Свинина з ківі - рецепт
Всім нам знайомий рецепт шашлику з свинини з ківі, при цьому екзотичний фрукт передає м'яса не тільки свій солодкуватий смак, але і допомагає зробити свинину м'якше, розщеплюючи м'ясні волокна, що входить до складу свого соку кислотою. Сьогодні ж ми відступимо від рецептів свинини, маринованої з ківі і візьмемося за щось більш оригінальне.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 4 шт.;
соєвий соус - 1 /4 ст.;
рідкий дим - 2 ч. ложки;
гострий соус - за смаком;
мед - 3 ст. ложки;
ківі - 2 шт.;
ананас - 1 ст.;
болгарський перець - 1 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
петрушка;
оливкова олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Соєвий соус змішуємо з рідким димом, медом і парою крапель будь-якого гострого соусу, наприклад, табаско. Маринуємо м'ясо 30 хвилин в отриманому соусі. Сковороду гриль розігріваємо і змащуємо олією. Швидко обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору, для того, щоб м'ясо було більш презентабельно під час подачі. Тепер покриваємо м'ясо парою кружечків ківі і обертаємо фольгою (можна замінити фольгу рукавом для випічки). Запікаємо свинину в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.
Поки м'ясо готується, залишився ківі нарізаємо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо перець, червоний лук і ананас. Солимо і перчимо фрукти і залишаємо в холодильнику.
Свинячі відбивні залишаємо відлежаться 7-10 хвилин і подаємо з фруктовою сальсою.
Запечену з ківі свинину приготувати легко, і ми довели це в попередньому рецепті. Але що, якщо запекти м'ясо в горщику з фруктами і пастою каррі. Східні аромати гарантовано закрутять голову домочадцям ще до подачі страви.
Інгредієнти:
ківі - 2 шт.;
свинина - 300 г;
перець чилі - за смаком;
паста каррі - 30 г;
вершки - 1/2 ст.;
сіль - за смаком;
коричневий цукор - 10 г;
рибний соус - 1 ст. ложка.
Приготування
У невеликій мисці кип'ятимо 250 мл води і розводимо в ній пасту каррі. Переливаємо отриману суміш в глиняний горщик, закладаємо туди нарізану соломкою свинину додаємо сіль, рибний соус і цукор. Розводимо рідина в горщику вершками і ставимо все в духовку, розігріту до 160 градусів, на 25-30 хвилин. За 5-7 хвилин до закінчення готування, додаємо до м'яса нарізану кубиками ківі. Готове каррі дістаємо з духовки, розкладаємо по піалах і посипаємо гострим перцем і зеленню. Таке блюдо прийнято подавати з рисом або коржами.
Свинина з ківі в фользі
Інгредієнти:
Приготування
Соєвий соус змішуємо з рідким димом, медом і парою крапель будь-якого гострого соусу, наприклад, табаско. Маринуємо м'ясо 30 хвилин в отриманому соусі. Сковороду гриль розігріваємо і змащуємо олією. Швидко обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору, для того, щоб м'ясо було більш презентабельно під час подачі. Тепер покриваємо м'ясо парою кружечків ківі і обертаємо фольгою (можна замінити фольгу рукавом для випічки). Запікаємо свинину в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.
Поки м'ясо готується, залишився ківі нарізаємо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо перець, червоний лук і ананас. Солимо і перчимо фрукти і залишаємо в холодильнику.
Свинячі відбивні залишаємо відлежаться 7-10 хвилин і подаємо з фруктовою сальсою.
Запечена свинина з ківі
Запечену з ківі свинину приготувати легко, і ми довели це в попередньому рецепті. Але що, якщо запекти м'ясо в горщику з фруктами і пастою каррі. Східні аромати гарантовано закрутять голову домочадцям ще до подачі страви.
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці кип'ятимо 250 мл води і розводимо в ній пасту каррі. Переливаємо отриману суміш в глиняний горщик, закладаємо туди нарізану соломкою свинину додаємо сіль, рибний соус і цукор. Розводимо рідина в горщику вершками і ставимо все в духовку, розігріту до 160 градусів, на 25-30 хвилин. За 5-7 хвилин до закінчення готування, додаємо до м'яса нарізану кубиками ківі. Готове каррі дістаємо з духовки, розкладаємо по піалах і посипаємо гострим перцем і зеленню. Таке блюдо прийнято подавати з рисом або коржами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з курки з ківі
Деколи в салатах поєднуються, не перший погляд, не поєднувані інгредієнти. І ось про такому незвичайному салатик з курки з ківі ми сьогодні вам і
Медальйони зі свинини
Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.
Свинина з кешью
Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
Коктейль з ківі
Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми
Смузі з ківі
Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як
Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за