Клафуті з черешнею

Як приготувати клафуті з черешнею?
Інгредієнти:
Приготування
Черешню вимиємо і акуратно видаляємо кісточки. Вогнетривку Форму змажемо маслом і викладемо в неї черешню (зручно використовувати роз'ємні форми або силіконові).
Взобьем яйця з цукром за допомогою віночка або міксером на малих обертах. Увіллємо молоко, лікер і додамо просіяне борошно. Ретельно перемішати, щоб не було грудок. Густота тіста повинна бути приблизно як у рідкої сметани.
Заллємо черешню у формі тестом. Випікаємо в духовій шафі, розігрітій до 180-200 градусів за С, протягом близько 35 хвилин. Готовий гарячий клафуті можна присипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.
Щоб приготувати ванільний клафуті з черешнею, треба лише додати в тісто 2 щіпки натуральної ванілі (або можна замінити більш дешевим ванільним цукром). У цьому варіанті краще використовувати білу черешню. Вишневий лікер замінимо лимонним (або можна використовувати ром, бренді).
Щоб приготувати шоколадний клафуті з черешнею, включаємо до складу тесту (див. вище) какао-порошок в

Готовий шоколадний клафуті з черешнею має сенс облити шоколадним кремом , який можна приготувати з натуральних молочних вершків або йогурту і розтопленого готового чорного шоколаду і/або какао-порошку (додавайте його в вершки в суміші з цукром). Можна використовувати не крем, а шоколадну або шоколадно-фруктову глазур. Поверхня клафуті буде добре присипати тертим шоколадом. Подавати клафуті можна з чаєм, кавою, каркаде, мате, ройбушем, гарячим узваром, натуральними соками, а також гарячим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Мафіни з вишнею
Мафіни - це дуже смачний десерт під кави, чай, компот, мате. Їх можна випікати з будь-якими начинками. І сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька

Клафуті - рецепт
Ви знаєте, що являє собою клафуті? Ні? Тоді пропонуємо вам в цьому розібратися, звичайно ж з нашою допомогою. Сьогодні ми розповімо про це

Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як

Террін з курки
Террін з курки - чудова закуска до святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів створення цього популярного французького

Галета з яблуками
Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.

Клафуті з абрикосами
Клафуті - традиційний французький десерт, який готують з різних ягід і фруктів. Це щось середнє між запіканкою і пирогом. І сьогодні ми поділимося з