Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю - рецепт
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Пласт свинячих ребер ретельно миємо та очищаємо. Намагаємося видалити з поверхні всі надлишки м'яса для того, щоб ребра залишилися рівномірними по товщині і, отже, одночасно приготувалися по всіх поверхні.
Далі реберну пластину перевертаємо і видаляємо білу плівку з поверхні. Покриваємо м'ясо сумішшю для маринування, яка складається з солі, перцю, меленої перуки, коріандру і роздавленого часнику, змішаних і розлучених рослинним маслом. Перед тим, як викладати маринованих ребра на мангал, на вогонь кладуть вимочені тріски,

Поки ребра коптяться - готуємо глазур: у основу з соусом «Барбекю», соусу «Табаско» і пива додаємо гірчицю, гарненько все перемішуємо і наносимо пензлем на вже підкопчені ребра. Процедуру глазурування повторюємо 2-3 рази з перервами в 3-5 хвилин, з обох сторін. Готові свинячі реберця барбекю сервірують на великому блюді або дерев'яній дошці і подають зі свіжими овочами до склянці соку або келиху пива. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте

Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з