Клафуті з абрикосами

Клафуті з абрикосами і яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, фрукти заздалегідь миємо й обсушуємо. Абрикоси розрізаємо впоперек, виймаємо кісточки, а яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і шаткуємо дрібними кубиками. Щоб вони не потемніли, поливаємо їх лимонним соком і перемішуємо. Цедру вичавленого лимона натираємо на дрібній тертці. Яйця збиваємо з цукром, додаємо розпушувач, цедру і перемішуємо.
Вершкове масло розтоплюємо, виливаємо тісто і всипаємо просіяне борошно. Потім додаємо в тісто подрібнені яблука. Дно рознімної форми покриваємо пекарської папером, змащуємо маслом, рівномірно викладаємо абрикоси і заливаємо яблучним тестом. Випікаємо клафуті приблизно 40 хвилин до готовності і подаємо до столу, розрізавши пиріг на порційні шматочки і присипавши цукровою пудрою.
Абрикосовий клафуті в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Борошно змішуємо з яйцями і ваніліном так, щоб вийшло густе тісто. Потім поступово розбавляємо його молоком і перемішуємо. Після того, як всі грудочки зникнуть, відставляємо його на півгодини в сторону. У чашу мультиварки кладемо шматочок масла і розтоплюємо його на режимі «Підігрів».
Цим часом готуємо поки абрикоси: миємо, обсушуємо, ріжемо на половинки і виймаємо кісточку. Тепер викладаємо в розтануло масло фрукти, зрізом вниз, і заливаємо цим тестом. Випікаємо клафуті в мультиварці на програмі «Випічка» 50 хвилин.
Клафуті з абрикосами та персиками
Інгредієнти:
Приготування
Форму для випічки змащуємо маслом і присипаємо злегка борошном. Абрикоси і персики розрізаємо навпіл і виймаємо кісточки. На

Кип'ятимо Молоко окремо, додаємо стручок ванілі, знімаємо з плити і даємо настоятися 5 хвилин. Потім вливаємо вершки і лікер «Амаретто». Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, а потім акуратно вводимо молочний настій і перемішуємо. Духовку розігріваємо до 180 градусів, розкладаємо половинки фруктів, а зверху заливаємо тістом і запікаємо пиріг в духовці 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами

Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний

Клафуті - рецепт
Ви знаєте, що являє собою клафуті? Ні? Тоді пропонуємо вам в цьому розібратися, звичайно ж з нашою допомогою. Сьогодні ми розповімо про це

Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як

Клафуті з черешнею
Клафуті - це страва французької кухні, яке готується з фруктів. Їх кладуть на дно форми і заливають рідким яєчним тестом, а потім запікають у

Галета з яблуками
Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.