У вас в холодильнику є пачка шоколадного масла, і ви не знаєте, як її правильно використовувати? Тоді ми з радістю розповімо вам, як приготувати смачне і оригінальне печиво з шоколадного масла, яке викличе захоплення у гостей і припаде до душі дітям.
Рецепт печива з шоколадного масла
Інгредієнти: шоколадне масло - 200 г; молоко - 3 ст. ложки; яйце - 1 шт.; розпушувач - 1 пакетик; борошно - 350 г; какао-порошок - 1 ст. ложка. Приготування Шоколадне масло трохи розм'якшуємо, викладаємо в миску, додаємо яйце, розпушувач, молоко і поступово вводимо муку. Перемішуємо до однорідності і кидаємо трохи какао-порошку. Тісто повинне вийти м'яким і еластичним. Розкачуємо його в тоненький пласт, беремо склянку або формочку і вирізаємо фігурки. Викладаємо печиво з шоколадного масла на деко, покритий фольгою, і випікаємо ласощі близько 20 хвилин.
Просте печиво з шоколадного масла
Інгредієнти: цукровий пісок - 150 г; шоколадне масло - 200 г; яйце - 1 шт.; какао-порошок - 4 ст. ложки; борошно - 350 г; рубані горіхи - за смаком; цукрова пудра для прикраси; розпушувач - 1 ч. ложка. Приготування Розм'якшене масло гарненько збиваємо міксером з цукровим піском в пишну масу. Потім розбиваємо куряче яйце і знову збиваємо. Додаємо какао, подрібнені горішки, перемішуємо, всипаємо борошно, просіяне з розпушувачем, і замішуємо м'яке тісто. Далі розгортаємо його в пласт, вирізаємо фігурки і випікаємо печиво в розігрітій духовці хвилин 15. Перед подачею на стіл, складаємо їх гіркою і присипаємо гарненько цукровою пудрою.
Смачне печиво з шоколадного масла
Інгредієнти: Для печива:
шоколадне масло - 90 г; маргарин - 90 г; коричневий цукор - 300 г; ванілін - 1 ст. ложка; яйце - 1 шт.; борошно - 500 г; сода - щіпка; какао-порошок - 200 г; цукор - 250 р. Для крему:
масло вершкове - 60 г; маргарин - 60 г; цукрова пудра - 450 г; ванілін - за смаком; жирні вершки - 25 р. Приготування Шоколадне масло збиваємо з маргарином, всипаємо цукор і перемішуємо. Далі додаємо за смаком ванілін і розбиваємо яйце. Повільно додаємо борошно, соду, какао і перемішуємо до отримання м'якого тіста. Після цього формуємо з нього ковбаску завдовжки 30 сантиметрів і діаметром близько 5. Загортаємо в харчову плівочку і кладемо на 1 годину в холодильник. Нарізаємо печиво шайбочками, викладаємо на деко і випікаємо приблизно 10 хвилин.
Далі готуємо крем: розтоплене вершкове масло збиваємо з маргарином, додаємо цукрову пудру, ванілін і вливаємо вершки. Намазуємо печиво отриманою масою і зверху накриваємо другим.