Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сорбет з ківі

Сорбет з ківі

18-01-2015, 21:31
1 134
Сорбет з ківі
Сорбет - прекрасний десерт для всіх тих, хто шалено любить морозиво, але в теж час суворо стежить за фігурою і дотримується дієти. Як правило, це ласощі готують з різних фруктів без додавання цукру і молока. Пропонуємо вам зробити освіжаючий і оригінальний сорбет з ківі, який неодмінно порадує всіх своїм чудовим смаком.

Сорбет з ківі


Інгредієнти:

  • вершки 33 % - 2 ст. ложки;

  • натуральний йогурт - 150 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • цукати - 1 ст. ложка;

  • апельсинова цедра - 1 ст. ложка;

  • ківі - 2 шт.;

  • мигдаль - 1 ч. ложка;

  • цукрова пудра;

  • апельсиновий сік - 50 мл


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати сорбет з ківі. Змішуємо йогурт з вершками, доводимо до кипіння на слабенькому вогні і знімаємо з плити. В тарілочку розбиваємо куряче яйце, ставимо її на водяну баню і збиваємо до загустіння. Потім з'єднуємо його з йогуртовій масою, всипаємо цукор, охолоджуємо суміш і прибираємо її на 3 години в морозилку. Після цього додаємо подрібнені цукати, цедру і мигдаль. Очищені ківі з апельсиновим соком і цукровою пудрою збиваємо блендером і отримані фруктове пюре змішуємо з йогуртовій сумішшю і заморожуємо.

    Сорбет з ківі з бананом


    Інгредієнти:

  • ківі - 2 шт.;

  • банан - 2 шт.;

  • цукор - 120 г;

  • лимон - 05 шт.;

  • тепла вода - 120 мл


  • Приготування
    Ківі і банани очищаємо, подрібнюємо і розкладаємо однаковими порціями невеликі стаканчики. Цукор розчиняємо у воді, додаємо лимонний сік і заливаємо сиропом наші фрукти. Все ретельно перемішуємо і ставимо на кілька годин в морозилку.

    Сорбет з ківі і лайма


    Інгредієнти:

  • ківі - 6 шт.;

  • сік лайма - 3 ст. ложки;

  • рідкий мед - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Скибочки ківі заморожуємо в морозилці, а потім збиваємо в міксері з медом і соком лайма.

    Рецепт сорбету з ківі і грейпфрута


    Інгредієнти:

  • цукор - 05 склянки;

  • вода - 05 склянки;

  • рідкий мед - 3 ст. ложки;

  • горілка - 2 ст. ложки;

  • цедра грейпфрута - 1 ст. ложка;

  • грейпфрутовий сік - 2 ст.;

  • Сорбет з ківі

  • ківі - 3 шт.


  • Приготування
    Воду, цукор і рідкий мед з'єднуємо в каструльці і нагріваємо на середньому вогні до повного розчинення. Потім переливаємо сироп у велику миску і прибираємо для швидкого охолодження в холодильник. У блендері збиваємо очищені ківі, додаємо сік і цедру грейпфрута. Далі вливаємо у фруктову масу холодний сироп з холодильника, горілку, перемішуємо і ставимо цю суміш заморожуватися на пару годин в холодильник. Подаємо сорбет в чашечках з половинок грейпфрута.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смузі з ківі
    Смузі з ківі
    Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як
    Лимонний сорбет
    Лимонний сорбет
    Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
    Ягідний сорбет
    Ягідний сорбет
    Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі ягід і фруктів
    М'ятний сорбет
    М'ятний сорбет
    Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
    Полуничний сорбет
    Полуничний сорбет
    Сорбет - це заморожене до твердого стану фруктове або ягідне пюре. Різновидів його створення досить багато, все залежить від ваших уподобань. І
    Апельсиновий сорбет - рецепт
    Апельсиновий сорбет - рецепт
    Сорбет - це заморожене фруктове пюре або сік. Готується досить просто за допомогою блендера і морозивниці. І зараз ми поділимося з вами смачні