Свинячі вуха по-корейськи
Корейська кулінарія має багато спільного з іншими широко відомими східними кухнями: китайської та японської. Подібно сусідам-китайцям, корейці охоче вживають свинину і різні субпродукти. Наприклад, страву з бичачих хвостів - ччим, входить до числа основних в Корейській придворної кухні. Цей вид кулінарії виділяється в національній кухні, як найбільш вишукана, і у минулі часи була призначена для високопоставлених вельмож.
Ще одна особливість корейської їжі - рясне застосування різних прянощів, головна з яких, червоний перець, завдяки чому багато національні страви мають оранжевий і червоний кольори.
Пропонований рецепт свинячих вух по-корейськи залучить шанувальників дієтичного харчування, адже це дуже низькокалорійний продукт, жири становлять 2%. Даний субпродукт багатий вітамінами групи В та макро - і мікроелементами, особливо залізом. До всього іншого, блюдо відрізняється відмінним смаком, що зробить його цвяхом програми на вашому столі.
Для того щоб приготувати мариновані вуха по-корейськи, спочатку треба вибрати потрібні субпродукти. На м'ясному ринку або гіпермаркеті купуємо свинячі вуха. Вони повинні бути добре оброблені: обсмалени і ретельно отскоблени. По приходу додому доскабливаем залишки щетини, промиваємо і ставимо в каструльку варити на невеликому полум'ї в підсоленій воді близько 2-х годин. По закінченні варіння, зливаємо бульйон в окрему ємність і залишаємо вуха остигати в каструльці, накритою кришкою.
Якщо субпродукти не охолонуть, то у страві вони злипнуться, перетворившись в однорідну масу типу холодцю. А остиглі вушка чудово зберігають свою цілісність, тому готове блюдо буде виглядати більш апетитно.
Інгредієнти:
сирі свинячі вуха - 1 кг;
спеції: червоний перець (мелений), коріандр (мелений), гвоздика - за смаком;
перець духмяний (горошком) - кілька штук;
часник - півголівки;
лавровий лист - 2 шт.;
рослинне масло - 1/2 склянки;
9% столовий оцет - за смаком;
соус соєвий - 1 ч. ложка.
Приготування
При варінні вух в самому кінці кидаємо пряності - лавровий лист, перець горошком і гвоздики. До речі, залишився після варіння наваристий бульйон, можна використовувати для приготування супу або заливного страви. Охолоджені субпродукти ріжемо дуже вузькими смужками, закінчуючи на кордоні м'ясистої частини - вона не потрібна в салаті, але її можна з'їсти (з хлібом досить смачно!) У глибоку тарілку викладаємо нарізані вуха, посипаємо дрібкою цукру, додаємо столовий оцет і всі спеції, ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб цукор повністю розчинився.
Тиснемо часник, кілька секунд смажимо його на раскалившейся сковороді, щоб масло ввібрало часниковий аромат, і поливаємо пахучою олією вуха. Салат буде - смакота!
Існує ще один чудовий рецепт свинячих вух по-корейськи.
Інгредієнти:
В цілому компоненти залишаються ті ж, що і в першому рецепті. Єдине, що треба взяти додатково 3 великих моркви і 1 велику цибулину.
Приготування
Відмиваємо, чистимо і тремо моркву на спеціальній корейської тертці (є у продажу), ріжемо цибулю кільцями. У сковорідку наливаємо на дно рослинне масло. Викладаємо терту моркву і нарізані смужками вуха в розпечене масло. Постійно помішуючи, смажимо на великому полум'я одну хвилину. Викладену в тарілку суміш пересипаємо спеціями, сіллю, давленим часником. Витримуємо на холоді 2 години. Виставляємо салат на стіл у вигляді холодного страви. Знавці вважають свинячі вуха по-корейськи відмінною закускою до пива.
Сподіваємося, що незвичайна страва - мариновані свинячі вуха по-корейськи будуть вашим фірязикам блюдом.
Ще одна особливість корейської їжі - рясне застосування різних прянощів, головна з яких, червоний перець, завдяки чому багато національні страви мають оранжевий і червоний кольори.
Пропонований рецепт свинячих вух по-корейськи залучить шанувальників дієтичного харчування, адже це дуже низькокалорійний продукт, жири становлять 2%. Даний субпродукт багатий вітамінами групи В та макро - і мікроелементами, особливо залізом. До всього іншого, блюдо відрізняється відмінним смаком, що зробить його цвяхом програми на вашому столі.
Вибір субпродукту і обробка перед приготуванням
Для того щоб приготувати мариновані вуха по-корейськи, спочатку треба вибрати потрібні субпродукти. На м'ясному ринку або гіпермаркеті купуємо свинячі вуха. Вони повинні бути добре оброблені: обсмалени і ретельно отскоблени. По приходу додому доскабливаем залишки щетини, промиваємо і ставимо в каструльку варити на невеликому полум'ї в підсоленій воді близько 2-х годин. По закінченні варіння, зливаємо бульйон в окрему ємність і залишаємо вуха остигати в каструльці, накритою кришкою.
Якщо субпродукти не охолонуть, то у страві вони злипнуться, перетворившись в однорідну масу типу холодцю. А остиглі вушка чудово зберігають свою цілісність, тому готове блюдо буде виглядати більш апетитно.
Як приготувати вуха по-корейськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
При варінні вух в самому кінці кидаємо пряності - лавровий лист, перець горошком і гвоздики. До речі, залишився після варіння наваристий бульйон, можна використовувати для приготування супу або заливного страви. Охолоджені субпродукти ріжемо дуже вузькими смужками, закінчуючи на кордоні м'ясистої частини - вона не потрібна в салаті, але її можна з'їсти (з хлібом досить смачно!) У глибоку тарілку викладаємо нарізані вуха, посипаємо дрібкою цукру, додаємо столовий оцет і всі спеції, ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб цукор повністю розчинився.
Тиснемо часник, кілька секунд смажимо його на раскалившейся сковороді, щоб масло ввібрало часниковий аромат, і поливаємо пахучою олією вуха. Салат буде - смакота!
Існує ще один чудовий рецепт свинячих вух по-корейськи.
Свинячі вуха по-корейськи - рецепт2
Інгредієнти:
В цілому компоненти залишаються ті ж, що і в першому рецепті. Єдине, що треба взяти додатково 3 великих моркви і 1 велику цибулину.
Приготування
Відмиваємо, чистимо і тремо моркву на спеціальній корейської тертці (є у продажу), ріжемо цибулю кільцями. У сковорідку наливаємо на дно рослинне масло. Викладаємо терту моркву і нарізані смужками вуха в розпечене масло. Постійно помішуючи, смажимо на великому полум'я одну хвилину. Викладену в тарілку суміш пересипаємо спеціями, сіллю, давленим часником. Витримуємо на холоді 2 години. Виставляємо салат на стіл у вигляді холодного страви. Знавці вважають свинячі вуха по-корейськи відмінною закускою до пива.
Сподіваємося, що незвичайна страва - мариновані свинячі вуха по-корейськи будуть вашим фірязикам блюдом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати
Кальмари по-корейськи
Тим, хто побоюється страв з кальмарів з-за їх надмірну схожість з виробами з каучуку, радить відкрити для себе іншу сторону страв з цих молюсків.
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.
Хе з щуки
Салат хе - в'єтнамське блюдо, яке готується з риби, маринованої в лимонному соку або оцту з додаванням гострих спецій. І зараз ми розповімо, як
Мариновані свинячі вуха
Мариновані свинячі вуха - популярне блюдо азіатсько-тихоокеанського регіону: Кореї, В'єтнаму, Китаю, Таїланду та деяких латиноамериканських країн. І
Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими