Свинячі вушка рецепт
Давайте розглянемо з вами сьогодні дуже незвичайні, але шалено смачні рецепти приготування свинячих вушок.
Інгредієнти:
свинячі вушка - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія - 50 мл;
гвоздика - 3 шт.;
перець горошком - 3 шт.;
оцет 9 % - 1 ст. ложка;
лавровий лист - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
соєвий соус - 1 ч. ложка;
вода - 3 ст. ложки.
Приготування
Рецепт приготування свинячих вушок по-корейськи досить простий: заливаємо вушка крутим окропом, залишаємо хвилин на 30 а потім ретельно вичищаємо гострим ножем. Далі заливаємо їх холодною кип'яченою водою і варимо на повільному вогні до повної готовності приблизно 1 годину, в самому кінці додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком і гвоздику. Готові вуха трохи охолоджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Наливаємо в глибоку сковороду трохи олії, розігріваємо його і викладаємо підготовлену моркву і свинячі вушка, все швиденько перемішуємо і смажимо, постійно помішуючи, протягом 1-2 хвилин. Обережно перекладаємо обжарку в миску, додаємо сіль, перець, коріандр, соєвий соус, оцет з водою, видавлюємо очищений часник, перемішуємо і прибираємо на 3 години в холодильник маринуватися.
Інгредієнти:
свинячі вушка - 5 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
зелень петрушки;
морква - 2 шт.;
сир - 150 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
молоко - 1 ст.;
гірчиця - 05 ч. ложки.
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один цікавий рецепт приготування свинячих вушок.
Беремо вушка, промиваємо під проточною водою, гарненько очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом 15 годин до повної готовності. В кінці варіння додаємо сіль, перець за смаком, кладемо моркву, петрушку і гвоздику.
Тепер готуємо соус: змішуємо в окремій мисці оливкову олію, трохи борошна і поступово вливаємо склянку теплого молока.Далі кладемо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідного стану. Деко злегка змащуємо оливковою або рослинним маслом. Варені свинячі вушка нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на деко, заливаємо приготовленим соусом і зверху посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку і запікаємо приблизно 15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
Хорошою закускою до пива можуть послужити і свинячі реберця , приготовлені вдома в духовці, або на барбекю . Приємного вам апетиту!
Рецепт свинячих вушок по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування свинячих вушок по-корейськи досить простий: заливаємо вушка крутим окропом, залишаємо хвилин на 30 а потім ретельно вичищаємо гострим ножем. Далі заливаємо їх холодною кип'яченою водою і варимо на повільному вогні до повної готовності приблизно 1 годину, в самому кінці додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком і гвоздику. Готові вуха трохи охолоджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Наливаємо в глибоку сковороду трохи олії, розігріваємо його і викладаємо підготовлену моркву і свинячі вушка, все швиденько перемішуємо і смажимо, постійно помішуючи, протягом 1-2 хвилин. Обережно перекладаємо обжарку в миску, додаємо сіль, перець, коріандр, соєвий соус, оцет з водою, видавлюємо очищений часник, перемішуємо і прибираємо на 3 години в холодильник маринуватися.
Рецепт свинячих вушок з сиром до пива
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один цікавий рецепт приготування свинячих вушок.
Беремо вушка, промиваємо під проточною водою, гарненько очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом 15 годин до повної готовності. В кінці варіння додаємо сіль, перець за смаком, кладемо моркву, петрушку і гвоздику.
Тепер готуємо соус: змішуємо в окремій мисці оливкову олію, трохи борошна і поступово вливаємо склянку теплого молока.Далі кладемо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідного стану. Деко злегка змащуємо оливковою або рослинним маслом. Варені свинячі вушка нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на деко, заливаємо приготовленим соусом і зверху посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку і запікаємо приблизно 15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
Хорошою закускою до пива можуть послужити і свинячі реберця , приготовлені вдома в духовці, або на барбекю . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат зі свинячих вух
Салат зі свинячих вух - вишукана і смачна закуска на святковий стіл. Приготувати її легко, а гостей можна здивувати незвичайним блюдом. Читаємо наші
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі рябчики
Свинячі рябчики - таке поєднання слів часто вводить у ступор господинь. Що це таке? Де це взяти? І як це приготувати? Відповіді на всі питання, що
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Свинячі вуха по-корейськи
Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами.
Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими