Пиріг з абрикосами
Завжди хочеться, щоб до чаю було щось солодке і смачне. Коли печиво і торти вже набридають, можна приготувати дуже ніжний і смачний пиріг з абрикосами. Давайте разом розберемося як його зробити.
Інгредієнти:
абрикоси консервовані - 300 г;
борошно - 3 ст.;
цукор - 15 ст.;
яйце - 4 шт.;
вершкове масло - 200 г;
розпушувач - 2 ч. ложки;
сироп від абрикосів - 1 ст.;
ванільний цукор - 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування відкритого пирога з абрикосами яйця збиваємо міксером, додаємо цукор і ванільний цукор, потім вливаємо розтоплене вершкове масло, абрикосовий сироп і перемішуємо все віночком до однорідності. Продовжуючи потихеньку розмішувати, потроху додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо рідкувате тісто. Духовку включаємо розігріватися до 180 градусів. Форму для пирога змащуємо вершковим маслом, рівномірно виливаємо в неї тісто, зверху розкладаємо абрикоси і ставимо в духовку. Випікаємо швидкий пиріг з консервованими абрикосами до повної готовності приблизно 30 хвилин.
Взявши за основу цей рецепт можна також приготувати пиріг з абрикосовим варенням .
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 300 г;
яйце - 3 шт.;
цукор - 100 г;
сметана - 3 ст. ложки;
розпушувач - 2 ч. ложки;
маргарин - 120 р.
Для начинки:
заморожені абрикоси - 500 г;
яйце - 3 шт.;
сметана - 200 мл;
цукор - 50 р.
Приготування
У чашці розтираємо маргарин з цукром, додаємо жовтки, сметану, поступово всипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Далі викладаємо його у змащену маслом форму, формуємо невеликі бортики, зверху розкладаємо половинки абрикосів і відставляємо в сторону. Тепер готуємо заливку: збиваємо блендером яйця, сметану, цукор і виливаємо суміш у пиріг. Далі ставимо форму в духовку і запікаємо при температурі 200 градусів десь 35минут. Як тільки заливка злегка зарум'яниться - виймаємо пиріг з замороженими абрикосами і подаємо до столу.
Приємного вам апетиту!
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 100 г;
цукор - 50 г;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 50 р.
Для начинки:
сир - 200 г;
сметана - 15 ст. ложки;
цукор - за смаком;
яйце - 1 шт.;
кукурудзяний крохмаль - 1 ст. ложка;
консервовані абрикоси - 300 р.
Приготування
Масло розтираємо з цукром дочиста, додаємо яйце і знову злегка збиваємо. В яєчно-масляну масу просіваємо борошно, а потім швидко замішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо приблизно на годину в холодильник. Поки тісто охолоджується протираємо через сито сир і додаємо в нього цукор, яйце і сметану з крохмалем.
Духовку нагріваємо до 200 градусів, роз'ємну форму змащуємо вершковим маслом. Охолоджене тісто розкачуємо, акуратно перекладаємо у форму, формуємо бортик, а зверху викладаємо крем і абрикоси. Випікаємо пиріг приблизно хвилин 30.
Якщо вам припали до смаку абрикосові пироги, то обов'язково випробуйте рецепти пирогов з персиками .
Рецепт пирога з консервованими абрикосами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування відкритого пирога з абрикосами яйця збиваємо міксером, додаємо цукор і ванільний цукор, потім вливаємо розтоплене вершкове масло, абрикосовий сироп і перемішуємо все віночком до однорідності. Продовжуючи потихеньку розмішувати, потроху додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо рідкувате тісто. Духовку включаємо розігріватися до 180 градусів. Форму для пирога змащуємо вершковим маслом, рівномірно виливаємо в неї тісто, зверху розкладаємо абрикоси і ставимо в духовку. Випікаємо швидкий пиріг з консервованими абрикосами до повної готовності приблизно 30 хвилин.
Взявши за основу цей рецепт можна також приготувати пиріг з абрикосовим варенням .
Заливний пиріг з абрикосами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У чашці розтираємо маргарин з цукром, додаємо жовтки, сметану, поступово всипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Далі викладаємо його у змащену маслом форму, формуємо невеликі бортики, зверху розкладаємо половинки абрикосів і відставляємо в сторону. Тепер готуємо заливку: збиваємо блендером яйця, сметану, цукор і виливаємо суміш у пиріг. Далі ставимо форму в духовку і запікаємо при температурі 200 градусів десь 35минут. Як тільки заливка злегка зарум'яниться - виймаємо пиріг з замороженими абрикосами і подаємо до столу.
Приємного вам апетиту!
Сирний пиріг з абрикосами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло розтираємо з цукром дочиста, додаємо яйце і знову злегка збиваємо. В яєчно-масляну масу просіваємо борошно, а потім швидко замішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо приблизно на годину в холодильник. Поки тісто охолоджується протираємо через сито сир і додаємо в нього цукор, яйце і сметану з крохмалем.
Духовку нагріваємо до 200 градусів, роз'ємну форму змащуємо вершковим маслом. Охолоджене тісто розкачуємо, акуратно перекладаємо у форму, формуємо бортик, а зверху викладаємо крем і абрикоси. Випікаємо пиріг приблизно хвилин 30.
Якщо вам припали до смаку абрикосові пироги, то обов'язково випробуйте рецепти пирогов з персиками .
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен
Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Клафуті з абрикосами
Клафуті - традиційний французький десерт, який готують з різних ягід і фруктів. Це щось середнє між запіканкою і пирогом. І сьогодні ми поділимося з