Вернуться назад Распечатать

Свинячі вушка рецепт

Свинячі вушка рецепт
Давайте розглянемо з вами сьогодні дуже незвичайні, але шалено смачні рецепти приготування свинячих вушок.

Рецепт свинячих вушок по-корейськи


Інгредієнти:

  • свинячі вушка - 3 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія - 50 мл;

  • гвоздика - 3 шт.;

  • перець горошком - 3 шт.;

  • оцет 9 % - 1 ст. ложка;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • часник - 5 зубчиків;

  • соєвий соус - 1 ч. ложка;

  • вода - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Рецепт приготування свинячих вушок по-корейськи досить простий: заливаємо вушка крутим окропом, залишаємо хвилин на 30 а потім ретельно вичищаємо гострим ножем. Далі заливаємо їх холодною кип'яченою водою і варимо на повільному вогні до повної готовності приблизно 1 годину, в самому кінці додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком і гвоздику. Готові вуха трохи охолоджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Наливаємо в глибоку сковороду трохи олії, розігріваємо його і викладаємо підготовлену моркву і свинячі вушка, все швиденько перемішуємо і смажимо, постійно помішуючи, протягом 1-2 хвилин. Обережно перекладаємо обжарку в миску, додаємо сіль, перець, коріандр, соєвий соус, оцет з водою, видавлюємо очищений часник, перемішуємо і прибираємо на 3 години в холодильник маринуватися.

    Рецепт свинячих вушок з сиром до пива


    Інгредієнти:

  • свинячі вушка - 5 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • зелень петрушки;

  • морква - 2 шт.;

  • сир - 150 г;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • молоко - 1 ст.;

  • гірчиця - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Давайте розглянемо з вами ще один цікавий рецепт приготування свинячих вушок.
    Беремо вушка, промиваємо під проточною водою, гарненько очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом 15 годин до повної готовності. В кінці варіння додаємо сіль, перець за смаком, кладемо моркву, петрушку і гвоздику.
    Тепер готуємо соус: змішуємо в окремій мисці оливкову олію, трохи борошна і поступово вливаємо склянку теплого
    Свинячі вушка рецепт
    молока.Далі кладемо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідного стану. Деко злегка змащуємо оливковою або рослинним маслом. Варені свинячі вушка нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на деко, заливаємо приготовленим соусом і зверху посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку і запікаємо приблизно 15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
    Хорошою закускою до пива можуть послужити і свинячі реберця , приготовлені вдома в духовці, або на барбекю . Приємного вам апетиту!