Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - це чудовий десерт до приходу гостей, як і будь-який інший пиріг зі смородиною ! Давайте дізнаємося, як же його спекти.
Інгредієнти:
борошно - 400 г;
маргарин - 200 г;
цукор - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
червона смородина - 300 г;
цукрова пудра - 2 ст. ложки.
Приготування
Борошно просіваємо і змішати з розм'якшеним маргарином. Білки відділяємо від жовтків і прибираємо в холодильник, а жовтки розтираємо цукром. З'єднуємо масляну крихту з жовтками і замішуємо однорідне тісто. Скачуємо його в кулю, прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Форму змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо тісто. Випікаємо в розігрітій духовці до напівготовності.
Червону смородину розтираємо з цукром, злегка уварюють на малому вогні до його повного розчинення. Охолоджені білки збиваємо з цукровою пудрою до утворення пишної білої піни. Спечену кошичок акуратно виймаємо з духовки, наповнюємо смородиною, і зверху викладаємо білки. Знову ставимо на невеликий вогонь і випікаємо до легкого підрум'янення білків.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 1 ст.;
вершкове масло - 120 г;
цукор - 100 г;
яйце - 1 шт.;
розпушувач - 2 ч. ложки.
Для начинки:
червона смородина - 300 г;
сир - 400 г;
вершковий сир - 100 г;
сметана - 3 ст. ложки;
цукор - 200 г;
яйце - 2 шт.;
ванільний цукор - 1 ч. ложка.
Приготування
Борошно просіваємо разом з розпушувачем. Холодне масло нарізаємо кубиками, додаємо до борошна і вимішуємо до отримання крихт. Додаємо цукор і яйце. Скачуємо масу його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Тим часом готуємо начинку. Для цього збиваємо яйця з цукром, додаємо сир, сметану, сир. Збиваємо все міксером до однорідної маси.
Викладаємо тісто в роз'ємну форму, зробивши бортики, зверху кладемо начинку і заморожені ягоди. Ставимо пиріг з червоної смородини в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Подаємо в теплому вигляді разом з компотом із червоної смородини .
Рецепт пирога з червоною смородиною
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішати з розм'якшеним маргарином. Білки відділяємо від жовтків і прибираємо в холодильник, а жовтки розтираємо цукром. З'єднуємо масляну крихту з жовтками і замішуємо однорідне тісто. Скачуємо його в кулю, прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Форму змащуємо маслом і рівномірно розподіляємо тісто. Випікаємо в розігрітій духовці до напівготовності.
Червону смородину розтираємо з цукром, злегка уварюють на малому вогні до його повного розчинення. Охолоджені білки збиваємо з цукровою пудрою до утворення пишної білої піни. Спечену кошичок акуратно виймаємо з духовки, наповнюємо смородиною, і зверху викладаємо білки. Знову ставимо на невеликий вогонь і випікаємо до легкого підрум'янення білків.
Відкритий пиріг з замороженої червоною смородиною
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо разом з розпушувачем. Холодне масло нарізаємо кубиками, додаємо до борошна і вимішуємо до отримання крихт. Додаємо цукор і яйце. Скачуємо масу його в кулю, загортаємо у плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Тим часом готуємо начинку. Для цього збиваємо яйця з цукром, додаємо сир, сметану, сир. Збиваємо все міксером до однорідної маси.
Викладаємо тісто в роз'ємну форму, зробивши бортики, зверху кладемо начинку і заморожені ягоди. Ставимо пиріг з червоної смородини в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Подаємо в теплому вигляді разом з компотом із червоної смородини .
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт варення з червоної смородини
Червона смородина - смачна ягода, яку обожнюють і дорослі, і діти. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення чудового варення з
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Чорничний пиріг
На дворі липень, а це значить, що плоди чорниці вже дозріли, і настав саме час приготувати з них що-небудь на десерт. У цій статті ми розглянемо
Мафіни з чорною смородиною
Чорна смородина - безперечно корисна ягода, в якій міститься велика кількість вітаміну С. Її досить широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми
Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька