Хе зі свинячих вух

Рецепт хе зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням вух їх необхідно підготувати відповідним чином. Спершу вуха слід перевірити на наявність запаху і якщо він присутній, вимочити вуха в декількох холодних водах до нейтралізації запаху. Після вимочування вуха голять і дуже добре промивають.
Тепер готуємо бульйон. Цей бульйон не має звичного нам традиційного смаку, він автентично азіатський, солоно-солодко-кислий. Для бульйону необхідно з'єднати мірін, вино, соєвий соус, воду і пальязикай цукор, підігріти до розчинення цукрових кристалів, а потім додати прянощі і самі підготовлені вуха. Накриваємо ємність з стравою і готуємо вуха на мінімально можливому вогні протягом 5 годин. Після закінчення часу вас будуть чекати ароматні мариновані вуха, дуже м'які і смачні.
Як приготувати хе зі свинячих вух?
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиваємо, очищаємо і обриваем свинячі вуха. З тонкого краю до толстому, звертаємо вухо в рулет і фіксуємо за допомогою щільної мотузки або шпагату. Відварюємо вуха в киплячій воді близько 15 хвилин, щоб пом'якшити їх і позбутися від запаху.
В окремому посуді змішуємо інгредієнти для маринаду: обидва види соєвого соусу, цукор, зірочки анісу, тертий імбир і кладемо в суміш вуха. Тушкуємо вуха протягом півтори години під кришкою на мінімальному вогні, а потім швидко обдаємо холодною водою, звільняємо від мотузок і нарізаємо смужками. Подаємо, посипавши нарізаними пір'ям лука і полив маринадом з подрібненого часнику і оцту.
Просте хе зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиті вуха заливаємо водою і варимо 15 хвилин. Шум, що утворюється на поверхні води, прибираємо за допомогою шумівки, а готові відварні вуха після варіння промиваємо. Перекладаємо вуха в іншу ємність і заливаємо свіжою водою. Варимо їх на протязі 3 годин на повільному вогні. Потім вуха нарізаємо соломкою і з'єднуємо з маринадом, що складається з наполовину випареної суміші вина, соєвого соусу, бульйону і прянощів.
Хе зі свинячих вух по-корейськи
Інгредієнти:

Приготування
Готуємо маринад, взявши за основу перший рецепт. Попередньо відварені 15 хвилин вуха кладемо в маринад і варимо в ньому 2 години на мінімальному вогні. Готові вуха промиваємо холодною водою і нарізаємо соломкою. Також ріжемо соломкою огірок і моркву, а редис - тонкими кружечками. Змішуємо овочі з вухами і зеленню і поливаємо маринадом з оцту, соєвого соусу і цукру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати

Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з

Свинячі вуха по-корейськи
Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами.

Хе з щуки
Салат хе - в'єтнамське блюдо, яке готується з риби, маринованої в лимонному соку або оцту з додаванням гострих спецій. І зараз ми розповімо, як

Мариновані свинячі вуха
Мариновані свинячі вуха - популярне блюдо азіатсько-тихоокеанського регіону: Кореї, В'єтнаму, Китаю, Таїланду та деяких латиноамериканських країн. І