Реберця в медовому соусі
Реберця в медовому соусі - це не тільки приголомшливо смачне, але і досить універсальне блюдо, яке можна подавати як у звичайної якості закуски, так і в якості другої страви з гарніром на святковий стіл! Пропонуємо вам приготувати реберця по описаним нижче рецептами і самим переконатися в їх прекрасних смакових якостях!
Інгредієнти:
баранячі реберця - 15 кг;
олія оливкова;
спеції.
Для соусу:
мед квітковий - 4 ст. ложки;
класичний соєвий соус - 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Реберця ретельно промиваємо під холодною водою, промаківающімі паперовими серветками і розбираємо ножем на порційні шматочки. Далі ставимо на вогонь каструлю, наповнену водою, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Потім акуратно викладаємо реберця і проварюємо їх 10-15 хвилин. А цим часом поки давайте приготуємо соус: мед розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з соєвим соусом і червоним меленим перцем. Усе ретельно розмішуємо до однорідного стану, перелити масу в ковшичек і варимо, помішуючи, до густини. Тепер беремо форму для запікання, промазуємо її оливковим маслом, а духовку заздалегідь розігріваємо до 190°С. Реберця рясно покриваємо готовим соусом і обережно перекладаємо у форму. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин до рум'яного кольору. Після закінчення часу, смачні і соковиті баранячі реберця в медовому соусі готові!
Інгредієнти:
свинячі реберця - 1 кг;
лавровий лист - 2 шт.;
спеції.
Для маринаду:
мед квітковий - 3 ст. ложки;
гірчиця їдальня - 1 ст. ложка;
спеції;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Спочатку давайте займемося приготуванням реберець: їх гарненько промиваємо під холодною водою, вирізаємо ретельно все пленочки і жилочки, а потім м'ясо розрізаємо на порційні шматочки. Ставимо На вогонь глибоку каструлю з водою, доводимо її до кипіння, підсолюємо трохи за смаком і кидаємо обережно реберця. Після цього додаємо запашний мелений перчик і кидаємо кілька лаврових листочків. Варимо м'ясо 10 хвилин, а самі поки готуємо маринад для нього. Для цього чистимо часник видавлюємо через прес, додаємо квітковий мед, столову гірчицю і будь-які спеції. Ретельно все перемішуємо і відставляємо готовий соус в сторону. Каструлю з реберцями знімаємо з вогню, зливаємо акуратно всю воду і викладаємо їх на блюдо. Даємо їм трохи охолонути і перекладаємо їх у посуд з маринадом, перемішуючи. Маринуємо свинячі реберця в медовому соусі приблизно 10 годин, а потім обсмажуємо їх на сковороді в розігрітому маслечко або запікаємо в духовці.
Інгредієнти:
яловичі реберця - 15 кг.
Для маринаду:
лимонний сік - 50 мл;
столовий оцет - 50 мл;
олія оливкова - 50 мл;
мед квітковий - 3 ст. ложки;
часник - 4 зубчики;
мелений перець - 1 ч. ложка;
насіння фенхелю - 1 ч. ложка;
спеції;
базилік - за бажанням.
Приготування
Спочатку давайте з вами приготуємо маринад для реберець. Для цього змішуємо в мисочці лимонний сік з оцтом, зливаємо трохи оливкового масла, кладемо мед, спеції і видавлюємо очищений часник. Тепер кладемо у велику каструлю оброблені телячі реберця і поливаємо їх рясно маринадом, залишаючи просочуватися на всю ніч. Духовку заздалегідь розігріваємо до температури 150°С, кладемо реберця на деко, встановлюємо його в духову шафу, закриваємо дверцята і готуємо страву 2 години, поки м'ясо не стане м'яким. Готові яловичі реберця в медовому соусі відразу ж подаємо до столу з салатом зі свіжих овочів.
Реберця в медово-соєвому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Реберця ретельно промиваємо під холодною водою, промаківающімі паперовими серветками і розбираємо ножем на порційні шматочки. Далі ставимо на вогонь каструлю, наповнену водою, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Потім акуратно викладаємо реберця і проварюємо їх 10-15 хвилин. А цим часом поки давайте приготуємо соус: мед розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з соєвим соусом і червоним меленим перцем. Усе ретельно розмішуємо до однорідного стану, перелити масу в ковшичек і варимо, помішуючи, до густини. Тепер беремо форму для запікання, промазуємо її оливковим маслом, а духовку заздалегідь розігріваємо до 190°С. Реберця рясно покриваємо готовим соусом і обережно перекладаємо у форму. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин до рум'яного кольору. Після закінчення часу, смачні і соковиті баранячі реберця в медовому соусі готові!
Реберця в медово-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Спочатку давайте займемося приготуванням реберець: їх гарненько промиваємо під холодною водою, вирізаємо ретельно все пленочки і жилочки, а потім м'ясо розрізаємо на порційні шматочки. Ставимо На вогонь глибоку каструлю з водою, доводимо її до кипіння, підсолюємо трохи за смаком і кидаємо обережно реберця. Після цього додаємо запашний мелений перчик і кидаємо кілька лаврових листочків. Варимо м'ясо 10 хвилин, а самі поки готуємо маринад для нього. Для цього чистимо часник видавлюємо через прес, додаємо квітковий мед, столову гірчицю і будь-які спеції. Ретельно все перемішуємо і відставляємо готовий соус в сторону. Каструлю з реберцями знімаємо з вогню, зливаємо акуратно всю воду і викладаємо їх на блюдо. Даємо їм трохи охолонути і перекладаємо їх у посуд з маринадом, перемішуючи. Маринуємо свинячі реберця в медовому соусі приблизно 10 годин, а потім обсмажуємо їх на сковороді в розігрітому маслечко або запікаємо в духовці.
Рецепт реберець в медовому соусі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Спочатку давайте з вами приготуємо маринад для реберець. Для цього змішуємо в мисочці лимонний сік з оцтом, зливаємо трохи оливкового масла, кладемо мед, спеції і видавлюємо очищений часник. Тепер кладемо у велику каструлю оброблені телячі реберця і поливаємо їх рясно маринадом, залишаючи просочуватися на всю ніч. Духовку заздалегідь розігріваємо до температури 150°С, кладемо реберця на деко, встановлюємо його в духову шафу, закриваємо дверцята і готуємо страву 2 години, поки м'ясо не стане м'яким. Готові яловичі реберця в медовому соусі відразу ж подаємо до столу з салатом зі свіжих овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
Баранячі реберця в духовці
Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,