Інгредієнти: цільного молока - 11/2 Чашки оцту - 2 Ст. ложки великих яйця - 2 Штуки (розділених на білки і жовтки) яєчний білок - 1 Штука борошна - 1 Чашка сметана - 3/4 Склянки кукурудзяного борошна - 2 Ст. ложки соди - 1 Чайна ложка розтопленого масла - 5 Ст. ложок Інструкції Розігріти вафельницю на максимальну величину. Змішати молоко і оцет, дати постояти 5 хвилин, поки не загусне. Змішати жовтки, борошно, сметану, кукурудзяне борошно і соду. Розмішати в суміші молока і оцту. Додати масло і перемішати, але не збивати. Збити міксером на високій швидкості яєчні білки. Додати половину в тісто і перемішати. Додати половину. Збризнути вафельницю маслом. Залити 1 склянку тесту в вафельниці. Закрити кришку і смажити до золотистої хрусткої скоринки, близько 6 хвилин. Готові вафлі швидко струсити, щоб вийшов пар, і подавати. Повторити з рештою тестом.
Кількість порцій: 6