Торт в мікрохвильовці
Хочете спекти щось смачненьке, але не хочете запалювати духовку і витрачати зайвий час на прогрівання. Пропонуємо вам тоді зробити швидкий тортик в мікрохвильовці. Він виходить не менш смачним і ароматним.
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
молоко - 400 мл;
яєчний жовток - 2 шт.;
борошно пшеничне - 4 ст. ложки;
цукор - 100 г;
вершкове масло - 50 г;
ваніль - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати торт в мікрохвильовці. Беремо листкове тісто , ділимо його навпіл і тонко розкочуємо. Випікаємо кожен корж для торта в мікрохвильовці протягом 5 хвилин. Для приготування крему ретельно розтираємо яєчні жовтки з цукровим піском, невеликими порціями всипаємо борошно. Обережно вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Готуємо крем на всій потужності 5-6 хвилин, помішуючи кожну хвилинку. В злегка вистиглу крем додаємо масло і кладемо за смаком ваніль. Готові листкові коржі поділяємо навпіл і змащуємо заварним кремом , після чого з'єднуємо між собою. Зверху прикрашаємо торт крихтою, що залишилася від коржів.
Інгредієнти:
цукор - 6 ст. ложок;
борошно - 8 ст. ложок;
какао - 3 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
молоко - 6 ст. ложок;
рослинна олія - 6 ст. ложок;
ванілін - 1 пакетик;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Для крему:
шоколадна паста - за смаком;
волоські горіхи - за смаком.
Приготування
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, кладемо масло, вливаємо молоко і перемішуємо, злегка збиваючи масу віночком. Потім додаємо всі сухі інгредієнти: какао, ванілін, розпушувач і борошно. Замішуємо однорідне тісто, перекладаємо його у форму, зробивши посередині невелике поглиблення. Випікаємо в мікрохвильовці при 900 W 4 хвилини. Готовий бісквіт повністю остуджуємо, виймаємо з форми, акуратно розрізаємо на 2 рівних коржа і рясно змащуємо шоколадною пастою. Всю вільну поверхню обсипаємо горіхами і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник. Ось і все, смачний і ароматний шоколадний торт в мікрохвильовці готовий!
Інгредієнти:
вершкове масло - 75 г;
цукор - 3 ст.;
яйце - 3 шт.;
мед - 3 ст. ложки;
лимонна кислота - щіпка;
сметана - 800 мл;
борошно - 4 ст.;
сода - 2 ч. ложки;
ванілін - за смаком.
Приготування
Яйця збиваємо за допомогою віночка з 2 склянками цукру і ставимо на водяну баню. Потім додаємо мед, вершкове масло і гарненько перемішуємо. Соду з'єднуємо з лимонною кислотою і, як тільки масло розтане, виливаємо отриману суміш в масляну масу. Перемішуємо все і знімаємо з водяній бані. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер поділяємо його на 8 частин і розкачуємо кожну в пласт, товщиною близько 1 см.
Кладемо по черзі коржі на тарілку для мікрохвильової печі і випікаємо за 2 хвилини, при 50 % потужності. Не втрачаючи часу дарма, давайте зробимо крем: сметану збиваємо до пишноти з цукром, додаємо ванілін і перемішуємо. Прослаиваем випечені коржі кремом, формуючи торт, прикрашаючи його на свій розсуд. Даємо десерту просочитися кремом в прохолодному місці, а потім подаємо на стіл!
Інгредієнти:
цукор - 3 ст. ложки;
мука - 4 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
молоко - 3 ст. ложки;
рослинне масло - 3 ст. ложки.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як спекти торт в мікрохвильовці. Беремо велику кружку, кладемо борошно, цукор, додаємо яйце і все добре перемішуємо. Потім вливаємо молоко, кладемо розтоплене вершкове і рослинне масло. Все збиваємо до однорідної маси і випікаємо в мікрохвильовій печі близько 2-3 хвилини.
Торт «Наполеон» в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати торт в мікрохвильовці. Беремо листкове тісто , ділимо його навпіл і тонко розкочуємо. Випікаємо кожен корж для торта в мікрохвильовці протягом 5 хвилин. Для приготування крему ретельно розтираємо яєчні жовтки з цукровим піском, невеликими порціями всипаємо борошно. Обережно вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Готуємо крем на всій потужності 5-6 хвилин, помішуючи кожну хвилинку. В злегка вистиглу крем додаємо масло і кладемо за смаком ваніль. Готові листкові коржі поділяємо навпіл і змащуємо заварним кремом , після чого з'єднуємо між собою. Зверху прикрашаємо торт крихтою, що залишилася від коржів.
Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, кладемо масло, вливаємо молоко і перемішуємо, злегка збиваючи масу віночком. Потім додаємо всі сухі інгредієнти: какао, ванілін, розпушувач і борошно. Замішуємо однорідне тісто, перекладаємо його у форму, зробивши посередині невелике поглиблення. Випікаємо в мікрохвильовці при 900 W 4 хвилини. Готовий бісквіт повністю остуджуємо, виймаємо з форми, акуратно розрізаємо на 2 рівних коржа і рясно змащуємо шоколадною пастою. Всю вільну поверхню обсипаємо горіхами і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник. Ось і все, смачний і ароматний шоколадний торт в мікрохвильовці готовий!
«Медовий» торт в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо за допомогою віночка з 2 склянками цукру і ставимо на водяну баню. Потім додаємо мед, вершкове масло і гарненько перемішуємо. Соду з'єднуємо з лимонною кислотою і, як тільки масло розтане, виливаємо отриману суміш в масляну масу. Перемішуємо все і знімаємо з водяній бані. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер поділяємо його на 8 частин і розкачуємо кожну в пласт, товщиною близько 1 см.
Кладемо по черзі коржі на тарілку для мікрохвильової печі і випікаємо за 2 хвилини, при 50 % потужності. Не втрачаючи часу дарма, давайте зробимо крем: сметану збиваємо до пишноти з цукром, додаємо ванілін і перемішуємо. Прослаиваем випечені коржі кремом, формуючи торт, прикрашаючи його на свій розсуд. Даємо десерту просочитися кремом в прохолодному місці, а потім подаємо на стіл!
Торт у гуртку в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як спекти торт в мікрохвильовці. Беремо велику кружку, кладемо борошно, цукор, додаємо яйце і все добре перемішуємо. Потім вливаємо молоко, кладемо розтоплене вершкове і рослинне масло. Все збиваємо до однорідної маси і випікаємо в мікрохвильовій печі близько 2-3 хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
В даний час на кухні у кожної господині є досить кухонних пристроїв для швидкого приготування різних страв. І сьогодні ми вам підкажемо декілька
Торт «Пломбір»
Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них
Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде