Салат зі свинячих вух

Корейський салат зі свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Відварне свиняче вухо шаткуємо тоненькою соломкою. Зелений перчик обробляємо і теж подрібнюємо смужками. Моркву чистимо і натираємо на терочке, а цибулька нарізаємо півкільцями. Червонокачанну капусту шаткуємо і розминаємо руками. Часник подрібнюємо і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. В ковшичек наливаємо рослинне масло, додаємо оцет, додаємо спеції, нагріваємо на плиті 30 секунд і заливаємо отриманим маринадом овочі. Гарненько перемішуємо, даємо салатик промаринуватися і подаємо до столу, присипавши кунжутом.
Рецепт салату з свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Свиняче вухо промиваємо, чистимо ножичком і замочуємо в холодній воді на ніч. Вранці знову гарненько миємо, заливаємо чистою водою і ставимо варитися на 2-3 години. За цей час вухо добре розм'якне. Обережно виймаємо його з каструлі і залишаємо остигати. Далі шаткуємо м'ясо соломкою. У каструльку наливаємо соняшникова масло з оцтом і доводимо до кипіння. Моркву натираємо на терочку по-корейськи, кидаємо в приготований маринад додаємо свиняче вухо, перемішуємо і щедро присипаємо спеціями. Доводимо все до кипіння, проварюємо хвилинки 2 а потім знімаємо з вогню. Даємо страви повністю охолонути, виймаємо вміст каструлі шумівкою і подаємо готовий салат зі свинячими вушками до столу!
Китайський салат з свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Вушка гарненько обробляємо, чистимо і промиваємо під проточною водою. Потім викладаємо їх в каструлю, додаємо очищений імбир, вливаємо оцет, соєвий соус, всипаємо цукор, додаємо корицю і аніс. Заливаємо м'ясо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я і варимо протягом 5-6 годин. Тепер акуратно дістаємо їх з бульйону, проціджуємо і шаткуємо тоненькими смужками. Коріандр промиваємо і нарываем на шматочки руками. Вушка заливаємо трохи бульйончик, прикрашаємо коріандром і подаємо до столу.
Салат з копчених свинячих вух
Інгредієнти:
Приготування
Копчені вушка шаткуємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо смужками. Цибулину очистити, подрібнюємо, обдаємо окропом і залишаємо хвилин на 10. Зелений горошок проціджуємо і складаємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом, спеції, перемішуємо, даємо салатик з копченого свинячого вуха настоятися хвилин 5 і розкладаємо по тарілках.
Салат з свинячих вушок з огірком
Інгредієнти:

Приготування
Відварені вушка нарізаємо соломкою, огірки більш тонко шаткуємо, а перець дрібно нарізаємо. Все змішуємо, додаємо оцет, подрібнений часничок і соєвий соус . Перед подачею салат з свинячого вуха присипаємо кунжутом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на

Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу

Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця

Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати

Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими