Трубочки з білковим кремом
Зараз ми вам розповімо рецепти приготування листкових трубочок з кремом. Для когось, можливо, це виявиться новеньким ласощами, ну а для більшості це дуже смачний десерт подом з дитинства. Найчастіше листкові трубочки готують з білковим або заварним кремом .
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 300 г;
вершкове масло - 150 г;
яйця - 1 шт.;
оцет - 1 ч. ложка;
молоко - 2 ст. ложки;
сіль - на кінчику ножа.
Для крему:
білки - 3 шт.;
вода - 1/3 склянки;
цукор - 150 г;
оцет - 05 ч. ложки;
сік 1 лимона.
Приготування
Готуємо листкове тісто: висипаємо на стіл половину борошна, в центрі робимо поглиблення, в нього вбиваємо яйце, додаємо сіль, оцет, молоко і замішуємо тісто. З вершкового масла і залишилася борошна робимо друге тісто. Тепер перше тісто розгортаємо в пласт, на середину викладаємо друге і звертаємо конверт. Розкачуємо його, зверху злегка присипаємо борошном, потім згортаємо в 3 рази і відправляємо хвилин на 10 в холодильник. Потім дістаємо тісто, знову розгортаємо і згортаємо. Повторюємо процедуру ще 2 рази. Після цього розкачуємо тісто вже безпосередньо для підготовки до випічки в тонкий пласт. Вирізаємо з пласта тіста смужки довжиною 30 см і шириною 3 см і кожну з них, по спіралі, намотуємо на металевий конус так, щоб кожен новий виток трохи знаходив на попередній. Змащуємо тісто яйцем і за бажанням посипаємо цукром. Викладаємо конуси на деко і при температурі 240 градусів випікаємо 20 хвилин. Після цього трубочки акуратно знімаємо з форми і охолоджуємо.
Готуємо крем: охолоджені білки збиваємо в густу піну. Потім готуємо сироп: цукор додаємо воду і розтоплюємо на вогні. Далі, не перестаючи збивати, по чайній ложці вливаємо сироп у білки, потім додаємо лимонний сік і оцет.
Наповнюємо заготовки отриманою масою. Трубочки з білковим кремом готові!
Звичайно, можна, самостійно готувати листкове тісто , як у попередньому рецепті. А можна заощадити час і приготувати листкові трубочки з кремом з готового магазинного тесту.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 кг;
молоко - 250 г;
жовтки - 6 шт;
борошно - 2 ст. ложки з гіркою;
цукор - 200 г;
вершкове масло - 130 г;
вершки - 150 г;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Приготування
Готове листкове тісто розгортаємо в пласт товщиною приблизно 3 мм Ріжемо його на смуги завдовжки 25-30 см і шириною 25 див Накручуємо їх на конусоподібні форми. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку. Випікаємо хвилин 20-25 поки трубочки не придбають рум'яний колір.
Готуємо заварний крем: молоко доводимо до кипіння. Жовтки, борошно і 150 г цукру добре перемішуємо і потім потроху вливаємо молоко, ретельно помішуючи. Отриманої суміші даємо охолонути, а потім додаємо розм'якшене вершкове масло і збиваємо міксером. Тепер змішуємо вершки з цукром і ванільним цукром, збиваємо їх до отримання піни і акуратно змішуємо з кремом. Наповнюємо їм кондитерський мішок і начиняємо трубочки.
Крім того, для тістечка «Трубочка з кремом» можна зробити і сметанний крем. Для цього склянку сметани збиваємо зі 100 г цукрової пудри, додаємо 2 г желатину, розмоченого в 20 мл води, перемішуємо, викладаємо на холод хвилин на 20 а потім вже начиняємо їм трубочки.
Але як зробити трубочки з кремом, якщо немає спеціальних конусоподібних форм? Не турбуйтеся, можна обійтися і без них. Для цього знадобляться аркуші щільного паперу і степлер. Формуємо з паперу конуси, які по краях скріплюємо степлером. І використовуємо їх замість металевих форм.
Трубочки з білковим кремом - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Готуємо листкове тісто: висипаємо на стіл половину борошна, в центрі робимо поглиблення, в нього вбиваємо яйце, додаємо сіль, оцет, молоко і замішуємо тісто. З вершкового масла і залишилася борошна робимо друге тісто. Тепер перше тісто розгортаємо в пласт, на середину викладаємо друге і звертаємо конверт. Розкачуємо його, зверху злегка присипаємо борошном, потім згортаємо в 3 рази і відправляємо хвилин на 10 в холодильник. Потім дістаємо тісто, знову розгортаємо і згортаємо. Повторюємо процедуру ще 2 рази. Після цього розкачуємо тісто вже безпосередньо для підготовки до випічки в тонкий пласт. Вирізаємо з пласта тіста смужки довжиною 30 см і шириною 3 см і кожну з них, по спіралі, намотуємо на металевий конус так, щоб кожен новий виток трохи знаходив на попередній. Змащуємо тісто яйцем і за бажанням посипаємо цукром. Викладаємо конуси на деко і при температурі 240 градусів випікаємо 20 хвилин. Після цього трубочки акуратно знімаємо з форми і охолоджуємо.
Готуємо крем: охолоджені білки збиваємо в густу піну. Потім готуємо сироп: цукор додаємо воду і розтоплюємо на вогні. Далі, не перестаючи збивати, по чайній ложці вливаємо сироп у білки, потім додаємо лимонний сік і оцет.
Наповнюємо заготовки отриманою масою. Трубочки з білковим кремом готові!
Трубочки з заварним кремом
Звичайно, можна, самостійно готувати листкове тісто , як у попередньому рецепті. А можна заощадити час і приготувати листкові трубочки з кремом з готового магазинного тесту.
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто розгортаємо в пласт товщиною приблизно 3 мм Ріжемо його на смуги завдовжки 25-30 см і шириною 25 див Накручуємо їх на конусоподібні форми. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку. Випікаємо хвилин 20-25 поки трубочки не придбають рум'яний колір.
Готуємо заварний крем: молоко доводимо до кипіння. Жовтки, борошно і 150 г цукру добре перемішуємо і потім потроху вливаємо молоко, ретельно помішуючи. Отриманої суміші даємо охолонути, а потім додаємо розм'якшене вершкове масло і збиваємо міксером. Тепер змішуємо вершки з цукром і ванільним цукром, збиваємо їх до отримання піни і акуратно змішуємо з кремом. Наповнюємо їм кондитерський мішок і начиняємо трубочки.
Крім того, для тістечка «Трубочка з кремом» можна зробити і сметанний крем. Для цього склянку сметани збиваємо зі 100 г цукрової пудри, додаємо 2 г желатину, розмоченого в 20 мл води, перемішуємо, викладаємо на холод хвилин на 20 а потім вже начиняємо їм трубочки.
Але як зробити трубочки з кремом, якщо немає спеціальних конусоподібних форм? Не турбуйтеся, можна обійтися і без них. Для цього знадобляться аркуші щільного паперу і степлер. Формуємо з паперу конуси, які по краях скріплюємо степлером. І використовуємо їх замість металевих форм.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а
Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
Заварні трубочки
Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить
Каннолі
Каннолі - це пісочні трубочки, наповнені легким і повітряним кремом. Це популярний італійський десерт, який чудово підійде до чаю в колі сім'ї.