Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт в мікрохвильовці

Торт в мікрохвильовці

19-01-2015, 12:58
5 430
Торт в мікрохвильовці
Хочете спекти щось смачненьке, але не хочете запалювати духовку і витрачати зайвий час на прогрівання. Пропонуємо вам тоді зробити швидкий тортик в мікрохвильовці. Він виходить не менш смачним і ароматним.

Торт «Наполеон» в мікрохвильовці


Інгредієнти:

  • листкове тісто - 500 г;

  • молоко - 400 мл;

  • яєчний жовток - 2 шт.;

  • борошно пшеничне - 4 ст. ложки;

  • цукор - 100 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • ваніль - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати торт в мікрохвильовці. Беремо листкове тісто , ділимо його навпіл і тонко розкочуємо. Випікаємо кожен корж для торта в мікрохвильовці протягом 5 хвилин. Для приготування крему ретельно розтираємо яєчні жовтки з цукровим піском, невеликими порціями всипаємо борошно. Обережно вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Готуємо крем на всій потужності 5-6 хвилин, помішуючи кожну хвилинку. В злегка вистиглу крем додаємо масло і кладемо за смаком ваніль. Готові листкові коржі поділяємо навпіл і змащуємо заварним кремом , після чого з'єднуємо між собою. Зверху прикрашаємо торт крихтою, що залишилася від коржів.

    Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • цукор - 6 ст. ложок;

  • борошно - 8 ст. ложок;

  • какао - 3 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • молоко - 6 ст. ложок;

  • рослинна олія - 6 ст. ложок;

  • ванілін - 1 пакетик;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Для крему:

  • шоколадна паста - за смаком;

  • волоські горіхи - за смаком.


  • Приготування
    У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, кладемо масло, вливаємо молоко і перемішуємо, злегка збиваючи масу віночком. Потім додаємо всі сухі інгредієнти: какао, ванілін, розпушувач і борошно. Замішуємо однорідне тісто, перекладаємо його у форму, зробивши посередині невелике поглиблення. Випікаємо в мікрохвильовці при 900 W 4 хвилини. Готовий бісквіт повністю остуджуємо, виймаємо з форми, акуратно розрізаємо на 2 рівних коржа і рясно змащуємо шоколадною пастою. Всю вільну поверхню обсипаємо горіхами і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник. Ось і все, смачний і ароматний шоколадний торт в мікрохвильовці готовий!

    «Медовий» торт в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 75 г;

  • цукор - 3 ст.;

  • яйце - 3 шт.;

  • мед - 3 ст. ложки;

  • лимонна кислота - щіпка;

  • сметана - 800 мл;

  • борошно - 4 ст.;

  • сода - 2 ч. ложки;

  • ванілін - за смаком.


  • Приготування
    Яйця збиваємо за допомогою віночка з 2 склянками цукру і ставимо на водяну баню. Потім додаємо мед, вершкове масло і гарненько перемішуємо. Соду з'єднуємо з лимонною кислотою і, як тільки масло розтане, виливаємо отриману суміш в масляну масу. Перемішуємо все і знімаємо з водяній бані. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер поділяємо його на 8 частин і розкачуємо кожну в пласт, товщиною близько 1 см.
    Кладемо по черзі коржі на тарілку для мікрохвильової печі і випікаємо за 2 хвилини, при 50 % потужності. Не втрачаючи часу дарма, давайте зробимо крем: сметану збиваємо до пишноти з цукром, додаємо ванілін і перемішуємо. Прослаиваем випечені коржі кремом, формуючи торт, прикрашаючи його на свій розсуд. Даємо десерту просочитися кремом в прохолодному місці, а потім подаємо на стіл!

    Торт у гуртку в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • Торт в мікрохвильовці

  • мука - 4 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Розглянемо ще один спосіб, як спекти торт в мікрохвильовці. Беремо велику кружку, кладемо борошно, цукор, додаємо яйце і все добре перемішуємо. Потім вливаємо молоко, кладемо розтоплене вершкове і рослинне масло. Все збиваємо до однорідної маси і випікаємо в мікрохвильовій печі близько 2-3 хвилини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
    Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
    В даний час на кухні у кожної господині є досить кухонних пристроїв для швидкого приготування різних страв. І сьогодні ми вам підкажемо декілька
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір»
    Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них
    Ленінградський торт - рецепт
    Ленінградський торт - рецепт
    Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
    Торт з заварним кремом
    Торт з заварним кремом
    Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде