Смажені реберця готуються швидко, а виходять смачними і ароматними. Подавати їх можна і з відварною картоплею і з рисом. Крім того, це відмінне доповнення до пива. Як приготувати свинячі реберця на сковороді ми вам зараз розповімо.
Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти: свинячі реберця - 2 кг; пиво - 700 г; мед - 200 г; лимонний сік - 2 ст. ложки; гірчичний порошок - 15 ч. ложки; мускатний горіх - 05 ч. ложки; мелений імбир - 05 ч. ложки; сіль - 2 ч. ложки. Приготування Свинячі реберця поділяємо на порційні шматочки. Змішуємо пиво, мед, сік лимона і спеції. Отриманою сумішшю обмазуємо ребра і залишаємо приблизно на 3 години. Потім викладаємо реберця на розігріту сковороду і обсмажуємо хвилин 15 потім додаємо маринад і на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин 40.
Приготування свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти: реберця свинячі - 400 г; оливкова олія - 1 ст. ложка; сухий базилік - 1 ч. ложка; часник - 1 зубчик; бальзамічний темний оцет - 1 ст. ложка; чорний мелений перець, сіль. Приготування Свинячі реберця, порізані шматочками, складаємо в глибоку миску, додаємо бальзамічний оцет, оливкова олія, базилік, сіль, перець, подрібнений часник і добре перемішуємо, щоб реберця вкрилися повністю сумішшю. Прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. На сильному вогні обсмажуємо реберця близько 20 хвилин.
Свинячі реберця на сковороді гриль
Інгредієнти: свинячі реберця - 800 г; херес - 60 мл; лимон - 1 шт.; соус соєвий - 20 мл; помідори - 500 г; рослинна олія - 40 мл; варення абрикосове - 3 ст. ложки; сіль. Приготування Томати за допомогою блендера перетворюємо на пюре, додаємо соєвий соус , варення з абрикосів, сік лимона і херес. Перемішуємо і доводимо масу до кипіння. Реберця миємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо їх у каструлю з соусом і тушкуємо хвилин 30 потім вимикаємо вогонь і даємо їм трохи охолонути. А після цього викладаємо реберця на сковороду гриль і обсмажуємо в киплячому маслі, перевертаючи протягом 15 хвилин.
Свинячі реберця в сковороді
Інгредієнти: реберця свинячі - 1 кг; лимон - половинка; сухе біле вино - 100 мл; подрібнені листочки розмарину - 2 ст. ложки; рослинне масло. Приготування Розрізані на шматочки свинячі реберця викладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, щоб вони були покриті і видавлюємо сік лимона. Залишаємо приблизно на 40 хвилин. Після цього реберця виймаємо й обсушуємо.
Далі розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і обсмажуємо на сухій сковороді без масла наші підготовлені реберця з усіх сторін на великому вогні. Тепер весь утворився жир зливаємо, додаємо 2 столові ложки рослинного масла, обсмажуємо хвилини 2 потім вливаємо сухе біле вино і готуємо до його випаровування. Тепер вливаємо 150 мл окропу і продовжуємо готувати під кришкою на невеликому вогні ще приблизно 1 годину. Після цього, якщо вода ще залишилася, збільшуємо вогонь і готуємо до її випарювання, додаємо листочки розмарину, перемішуємо, протушиваем ще близько хвилини і вимикаємо. Свинячі реберця на сковороді готові. Відмінним гарніром до них картопляне пюре.
Рецепт свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти: свинячі ребра - 700 г; часник - 4 зубчики; цибуля ріпчаста - 1 шт.; лавровий лист - 2 шт.; сіль, чорний і запашний перець - за смаком; рослинне масло. Приготування Свинячі реберця моєму, ділимо на шматочки і обсушуємо. Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Додаємо цибулю, часник і зменшуємо вогонь. Обсмажуємо свинячі реберця з цибулею і часником ще хвилин 7. Після цього вливаємо в сковороду близько 100 мл окропу, солимо, додаємо лавровий лист і перець, накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо ще хвилин 30.