Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха - ласощі не для слабонервних, але одного разу спробувавши його закохуєшся назавжди. Краще закуски під келих пива і не знайти, а якщо ще й приготувати вуха правильно, то їх навіть запивати не захочеться. Свинячі вуха готують по-різному: варять, тушкують, запікають, смажать, найчастіше попередньо замаринувавши. Ми поділимося з вами рецептами хе з вух.
Інгредієнти:
свинячі вуха - 4 шт.;
вода - 500 мл;
соєвий соус - 125 мл;
мірін - 100 мл;
шаосінське вино - 300 мл;
пальязикай цукор - 20 г;
тертий імбир - 15 г;
паличка кориці - 1 шт.;
зірочки анісу - 2 шт.
Приготування
Перед приготуванням вух їх необхідно підготувати відповідним чином. Спершу вуха слід перевірити на наявність запаху і якщо він присутній, вимочити вуха в декількох холодних водах до нейтралізації запаху. Після вимочування вуха голять і дуже добре промивають.
Тепер готуємо бульйон. Цей бульйон не має звичного нам традиційного смаку, він автентично азіатський, солоно-солодко-кислий. Для бульйону необхідно з'єднати мірін, вино, соєвий соус, воду і пальязикай цукор, підігріти до розчинення цукрових кристалів, а потім додати прянощі і самі підготовлені вуха. Накриваємо ємність з стравою і готуємо вуха на мінімально можливому вогні протягом 5 годин. Після закінчення часу вас будуть чекати ароматні мариновані вуха, дуже м'які і смачні.
Інгредієнти:
свинячі вуха - 3-4 шт.;
вода - 35 склянки;
світлий соєвий соус - 125 мл;
цукор - 20 г;
аніс - 2 зірочки;
корінь імбиру - 3 см;
темний соєвий соус - 60 мл;
пір'я зеленої цибулі - 5 шт.;
зубчики часнику - 6 шт.;
оцет - 15 мл
Приготування
Ретельно промиваємо, очищаємо і обриваем свинячі вуха. З тонкого краю до толстому, звертаємо вухо в рулет і фіксуємо за допомогою щільної мотузки або шпагату. Відварюємо вуха в киплячій воді близько 15 хвилин, щоб пом'якшити їх і позбутися від запаху.
В окремому посуді змішуємо інгредієнти для маринаду: обидва види соєвого соусу, цукор, зірочки анісу, тертий імбир і кладемо в суміш вуха. Тушкуємо вуха протягом півтори години під кришкою на мінімальному вогні, а потім швидко обдаємо холодною водою, звільняємо від мотузок і нарізаємо смужками. Подаємо, посипавши нарізаними пір'ям лука і полив маринадом з подрібненого часнику і оцту.
Інгредієнти:
рисове вино - 400 мл;
паличка кориці;
соєвий соус - 200 мл;
коричневий цукор - 80 г;
овочевий бульйон - 400 мл;
зірочки анісу - 2 шт.;
перець горошком - 2 ст. ложки;
свиняче вухо.
Приготування
Ретельно промиті вуха заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Шум, що утворюється на поверхні води, прибираємо за допомогою шумівки, а готові відварні вуха після варіння промиваємо. Перекладаємо вуха в іншу ємність і заливаємо свіжою водою. Варимо їх на протязі 3 годин на повільному вогні. Потім вуха нарізаємо соломкою і з'єднуємо з маринадом, що складається з наполовину випареної суміші вина, соєвого соусу, бульйону і прянощів.
Інгредієнти:
свинячі вуха - 2 шт.;
огірок - 50 г;
морква - 60 г;
редис - 40 г;
зелень;
цукор білий - 15 г;
часникові зубчики - 2 шт.;
оцет - 20 мл;
соєвий соус - 20 мл;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
гострий перець.
Приготування
Готуємо маринад, взявши за основу перший рецепт. Попередньо відварені 15 хвилин вуха кладемо в маринад і варимо в ньому 2 години на мінімальному вогні. Готові вуха промиваємо холодною водою і нарізаємо соломкою. Також ріжемо соломкою огірок і моркву, а редис - тонкими кружечками. Змішуємо овочі з вухами і зеленню і поливаємо маринадом з оцту, соєвого соусу і цукру.
Рецепт хе зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням вух їх необхідно підготувати відповідним чином. Спершу вуха слід перевірити на наявність запаху і якщо він присутній, вимочити вуха в декількох холодних водах до нейтралізації запаху. Після вимочування вуха голять і дуже добре промивають.
Тепер готуємо бульйон. Цей бульйон не має звичного нам традиційного смаку, він автентично азіатський, солоно-солодко-кислий. Для бульйону необхідно з'єднати мірін, вино, соєвий соус, воду і пальязикай цукор, підігріти до розчинення цукрових кристалів, а потім додати прянощі і самі підготовлені вуха. Накриваємо ємність з стравою і готуємо вуха на мінімально можливому вогні протягом 5 годин. Після закінчення часу вас будуть чекати ароматні мариновані вуха, дуже м'які і смачні.
Як приготувати хе зі свинячих вух?
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиваємо, очищаємо і обриваем свинячі вуха. З тонкого краю до толстому, звертаємо вухо в рулет і фіксуємо за допомогою щільної мотузки або шпагату. Відварюємо вуха в киплячій воді близько 15 хвилин, щоб пом'якшити їх і позбутися від запаху.
В окремому посуді змішуємо інгредієнти для маринаду: обидва види соєвого соусу, цукор, зірочки анісу, тертий імбир і кладемо в суміш вуха. Тушкуємо вуха протягом півтори години під кришкою на мінімальному вогні, а потім швидко обдаємо холодною водою, звільняємо від мотузок і нарізаємо смужками. Подаємо, посипавши нарізаними пір'ям лука і полив маринадом з подрібненого часнику і оцту.
Просте хе зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиті вуха заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Шум, що утворюється на поверхні води, прибираємо за допомогою шумівки, а готові відварні вуха після варіння промиваємо. Перекладаємо вуха в іншу ємність і заливаємо свіжою водою. Варимо їх на протязі 3 годин на повільному вогні. Потім вуха нарізаємо соломкою і з'єднуємо з маринадом, що складається з наполовину випареної суміші вина, соєвого соусу, бульйону і прянощів.
Хе зі свинячих вух по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо маринад, взявши за основу перший рецепт. Попередньо відварені 15 хвилин вуха кладемо в маринад і варимо в ньому 2 години на мінімальному вогні. Готові вуха промиваємо холодною водою і нарізаємо соломкою. Також ріжемо соломкою огірок і моркву, а редис - тонкими кружечками. Змішуємо овочі з вухами і зеленню і поливаємо маринадом з оцту, соєвого соусу і цукру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати
Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей
Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з
Свинячі вуха по-корейськи
Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами.
Хе з щуки
Салат хе - в'єтнамське блюдо, яке готується з риби, маринованої в лимонному соку або оцту з додаванням гострих спецій. І зараз ми розповімо, як
Мариновані свинячі вуха
Мариновані свинячі вуха - популярне блюдо азіатсько-тихоокеанського регіону: Кореї, В'єтнаму, Китаю, Таїланду та деяких латиноамериканських країн. І