Реберця з картоплею

Рецепт свинячих реберець з картоплею
Інгредієнти:
Для реберець:
Для часниковою обтирки:
Приготування
Перед тим, як приготувати реберця з картоплею, самі ребра слід замаринувати. Для цього розводимо сіль і цукор в півтора літрах теплої води. Додаємо в розчин нарізаний часник і гілочки розмарину, а потім заливаємо холодну воду. Кладемо ребра в сольовий маринад і залишаємо на період близько 3 годин, після чого ретельно промиваємо й обсушуємо.
Обсмажуємо ребра на сковороді близько 8 хвилин. Що залишився на сковороді жир зливаємо, на його місце вливаємо вино і випариваем його близько хвилини. Щоб часниковий смак був більш вираженим, розтираємо часник з перцем, розмарином, оливковою олією і сіллю.
Тепер зрізаємо м'ясо з ребер так, щоб воно відкрилося як книга, тобто не до кінця. Зріз натираємо половиною часниковою суміші, накриваємо шаром м'яса і розподіляємо часник поверх. Пов'язуємо ребра шпагатом і викладаємо на деко, поверх скибочок картоплі, приправлених і политих оливковою олією. Ставимо страву в духовку, розігріту до 170 градусів на 60-70 хвилин. За півгодини до готовності, поливаємо м'ясо випаренним вином.
Рецепт баранячих реберець з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Баранячі ребра натираємо сумішшю часнику, перцю, орегано і солі. Сковороду присмачую невеликою кількістю масла і добре розжарюємо. На розігрітій поверхні смажимо ребра з обох боків до рум'яної скоринки. В кінці готування поливаємо м'ясо лимонним соком.
Картоплю нарізаємо часточками, приправляємо, а потім запікаємо в розігрітій духовці до повної готовності і інтенсивного золотистого кольору.
Тушковані яловичі реберця з картоплею в казані
Якщо ви не знаєте, як покласти реберця з картоплею, то вибирайте рецепти в казані. Завдяки довгому гасіння саме в цьому посуді, ребра просто тануть у роті.
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо скибочки бекону в розігрітому казані, щоб витопити весь

Коли цибуля стане прозорою, повертаємо назад ребра, бекон, заливаємо все пивом і кладемо томати у власному соку . Тушкуємо все 2 години, потім додаємо скибочки картоплі і продовжуємо готування до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Перед подачею приправляємо блюдо сумішшю солі з перцем, виходячи з власних уподобань.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна

Баранячі реберця в духовці
Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Тушковані реберця
М'ясо на реберцях - справжні ласощі для гурманів! Особливо, якщо реберця з м'ясом правильно приготувати, щоб м'ясо тануло в роті. Ми відкриємо вам

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з