Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат зі свинячих вух

Салат зі свинячих вух

22-03-2015, 14:19
14 406
Салат зі свинячих вух
Салат зі свинячих вух - оригінальне і вишукане блюдо, яке до того ж чудово підійде в якості закуски до пива. Приготувати це «заморське диво» досить просто, але зате результат вас приємно здивує і порадує. Пропонуємо вам кілька рецептиков салату зі свинячими вухами, а ви виберіть для себе найбільш підходящий.
Корейський салат зі свинячих вух
Інгредієнти:

  • червонокачанна капуста - 05 вилка;

  • сухий коріандр - щіпка;

  • чорний кунжут - 5 г;

  • куркума - 1 ч. ложка;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло рослинне - 100 мл;

  • морква - 05 шт.;

  • спеції;

  • столовий оцет - 2 ст. ложки;

  • свиняче вухо - 200 г;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    Відварне свиняче вухо шаткуємо тоненькою соломкою. Зелений перчик обробляємо і теж подрібнюємо смужками. Моркву чистимо і натираємо на терочке, а цибулька нарізаємо півкільцями. Червонокачанну капусту шаткуємо і розминаємо руками. Часник подрібнюємо і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці. В ковшичек наливаємо рослинне масло, додаємо оцет, додаємо спеції, нагріваємо на плиті 30 секунд і заливаємо отриманим маринадом овочі. Гарненько перемішуємо, даємо салатик промаринуватися і подаємо до столу, присипавши кунжутом.
    Рецепт салату з свинячих вух
    Інгредієнти:

  • свиняче вухо - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • цукор - щіпка;

  • масло рослинне - 100 мл;

  • яблучний оцет - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Свиняче вухо промиваємо, чистимо ножичком і замочуємо в холодній воді на ніч. Вранці знову гарненько миємо, заливаємо чистою водою і ставимо варитися на 2-3 години. За цей час вухо добре розм'якне. Обережно виймаємо його з каструлі і залишаємо остигати. Далі шаткуємо м'ясо соломкою. У каструльку наливаємо соняшникова масло з оцтом і доводимо до кипіння. Моркву натираємо на терочку по-корейськи, кидаємо в приготований маринад додаємо свиняче вухо, перемішуємо і щедро присипаємо спеціями. Доводимо все до кипіння, проварюємо хвилинки 2 а потім знімаємо з вогню. Даємо страви повністю охолонути, виймаємо вміст каструлі шумівкою і подаємо готовий салат зі свинячими вушками до столу!
    Китайський салат з свинячих вух
    Інгредієнти:

  • свинячі вушка - 4 шт.;

  • вода - 4 ст.;

  • яблучний оцет - 4 ст. ложки;

  • соус соєвий - 7 ст. ложок;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • імбир - 1 скибочка;

  • кориця - 1 паличка;

  • аніс - 2 зірочки;

  • коріандр - за смаком.


  • Приготування
    Вушка гарненько обробляємо, чистимо і промиваємо під проточною водою. Потім викладаємо їх в каструлю, додаємо очищений імбир, вливаємо оцет, соєвий соус, всипаємо цукор, додаємо корицю і аніс. Заливаємо м'ясо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я і варимо протягом 5-6 годин. Тепер акуратно дістаємо їх з бульйону, проціджуємо і шаткуємо тоненькими смужками. Коріандр промиваємо і нарываем на шматочки руками. Вушка заливаємо трохи бульйончик, прикрашаємо коріандром і подаємо до столу.
    Салат з копчених свинячих вух
    Інгредієнти:

  • копчене свиняче вухо - 1 шт.;

  • яйце - 3 шт.;

  • горошок зелений - 05 банки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • майонез - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Копчені вушка шаткуємо тонкою соломкою. Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо смужками. Цибулину очистити, подрібнюємо, обдаємо окропом і залишаємо хвилин на 10. Зелений горошок проціджуємо і складаємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом, спеції, перемішуємо, даємо салатик з копченого свинячого вуха настоятися хвилин 5 і розкладаємо по тарілках.
    Салат з свинячих вушок з огірком
    Інгредієнти:

  • свиняче вухо - 1 шт.;

  • свіжі огірки - 3 шт.;

  • Салат зі свинячих вух

  • часник - 1 зубчик;

  • кунжут - 1 ч. ложка;

  • оцет рисовий - 1 ст. ложка;

  • кунжутне масло - 2 ст. ложки;

  • спеції і приправи;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Відварені вушка нарізаємо соломкою, огірки більш тонко шаткуємо, а перець дрібно нарізаємо. Все змішуємо, додаємо оцет, подрібнений часничок і соєвий соус . Перед подачею салат з свинячого вуха присипаємо кунжутом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з капусти з оцтом
    Салат з капусти з оцтом
    Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на
    Літній салат з капустою
    Літній салат з капустою
    Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
    Салат з капусти і моркви з оцтом
    Салат з капусти і моркви з оцтом
    Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу
    Салат зі свинячого серця
    Салат зі свинячого серця
    Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
    Свинячі вушка рецепт
    Свинячі вушка рецепт
    Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати
    Хе зі свинячих вух
    Хе зі свинячих вух
    Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими