Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Хе зі свинячих вух

Хе зі свинячих вух

4-01-2015, 21:10
2 726
Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха - ласощі не для слабонервних, але одного разу спробувавши його закохуєшся назавжди. Краще закуски під келих пива і не знайти, а якщо ще й приготувати вуха правильно, то їх навіть запивати не захочеться. Свинячі вуха готують по-різному: варять, тушкують, запікають, смажать, найчастіше попередньо замаринувавши. Ми поділимося з вами рецептами хе з вух.

Рецепт хе зі свинячих вух


Інгредієнти:

  • свинячі вуха - 4 шт.;

  • вода - 500 мл;

  • соєвий соус - 125 мл;

  • мірін - 100 мл;

  • шаосінське вино - 300 мл;

  • пальязикай цукор - 20 г;

  • тертий імбир - 15 г;

  • паличка кориці - 1 шт.;

  • зірочки анісу - 2 шт.


  • Приготування
    Перед приготуванням вух їх необхідно підготувати відповідним чином. Спершу вуха слід перевірити на наявність запаху і якщо він присутній, вимочити вуха в декількох холодних водах до нейтралізації запаху. Після вимочування вуха голять і дуже добре промивають.
    Тепер готуємо бульйон. Цей бульйон не має звичного нам традиційного смаку, він автентично азіатський, солоно-солодко-кислий. Для бульйону необхідно з'єднати мірін, вино, соєвий соус, воду і пальязикай цукор, підігріти до розчинення цукрових кристалів, а потім додати прянощі і самі підготовлені вуха. Накриваємо ємність з стравою і готуємо вуха на мінімально можливому вогні протягом 5 годин. Після закінчення часу вас будуть чекати ароматні мариновані вуха, дуже м'які і смачні.

    Як приготувати хе зі свинячих вух?


    Інгредієнти:

  • свинячі вуха - 3-4 шт.;

  • вода - 35 склянки;

  • світлий соєвий соус - 125 мл;

  • цукор - 20 г;

  • аніс - 2 зірочки;

  • корінь імбиру - 3 см;

  • темний соєвий соус - 60 мл;

  • пір'я зеленої цибулі - 5 шт.;

  • зубчики часнику - 6 шт.;

  • оцет - 15 мл


  • Приготування
    Ретельно промиваємо, очищаємо і обриваем свинячі вуха. З тонкого краю до толстому, звертаємо вухо в рулет і фіксуємо за допомогою щільної мотузки або шпагату. Відварюємо вуха в киплячій воді близько 15 хвилин, щоб пом'якшити їх і позбутися від запаху.
    В окремому посуді змішуємо інгредієнти для маринаду: обидва види соєвого соусу, цукор, зірочки анісу, тертий імбир і кладемо в суміш вуха. Тушкуємо вуха протягом півтори години під кришкою на мінімальному вогні, а потім швидко обдаємо холодною водою, звільняємо від мотузок і нарізаємо смужками. Подаємо, посипавши нарізаними пір'ям лука і полив маринадом з подрібненого часнику і оцту.

    Просте хе зі свинячих вух


    Інгредієнти:

  • рисове вино - 400 мл;

  • паличка кориці;

  • соєвий соус - 200 мл;

  • коричневий цукор - 80 г;

  • овочевий бульйон - 400 мл;

  • зірочки анісу - 2 шт.;

  • перець горошком - 2 ст. ложки;

  • свиняче вухо.


  • Приготування
    Ретельно промиті вуха заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Шум, що утворюється на поверхні води, прибираємо за допомогою шумівки, а готові відварні вуха після варіння промиваємо. Перекладаємо вуха в іншу ємність і заливаємо свіжою водою. Варимо їх на протязі 3 годин на повільному вогні. Потім вуха нарізаємо соломкою і з'єднуємо з маринадом, що складається з наполовину випареної суміші вина, соєвого соусу, бульйону і прянощів.

    Хе зі свинячих вух по-корейськи


    Інгредієнти:

  • свинячі вуха - 2 шт.;

  • огірок - 50 г;

  • морква - 60 г;

  • редис - 40 г;

  • зелень;

  • цукор білий - 15 г;

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • оцет - 20 мл;

  • Хе зі свинячих вух

  • соєвий соус - 20 мл;

  • кунжутне масло - 1 ст. ложка;

  • гострий перець.


  • Приготування
    Готуємо маринад, взявши за основу перший рецепт. Попередньо відварені 15 хвилин вуха кладемо в маринад і варимо в ньому 2 години на мінімальному вогні. Готові вуха промиваємо холодною водою і нарізаємо соломкою. Також ріжемо соломкою огірок і моркву, а редис - тонкими кружечками. Змішуємо овочі з вухами і зеленню і поливаємо маринадом з оцту, соєвого соусу і цукру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі вушка рецепт
    Свинячі вушка рецепт
    Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати
    Вуха в мультиварці
    Вуха в мультиварці
    Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з
    Свинячі вуха по-корейськи
    Свинячі вуха по-корейськи
    Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами.
    Хе з щуки
    Хе з щуки
    Салат хе - в'єтнамське блюдо, яке готується з риби, маринованої в лимонному соку або оцту з додаванням гострих спецій. І зараз ми розповімо, як
    Мариновані свинячі вуха
    Мариновані свинячі вуха
    Мариновані свинячі вуха - популярне блюдо азіатсько-тихоокеанського регіону: Кореї, В'єтнаму, Китаю, Таїланду та деяких латиноамериканських країн. І