годин, при цьому не забувайте періодично повертати корейку на іншу сторону, щоб вона підрум'янилася як можна рівномірніше.
    Виймаємо м'ясо, накриваємо його листом фольги і залишаємо повільно охолонути хвилин на 15-20. Тим часом в чашу, в якій запікалася свинина, вливаємо вино і випариваем його на 2/3. Додаємо в випаренное вино вершки і вершкове масло , а також сіль з перцем. Готова підлива складе ідеальну компанію тушкованим ребрах.

    Як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 12 кг;

  • білий цибулю - 70 г;

  • 4 великих зубчики часнику;

  • томати у власному соку - 16 кг;

  • яблучний сидр - 750 мл;

  • пучок петрушки;

  • 5 гілочок чебрецю;

  • 2 листків лавра;

  • біла квасоля (консервована) - 1 кг;

  • шпинат - 300 р.


  • Свинячі реберця в мультиварці
    Приготування
    Наливаємо в чашу масло і вмикаємо "Смаження". Обсмажуємо ребра до зміни кольору на золотисто-коричневий, при цьому, не забувши приправити їх з усіх сторін. Прибираємо ребра і відкладаємо їх на тарілку. На місці свинини розігріваємо ще трохи олії і пасеруємо цибулю. Після карамелізації цибулі, додаємо часник і через півхвилини заливаємо в чашу томати і сидр. Викладаємо всі трави і чекаємо, поки суміш закипить. Перемикаємося на "Гасіння", розмістивши в томатному соусі шматочки ребер. Через 3 години гасіння, витягаємо трави, змішуємо м'ясо і соус з квасолею і продовжуємо готування ще півгодини. Перед подачею кладемо шпинат.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
    Реберця з картоплею
    Реберця з картоплею
    Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
    Яловичі реберця в мультиварці
    Яловичі реберця в мультиварці
    Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,