Баранячі реберця в духовці

Рецепт: баранячі реберця в духовці
Простий і зрозумілий рецепт нагадає вам смаки затишних італійських кафе завдяки пахощів розмарину і часнику, заправлених оливковою олією.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть 2 зубчики часнику і злегка роздушіть плоскою стороною ножа, моркву очистіть, а цибулю розрізати навпіл. Помістіть всі овочі в каструлю разом з баранячими реберцями і залийте водою, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте м'ясо близько години.
Часник тонко наріжте і злегка сприсніте оливковою олією. Ошпарені реберця посоліть і поперчіть, посипте кмином, розмарином і також полийте олією. Помістіть м'ясо на деко і відправте в духовку на 1 годину при 180 градусах. Готові запечені баранячі реберця в духовці повинні «відпочити» хвилин 5 а потім їх можна подавати до столу попередньо розділивши на індивідуальні шматочки.
Баранячі Ребра в гострому маринаді - рецепт в духовці
Що може ще так відтінити смак м'яса, як не гострі і ароматні спеції? Нижченаведений рецепт призначений для тих, хто віддає перевагу «погостріше» і здатний оцінити багатство смаку пряних страв.
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати маринад для баранячих реберець, необхідно у невеликій мисці змішати: мелений чебрець, паприку, орегано і подрібнений часник, розвести суміш до пастоподібної консистенції за допомогою оливкового масла і нанести спеції на вимиті і висушені реберця.
Далі м'ясо кладемо на грати, грати ставимо на деко, в який попередньо наливаємо 2 склянки води. Готуватися реберця будуть 1 годину при 190 градусах: 30 хвилин з одного боку і 30 хвилин з іншого.
Тим часом готуємо соус: у каструльку видавлюємо сік лимона, додаємо соус «Табаско», вино, мед, гірчицю і цукор з сіллю, ставимо суміш на середній вогонь і доводимо до кипіння, не забуваючи помішувати. Потім зменшуємо вогонь, додаємо вершкове масло і поливаємо нашої сумішшю гарячі реберця. Відправляємо ребра назад в духовку на 35 хвилин при тій же температурі, а після подаємо до столу.
Баранячі реберця з картоплею
Інгредієнти:

Приготування
Вимиті і висушені баранячі реберця, натираємо сумішшю гірчиці, 1 ст. ложки масла, рубаного часнику, солі і перцю. Обсмажуємо їх на сковороді по 2 хвилини з обох сторін. Молода картопля злегка обварюють і викладаємо на змащене олією деко. Зверху кладемо реберця, а потім гілочки томатів черрі. Посипаємо блюдо свіжим розмарином і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 220 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Як приготувати баранячі реберця?
Баранячі реберця - дуже смачна страва, яке завжди буде до місця. Хочете приготувати його до вечері? Немає нічого простіше, адже наші рецепти до ваших

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати

Тушковані реберця
М'ясо на реберцях - справжні ласощі для гурманів! Особливо, якщо реберця з м'ясом правильно приготувати, щоб м'ясо тануло в роті. Ми відкриємо вам

Реберця в медовому соусі
Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий

Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,