Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Реберця в медовому соусі

Реберця в медовому соусі

18-03-2015, 19:03
5 837
Реберця в медовому соусі
Реберця в медовому соусі - це не тільки приголомшливо смачне, але і досить універсальне блюдо, яке можна подавати як у звичайної якості закуски, так і в якості другої страви з гарніром на святковий стіл! Пропонуємо вам приготувати реберця по описаним нижче рецептами і самим переконатися в їх прекрасних смакових якостях!

Реберця в медово-соєвому соусі


Інгредієнти:

  • баранячі реберця - 15 кг;

  • олія оливкова;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • мед квітковий - 4 ст. ложки;

  • класичний соєвий соус - 5 ст. ложок;

  • спеції.


  • Приготування
    Реберця ретельно промиваємо під холодною водою, промаківающімі паперовими серветками і розбираємо ножем на порційні шматочки. Далі ставимо на вогонь каструлю, наповнену водою, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Потім акуратно викладаємо реберця і проварюємо їх 10-15 хвилин. А цим часом поки давайте приготуємо соус: мед розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з соєвим соусом і червоним меленим перцем. Усе ретельно розмішуємо до однорідного стану, перелити масу в ковшичек і варимо, помішуючи, до густини. Тепер беремо форму для запікання, промазуємо її оливковим маслом, а духовку заздалегідь розігріваємо до 190°С. Реберця рясно покриваємо готовим соусом і обережно перекладаємо у форму. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин до рум'яного кольору. Після закінчення часу, смачні і соковиті баранячі реберця в медовому соусі готові!

    Реберця в медово-гірчичному соусі


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця - 1 кг;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • спеції.


  • Для маринаду:

  • мед квітковий - 3 ст. ложки;

  • гірчиця їдальня - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    Спочатку давайте займемося приготуванням реберець: їх гарненько промиваємо під холодною водою, вирізаємо ретельно все пленочки і жилочки, а потім м'ясо розрізаємо на порційні шматочки. Ставимо На вогонь глибоку каструлю з водою, доводимо її до кипіння, підсолюємо трохи за смаком і кидаємо обережно реберця. Після цього додаємо запашний мелений перчик і кидаємо кілька лаврових листочків. Варимо м'ясо 10 хвилин, а самі поки готуємо маринад для нього. Для цього чистимо часник видавлюємо через прес, додаємо квітковий мед, столову гірчицю і будь-які спеції. Ретельно все перемішуємо і відставляємо готовий соус в сторону. Каструлю з реберцями знімаємо з вогню, зливаємо акуратно всю воду і викладаємо їх на блюдо. Даємо їм трохи охолонути і перекладаємо їх у посуд з маринадом, перемішуючи. Маринуємо свинячі реберця в медовому соусі приблизно 10 годин, а потім обсмажуємо їх на сковороді в розігрітому маслечко або запікаємо в духовці.

    Рецепт реберець в медовому соусі


    Інгредієнти:

  • яловичі реберця - 15 кг.


  • Для маринаду:

  • лимонний сік - 50 мл;

  • столовий оцет - 50 мл;

  • олія оливкова - 50 мл;

  • мед квітковий - 3 ст. ложки;

  • часник - 4 зубчики;

  • мелений перець - 1 ч. ложка;

  • насіння фенхелю - 1 ч. ложка;

  • спеції;

  • базилік - за бажанням.
  • Реберця в медовому соусі


    Приготування
    Спочатку давайте з вами приготуємо маринад для реберець. Для цього змішуємо в мисочці лимонний сік з оцтом, зливаємо трохи оливкового масла, кладемо мед, спеції і видавлюємо очищений часник. Тепер кладемо у велику каструлю оброблені телячі реберця і поливаємо їх рясно маринадом, залишаючи просочуватися на всю ніч. Духовку заздалегідь розігріваємо до температури 150°С, кладемо реберця на деко, встановлюємо його в духову шафу, закриваємо дверцята і готуємо страву 2 години, поки м'ясо не стане м'яким. Готові яловичі реберця в медовому соусі відразу ж подаємо до столу з салатом зі свіжих овочів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
    Баранячі реберця в духовці
    Баранячі реберця в духовці
    Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
    Яловичі реберця в мультиварці
    Яловичі реберця в мультиварці
    Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,