Давайте розглянемо з вами сьогодні дуже незвичайні, але шалено смачні рецепти приготування свинячих вушок.
Рецепт свинячих вушок по-корейськи
Інгредієнти: свинячі вушка - 3 шт.; морква - 2 шт.; сіль, перець - за смаком; рослинна олія - 50 мл; гвоздика - 3 шт.; перець горошком - 3 шт.; оцет 9 % - 1 ст. ложка; лавровий лист - 1 шт.; часник - 5 зубчиків; соєвий соус - 1 ч. ложка; вода - 3 ст. ложки. Приготування Рецепт приготування свинячих вушок по-корейськи досить простий: заливаємо вушка крутим окропом, залишаємо хвилин на 30 а потім ретельно вичищаємо гострим ножем. Далі заливаємо їх холодною кип'яченою водою і варимо на повільному вогні до повної готовності приблизно 1 годину, в самому кінці додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком і гвоздику. Готові вуха трохи охолоджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Наливаємо в глибоку сковороду трохи олії, розігріваємо його і викладаємо підготовлену моркву і свинячі вушка, все швиденько перемішуємо і смажимо, постійно помішуючи, протягом 1-2 хвилин. Обережно перекладаємо обжарку в миску, додаємо сіль, перець, коріандр, соєвий соус, оцет з водою, видавлюємо очищений часник, перемішуємо і прибираємо на 3 години в холодильник маринуватися.
Рецепт свинячих вушок з сиром до пива
Інгредієнти: свинячі вушка - 5 шт.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; зелень петрушки; морква - 2 шт.; сир - 150 г; оливкова олія - 2 ст. ложки; борошно - 2 ст. ложки; молоко - 1 ст.; гірчиця - 05 ч. ложки. Приготування Давайте розглянемо з вами ще один цікавий рецепт приготування свинячих вушок.
Беремо вушка, промиваємо під проточною водою, гарненько очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом 15 годин до повної готовності. В кінці варіння додаємо сіль, перець за смаком, кладемо моркву, петрушку і гвоздику.
Тепер готуємо соус: змішуємо в окремій мисці оливкову олію, трохи борошна і поступово вливаємо склянку теплого
молока.Далі кладемо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідного стану. Деко злегка змащуємо оливковою або рослинним маслом. Варені свинячі вушка нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на деко, заливаємо приготовленим соусом і зверху посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку і запікаємо приблизно 15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
Хорошою закускою до пива можуть послужити і свинячі реберця , приготовлені вдома в духовці, або на барбекю . Приємного вам апетиту!