Салат зі свинячих вух
Салат зі свинячих вух - оригінальне і вишукане блюдо, яке до того ж чудово підійде в якості закуски до пива. Приготувати це «заморське диво» досить просто, але зате результат вас приємно здивує і порадує. Пропонуємо вам кілька рецептиков салату зі свинячими вухами, а ви виберіть для себе найбільш підходящий.
Корейський салат зі свинячих вух
Інгредієнти:
червонокачанна капуста - 05 вилка;
сухий коріандр - щіпка;
чорний кунжут - 5 г;
куркума - 1 ч. ложка;
лавровий лист - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинне - 100 мл;
морква - 05 шт.;
спеції;
столовий оцет - 2 ст. ложки;
свиняче вухо - 200 г;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Відварне свиняче вухо шаткуємо тоненькою соломкою. Зелений перчик обробляємо і теж подрібнюємо смужками. Моркву чистимо і натираємо на терочке, а цибулька нарізаємо півкільцями. Червонокачанну капусту шаткуємо і розминаємо руками. Часник подрібнюємо і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. В ковшичек наливаємо рослинне масло, додаємо оцет, додаємо спеції, нагріваємо на плиті 30 секунд і заливаємо отриманим маринадом овочі. Гарненько перемішуємо, даємо салатик промаринуватися і подаємо до столу, присипавши кунжутом.
Рецепт салату з свинячих вух
Інгредієнти:
свиняче вухо - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
цукор - щіпка;
масло рослинне - 100 мл;
яблучний оцет - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Свиняче вухо промиваємо, чистимо ножичком і замочуємо в холодній воді на ніч. Вранці знову гарненько миємо, заливаємо чистою водою і ставимо варитися на 2-3 години. За цей час вухо добре розм'якне. Обережно виймаємо його з каструлі і залишаємо остигати. Далі шаткуємо м'ясо соломкою. У каструльку наливаємо соняшникова масло з оцтом і доводимо до кипіння. Моркву натираємо на терочку по-корейськи, кидаємо в приготований маринад додаємо свиняче вухо, перемішуємо і щедро присипаємо спеціями. Доводимо все до кипіння, проварюємо хвилинки 2 а потім знімаємо з вогню. Даємо страви повністю охолонути, виймаємо вміст каструлі шумівкою і подаємо готовий салат зі свинячими вушками до столу!
Китайський салат з свинячих вух
Інгредієнти:
свинячі вушка - 4 шт.;
вода - 4 ст.;
яблучний оцет - 4 ст. ложки;
соус соєвий - 7 ст. ложок;
цукор - 1 ст. ложка;
імбир - 1 скибочка;
кориця - 1 паличка;
аніс - 2 зірочки;
коріандр - за смаком.
Приготування
Вушка гарненько обробляємо, чистимо і промиваємо під проточною водою. Потім викладаємо їх в каструлю, додаємо очищений імбир, вливаємо оцет, соєвий соус, всипаємо цукор, додаємо корицю і аніс. Заливаємо м'ясо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я і варимо протягом 5-6 годин. Тепер акуратно дістаємо їх з бульйону, проціджуємо і шаткуємо тоненькими смужками. Коріандр промиваємо і нарываем на шматочки руками. Вушка заливаємо трохи бульйончик, прикрашаємо коріандром і подаємо до столу.
Салат з копчених свинячих вух
Інгредієнти:
копчене свиняче вухо - 1 шт.;
яйце - 3 шт.;
горошок зелений - 05 банки;
цибулина - 1 шт.;
майонез - за смаком;
спеції.
Приготування
Копчені вушка шаткуємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо смужками. Цибулину очистити, подрібнюємо, обдаємо окропом і залишаємо хвилин на 10. Зелений горошок проціджуємо і складаємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом, спеції, перемішуємо, даємо салатик з копченого свинячого вуха настоятися хвилин 5 і розкладаємо по тарілках.
Салат з свинячих вушок з огірком
Інгредієнти:
свиняче вухо - 1 шт.;
свіжі огірки - 3 шт.;
часник - 1 зубчик;
кунжут - 1 ч. ложка;
оцет рисовий - 1 ст. ложка;
кунжутне масло - 2 ст. ложки;
спеції і приправи;
соєвий соус - 2 ст. ложки.
Приготування
Відварені вушка нарізаємо соломкою, огірки більш тонко шаткуємо, а перець дрібно нарізаємо. Все змішуємо, додаємо оцет, подрібнений часничок і соєвий соус . Перед подачею салат з свинячого вуха присипаємо кунжутом.
Корейський салат зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Відварне свиняче вухо шаткуємо тоненькою соломкою. Зелений перчик обробляємо і теж подрібнюємо смужками. Моркву чистимо і натираємо на терочке, а цибулька нарізаємо півкільцями. Червонокачанну капусту шаткуємо і розминаємо руками. Часник подрібнюємо і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. В ковшичек наливаємо рослинне масло, додаємо оцет, додаємо спеції, нагріваємо на плиті 30 секунд і заливаємо отриманим маринадом овочі. Гарненько перемішуємо, даємо салатик промаринуватися і подаємо до столу, присипавши кунжутом.
Рецепт салату з свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Свиняче вухо промиваємо, чистимо ножичком і замочуємо в холодній воді на ніч. Вранці знову гарненько миємо, заливаємо чистою водою і ставимо варитися на 2-3 години. За цей час вухо добре розм'якне. Обережно виймаємо його з каструлі і залишаємо остигати. Далі шаткуємо м'ясо соломкою. У каструльку наливаємо соняшникова масло з оцтом і доводимо до кипіння. Моркву натираємо на терочку по-корейськи, кидаємо в приготований маринад додаємо свиняче вухо, перемішуємо і щедро присипаємо спеціями. Доводимо все до кипіння, проварюємо хвилинки 2 а потім знімаємо з вогню. Даємо страви повністю охолонути, виймаємо вміст каструлі шумівкою і подаємо готовий салат зі свинячими вушками до столу!
Китайський салат з свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Вушка гарненько обробляємо, чистимо і промиваємо під проточною водою. Потім викладаємо їх в каструлю, додаємо очищений імбир, вливаємо оцет, соєвий соус, всипаємо цукор, додаємо корицю і аніс. Заливаємо м'ясо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я і варимо протягом 5-6 годин. Тепер акуратно дістаємо їх з бульйону, проціджуємо і шаткуємо тоненькими смужками. Коріандр промиваємо і нарываем на шматочки руками. Вушка заливаємо трохи бульйончик, прикрашаємо коріандром і подаємо до столу.
Салат з копчених свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Копчені вушка шаткуємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо смужками. Цибулину очистити, подрібнюємо, обдаємо окропом і залишаємо хвилин на 10. Зелений горошок проціджуємо і складаємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом, спеції, перемішуємо, даємо салатик з копченого свинячого вуха настоятися хвилин 5 і розкладаємо по тарілках.
Салат з свинячих вушок з огірком
Інгредієнти:
Приготування
Відварені вушка нарізаємо соломкою, огірки більш тонко шаткуємо, а перець дрібно нарізаємо. Все змішуємо, додаємо оцет, подрібнений часничок і соєвий соус . Перед подачею салат з свинячого вуха присипаємо кунжутом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на
Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу
Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати
Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими