Клафуті з вишнею

Клафуті - французький пиріг з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати клафуті з вишнею. Духовку заздалегідь розігріваємо до 120 градусів. Форму для випічки рясно змащуємо вершковим маслом. Вишню промиваємо і ретельно висушуємо рушником. Потім видаляємо кісточки і розкладаємо вишню на дні форми. Борошно змішуємо з цукром, ваніліном і сіллю. Далі додаємо по одному яйця, поступово вливаємо тепле молоко, воду і додаємо масло. Вимішуємо тісто до однорідності і виливаємо на вишні. Тепер ставимо форму в духовку і випікаємо 15 хвилин при 200 градусах і ще 30 хвилин при 180 градусах. Готового пирога даємо добре охолонути, посипаємо його цукровою пудрою і подаємо на стіл теплим.
Пиріг клафуті з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Вишню очищаємо від кісточок, засипаємо їдальні однією ложкою цукру і перемішуємо. Окремо збиваємо з цукром яйця, додаємо сіль і вливаємо молоко. Після цього акуратненько всипаємо борошно і перемішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане повністю однорідним. Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо в неї вишню і заливаємо тістом. Випікаємо клафуті 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Клафуті з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У блендері на низькій швидкості змішуємо борошно, яйця, цукор, лікер і вершки. Не вимикаючи мотора поступово вливаємо вершки. Вишню розморожуємо і обережно зливаємо сік. Чашу мультиварки змащуємо маслом, розкладаємо по дну форми ягоди, виливаємо яєчну суміш і готуємо пиріг 50 хвилин в режимі «Випічка». Потім посипаємо готовий пиріг цукровою пудрою і подаємо гарячим.
Клафуті з вишнею та яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до пишної піни, вливаємо молоко і кладемо розтоплене вершкове масло. Збиваємо все міксером до однорідної пухкої маси. Тепер 2 яблука очищаємо, нарізаємо шматочками і поливаємо лимонним соком. Потім виймаємо з ягід кісточки, змащуємо форму маслом, викладаємо яблучка і вишню. Заливаємо зверху тістом і ставимо в духовку на 35-40 хвилин, розігріту до 200 градусів. Після цього дістаємо пиріг з форми, перевертаємо, прикрашаємо залишилися яблуком і заливаємо сиропом. Для його приготування воду змішуємо з 2 столовими ложками цукру і ставимо на повільний вогонь.
Клафуті з вишнею від Селезньова
Інгредієнти:

Приготування
Вишню змішуємо з половиною порції цукру і крохмалем. Яйця розтираємо окремо з рештою цукровим піском і борошном. В яєчну суміш додаємо трохи підігріте молоко і вершки, перемішуємо. Потім кладемо розтоплене вершкове масло і знову перемішуємо. Рідку суміш переливаємо у вогнетривку форму, зверху викладаємо вишню і випікаємо при 180 градусах 50 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам

Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні

Клафуті - рецепт
Ви знаєте, що являє собою клафуті? Ні? Тоді пропонуємо вам в цьому розібратися, звичайно ж з нашою допомогою. Сьогодні ми розповімо про це

Клафуті з черешнею
Клафуті - це страва французької кухні, яке готується з фруктів. Їх кладуть на дно форми і заливають рідким яєчним тестом, а потім запікають у

Клафуті з абрикосами
Клафуті - традиційний французький десерт, який готують з різних ягід і фруктів. Це щось середнє між запіканкою і пирогом. І сьогодні ми поділимося з