Інгредієнти: вершкового масла - 2 Ст. ложки яблук, очищених і порізаних на 4 частини - 1.5 Кілограма яблучного сидру - 3 Чашки лимона ,сік - 1/2 Штуки лимонної цедри - 1 Чайна ложка меленої кориці - 1/2 Чайних ложки Інструкції У каструлі на середньому вогні розтопити масло і додати яблука. Варити яблука близько 5 хвилин. Додати сидр, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Розігріти духовку до 120 градусів. Пресом зробити пюре з приготованих яблук. Додати лимонний сік, лимонну цедру і корицю. У блендері збити пюре до отримання однорідної маси. Вилити суміш у форму для випічки. Запікати в духовці, періодично помішуючи, поки суміш не загусне, приблизно від 3 до 3 1/2 години. Дати охолонути перед подачею на стіл. Яблучне повидло може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 5 днів.
Кількість порцій: 6