Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Трубочки зі згущеним молоком

Трубочки зі згущеним молоком

17-01-2015, 23:00
3 152
Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це чудове ласощі, яке нікого не зможе залишити байдужим. Адже вони є не тільки смачним домашнім десертом, навівають відчуття затишку, але і прекрасним спогадом з дитинства. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти приготування трубочок зі згущеним молоком.

Рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком


Інгредієнти:
Для тіста:

  • куряче яйце - 3 шт.;

  • борошно пшеничне - 1 ст.;

  • ванілін - 1 ч. ложка;

  • маргарин - 125 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • цукровий пісок - 05 ст.


  • Для крему:

  • масло вершкове - 200 г;

  • варена згущене молоко - 1 банка.


  • Приготування
    Отже, давайте спочатку зробимо з вами тісто для трубочок зі згущеним молоком. Для цього гарненько збиваємо міксером яйця до отримання пишної піни, а потім всипаємо поступово цукровий пісок, продовжуючи збивати. В отриману масу додаємо злегка охолоджене розтоплене вершкове масло, висипаємо розпушувач і просіяне борошно. Все знову ретельно перемішуємо до однорідності. Готове тісто має вийти досить густим і трохи прилипати до ложки.
    Тепер випікаємо вафлі на добре прогрітій вафельниці, викладаючи тісто столовою ложкою. Потім щільно закриваємо кришку вафельниці і вичікуємо час, вказаний в інструкції до вашого приладу. Готові вафлі відразу ж скручуємо в трубочки, інакше вони затвердіють.
    Тепер переходимо до приготування крему для трубочок зі згущеним молоком. Якщо ви купили звичайну згущене молоко, то її треба спочатку зварити. Для цього кладемо баночку, розташувавши боком, в каструльку, наповнену теплою водою і залишаємо варитися на слабенькому вогні протягом 2 - х годин. Після цього даємо згущеному молоці добре охолонути.
    Далі обережно піднімаємо банку, перекладаємо масу в миску, додаємо масло і збиваємо блендером або міксером до утворення однорідного крему. Тепер акуратно перекладаємо його в кондитерський мішок і начиняємо кремом готові вафельні трубочки з двох сторін.

    Листкові трубочки зі згущеним молоком


    Листкові трубочки зі згущеним молоком - просто казковий десерт для дітей і навіть дорослих. Таку солодкість з легкістю можна спекти в домашніх умовах, не витративши при цьому багато часу і сил. Варто лише заздалегідь підготувати спеціальні заготовки для випікання трубочок.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 250 г;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • варене згущене молоко - 400 мл;

  • горіхи волоські - 100 р.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати трубочки зі згущеним молоком. Отже, спочатку нам необхідно зробити спеціальні конусні заготовки. Якщо у вас є металеві форми, то вам пощастило. А ми беремо звичайний щільний картон, вирізаємо з нього 6 кіл діаметром приблизно 20 див. В кожному прорізаємо радіус і звертаємо в конус, закріпивши степлером вільні краї. Потім кожну заготовку обертаємо акуратно фольгою для випічки і відставляємо в сторону.
    Готове листкове тісто заздалегідь розморожуємо. На стіл насипати
    Трубочки зі згущеним молоком
    трохи пшеничного борошна і розкачуємо тісто на тоненький пласт, який потім розрізаємо вздовж на 6 смужок. Кожну смужку намотуємо спіралькою на конус. У пиалку розбиваємо куряче яйце і злегка збиваємо його виделкою або вінчиком. Змащуємо яєчної сумішшю наші заготовки і ставимо їх в прогріту до 200 градусів духовку приблизно на 20-25 хвилин.
    А поки очищаємо від шкаралупи горіхи, подрібнюємо і змішуємо їх з вареним згущеним молоком . Далі дістаємо з духовки готові трубочки, остуджуємо і обережно виймаємо конусні заготовки з трубочок. Начиняємо кожну приготованим раніше кремом - згущеним молоком з горіхами. Начинку щільно не утрамбовуємо, щоб ласощі не вийшло занадто нудотними.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Домашні вафлі - рецепт
    Домашні вафлі - рецепт
    Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
    Трубочки з білковим кремом
    Трубочки з білковим кремом
    Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а
    Тістечко зі згущеним молоком
    Тістечко зі згущеним молоком
    Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
    Заварні трубочки
    Заварні трубочки
    Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить
    Кекс зі згущеним молоком
    Кекс зі згущеним молоком
    Кекс - це дивовижна випічка до чашки чаю або кави в сімейному колі. І головне приготувати його досить просто. І сьогодні ми поговоримо про те, як