Свинячі рябчики
Свинячі рябчики дуже часто згадуються в багатьох рецептах, але не кожна господиня знає про що йде мова. Насправді, все дуже просто «рябчики свинячі» - це верхня частина ноги. Для отримання «свинячого рябчика» задня частина окосту відділяється, позбавляючи від товстої кістки, а тонка кістка залишається всередині. Давайте дізнаємося з вами як смачно приготувати свинячі рябчики.
Інгредієнти:
свиняча рулька з шкурою - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - за смаком;
пиво - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для приготування свинячих рябчиків, спочатку розгортаємо їх. У серединці натираємо сіллю і спеціями, кладемо туди видавлений часник. Далі нарізаємо дрібними кубиками очищений ріпчасту цибулю. Замариноване м'ясо викладаємо в попередньо змащений маслом чавунець і пересипаємо м'ясо цибулею і спеціями, кладемо лавровий лист. Всі притискаємо зверху гарненько і закриваємо кришкою. Ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку.
Хвилин через 50 відкриваємо кришку, наливаємо туди склянку пива, після чого відправляємо чавунець знову в духовку вже 3 години. Ось і все, після довгого очікування наші свинячі рябчики готові!
Інгредієнти:
свинячий рябчик - 6 шт.;
печериці - 700 г;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
сметана - 500 мл;
часник - 2 зубчики;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Рябчики гарненько промиваємо в холодній воді, кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Варимо зі спеціями, цибулею, сіллю і часником. Потім виймаємо м'ясо, бульйон проціджуємо і відварюємо в ньому ж вимиті печериці.
Потім беремо чавунець, обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, викладаємо рябчики і заливаємо все бульйоном. Тушкуємо приблизно 30 хвилин. Сметану додаємо в самому кінці за 10 хвилин до готовності.
Якщо ви занадто пізно поставили блюдо в духовку, і воно не поспіє до вечері, то пропонуємо вам використовувати інше м'ясо і приготувати свинину з квасолею або ж свинину з яблуками .
Свинячі рябчики - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинячих рябчиків, спочатку розгортаємо їх. У серединці натираємо сіллю і спеціями, кладемо туди видавлений часник. Далі нарізаємо дрібними кубиками очищений ріпчасту цибулю. Замариноване м'ясо викладаємо в попередньо змащений маслом чавунець і пересипаємо м'ясо цибулею і спеціями, кладемо лавровий лист. Всі притискаємо зверху гарненько і закриваємо кришкою. Ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку.
Хвилин через 50 відкриваємо кришку, наливаємо туди склянку пива, після чого відправляємо чавунець знову в духовку вже 3 години. Ось і все, після довгого очікування наші свинячі рябчики готові!
Свинячі рябчики зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Рябчики гарненько промиваємо в холодній воді, кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Варимо зі спеціями, цибулею, сіллю і часником. Потім виймаємо м'ясо, бульйон проціджуємо і відварюємо в ньому ж вимиті печериці.
Потім беремо чавунець, обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, викладаємо рябчики і заливаємо все бульйоном. Тушкуємо приблизно 30 хвилин. Сметану додаємо в самому кінці за 10 хвилин до готовності.
Якщо ви занадто пізно поставили блюдо в духовку, і воно не поспіє до вечері, то пропонуємо вам використовувати інше м'ясо і приготувати свинину з квасолею або ж свинину з яблуками .
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
М'ясні биточки
М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Свинячі вушка рецепт
Свинячі вушка, рівно, як і знаменита маринований морква, - це страви корейської кухні, яке швидко знайшло шанувальників у нашій країні. Готувати