Рецепт трюфелів в домашніх умовах
Часто нам хочеться чого-небудь солоденького, смачненького, а в магазин йти лінь. Саме в цьому випадку вам дуже допоможе рецепт трюфелів. Так-так, ви не помилилися, ці чудові цукерки можна з легкістю зробити у себе вдома. Рецептів приготування домашніх трюфелів дуже багато, але основа у них завжди однакова, а відрізняються вони тільки начинкою. Можна зробити ці цукерки з горіхами, імбиром, кукурудзяними пластівцями, фруктами або сухофруктами. Тут все залежить тільки від вашої фантазії і смакових уподобань.
Інгредієнти:
гіркий шоколад - 250 г;
вершки 33 % - 250 мл;
вершкове масло - 50 г;
какао - для присипки.
Приготування
Давайте розглянемо з вами оригінальний рецепт приготування трюфелів. Гіркий шоколад ламаємо на дрібні шматочки і складаємо в глибоку миску. У ковшичек наливаємо вершки, ставимо їх на слабкий вогонь і доводимо до кипіння, а потім заливаємо ними часточки шоколаду. Гарненько все перемішуємо до утворення однорідної еластичної маси. Даємо масі постояти кілька хвилин, щоб її температура стала приблизно 50 градусів. Далі, маленькими шматочками, додаємо в суміш вершкове масло, потихеньку помішуючи ложкою. Також можете додати в ганаш за бажанням пластівці, горіхи, сухофрукти і т. д.
Потім накриваємо масу харчовою плівкою і прибираємо на 3 години в холодильник для застигання. Після закінчення часу дістаємо суміш і робимо з неї невеликі кульки з допомогою ложки. Після, обвалюють їх в какао і подаємо трюфелі до чаю, шампанського або коньяку.
Інгредієнти:
сухе молоко - 300 г;
вершкове масло - 100 г;
цукор - 3 ст. ложки;
вода - 2 ст. ложки;
какао - 2 ст. ложки.
Приготування
Рецепт приготування трюфелів в домашніх умовах досить простий: в каструльці змішуємо цукор, какао, воду і варимо на повільному вогні до утворення однорідної маси. Потім додаємо вершкове масло і ретельно перемішуємо. Знімаємо посуд з вогню і ставимо охолонути в холодильник. У остигнула масу поступово всипаємо сухе молоко, добре розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. В результаті у вас повинна вийти густа шоколадна паста, яку потім необхідно знову прибрати в холодильник на 15 хвилин. Далі швидко ліпимо з приготовленої суміші невеликі кульки-трюфелі і обвалюємо їх, за бажанням, у вафлях, какао, кокосовій стружці або подрібнених горіхах.
А вприкуску до трюфелів радимо приготувати ще кілька французьких ласощів - торт "Крокембуш" і "Птифури" . Приємного чаювання!
Шоколадні трюфелі рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами оригінальний рецепт приготування трюфелів. Гіркий шоколад ламаємо на дрібні шматочки і складаємо в глибоку миску. У ковшичек наливаємо вершки, ставимо їх на слабкий вогонь і доводимо до кипіння, а потім заливаємо ними часточки шоколаду. Гарненько все перемішуємо до утворення однорідної еластичної маси. Даємо масі постояти кілька хвилин, щоб її температура стала приблизно 50 градусів. Далі, маленькими шматочками, додаємо в суміш вершкове масло, потихеньку помішуючи ложкою. Також можете додати в ганаш за бажанням пластівці, горіхи, сухофрукти і т. д.
Потім накриваємо масу харчовою плівкою і прибираємо на 3 години в холодильник для застигання. Після закінчення часу дістаємо суміш і робимо з неї невеликі кульки з допомогою ложки. Після, обвалюють їх в какао і подаємо трюфелі до чаю, шампанського або коньяку.
Рецепт трюфелів з сухого молока
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування трюфелів в домашніх умовах досить простий: в каструльці змішуємо цукор, какао, воду і варимо на повільному вогні до утворення однорідної маси. Потім додаємо вершкове масло і ретельно перемішуємо. Знімаємо посуд з вогню і ставимо охолонути в холодильник. У остигнула масу поступово всипаємо сухе молоко, добре розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. В результаті у вас повинна вийти густа шоколадна паста, яку потім необхідно знову прибрати в холодильник на 15 хвилин. Далі швидко ліпимо з приготовленої суміші невеликі кульки-трюфелі і обвалюємо їх, за бажанням, у вафлях, какао, кокосовій стружці або подрібнених горіхах.
А вприкуску до трюфелів радимо приготувати ще кілька французьких ласощів - торт "Крокембуш" і "Птифури" . Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Молочні іриски
Приготування домашніх цукерок - це аж ніяк не прерогатива досвідченого кондитера. Ласощі у вигляді молочних ірисок з нашого рецепта під силу
Шоколадна паста
Шоколадна паста - це смачне ласощі, яке сподобається і дорослим, і дітям. Її можна подавати як самостійно, так і використовувати в якості начинок для
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому
Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить