Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі фруктів з додаванням цукрового сиропу.
Інгредієнти:
молоко - 300 мл;
заморожена вишня - 300 г;
заморожена смородина - 300 г;
заморожена полуниця - 300 г;
мелена кориця - за смаком;
цукор - 100 р.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати ягідний сорбет. Заморожені ягоди: вишню, смородину і полуницю ретельно перебираємо і промиваємо. Потім обсушуємо, обережно видаляємо кісточки і подрібнюємо блендером до отримання однорідного пюре. Після цього всипаємо цукор за смаком, кладемо корицю і розбавляємо молоком.
Знову збиваємо все блендером, викладаємо в плоску ємність і накриваємо кришкою. Прибираємо ласощі на кілька годин в морозилку, а коли сорбет повністю застигне, розкладаємо його по креманкам і прикрашаємо кількома ягідками і збитими вершками за бажанням.
Інгредієнти:
цукровий сироп - 100 мл;
лід - 100 г;
заморожені ягоди асорті - 150 г;
яблучний сік - 30 мл
Приготування
Розморожені ягоди викладаємо в чашу блендера, додати яблучний сік, трохи колотого льоду і збиваємо все інгредієнти до однорідної густої консистенції. Потім виливаємо отриману суміш в красивий келих і прибираємо на кілька годин в морозилку для застигання.
Інгредієнти:
апельсин - 2 шт.;
вишня заморожена - 3 ст.;
мед - за смаком.
Приготування
Апельсини чистимо, поділяємо на часточки, змішуємо з вишнею і подрібнюємо до однорідної маси. Додаємо за смаком підсолоджувач, перемішуємо, перекладаємо в одноразові стаканчики і відправляємо приблизно на 4 години в морозилку.
Інгредієнти:
вода - 250 мл;
цукор - 250 г;
полуниця, сливи, абрикоси - по 7 шт.
Приготування
Отже, спочатку варимо цукровий сироп: у воду висипаємо цукровий пісок, кип'ятити 3 хвилини до легкого загустіння і залишаємо остигати. Цим часом подрібнюємо на комбайні ягоди, протираємо масу через сито і з'єднайте з сиропом. Виливаємо суміш у форму і йдіть на пару годин в морозильну камеру. Після застигання, дістаємо сорбет і ретельно перемішуємо фруктову масу виделкою, розбиваючи тим самим застиглу воду і насичуючи десерт киснем. Після всіх маніпуляцій ми з вами отримуємо чудово смачне ласощі.
Рецепт ягідного сорбету
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати ягідний сорбет. Заморожені ягоди: вишню, смородину і полуницю ретельно перебираємо і промиваємо. Потім обсушуємо, обережно видаляємо кісточки і подрібнюємо блендером до отримання однорідного пюре. Після цього всипаємо цукор за смаком, кладемо корицю і розбавляємо молоком.
Знову збиваємо все блендером, викладаємо в плоску ємність і накриваємо кришкою. Прибираємо ласощі на кілька годин в морозилку, а коли сорбет повністю застигне, розкладаємо його по креманкам і прикрашаємо кількома ягідками і збитими вершками за бажанням.
Фруктовий сорбет «Ягідний коктейль»
Інгредієнти:
Приготування
Розморожені ягоди викладаємо в чашу блендера, додати яблучний сік, трохи колотого льоду і збиваємо все інгредієнти до однорідної густої консистенції. Потім виливаємо отриману суміш в красивий келих і прибираємо на кілька годин в морозилку для застигання.
Ягідний сорбет з фруктами
Інгредієнти:
Приготування
Апельсини чистимо, поділяємо на часточки, змішуємо з вишнею і подрібнюємо до однорідної маси. Додаємо за смаком підсолоджувач, перемішуємо, перекладаємо в одноразові стаканчики і відправляємо приблизно на 4 години в морозилку.
Ягідний сорбет зі сливою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку варимо цукровий сироп: у воду висипаємо цукровий пісок, кип'ятити 3 хвилини до легкого загустіння і залишаємо остигати. Цим часом подрібнюємо на комбайні ягоди, протираємо масу через сито і з'єднайте з сиропом. Виливаємо суміш у форму і йдіть на пару годин в морозильну камеру. Після застигання, дістаємо сорбет і ретельно перемішуємо фруктову масу виделкою, розбиваючи тим самим застиглу воду і насичуючи десерт киснем. Після всіх маніпуляцій ми з вами отримуємо чудово смачне ласощі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
М'ятний сорбет
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
Полуничний сорбет
Сорбет - це заморожене до твердого стану фруктове або ягідне пюре. Різновидів його створення досить багато, все залежить від ваших уподобань. І
Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за
Малиновий сорбет
Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми
Апельсиновий сорбет - рецепт
Сорбет - це заморожене фруктове пюре або сік. Готується досить просто за допомогою блендера і морозивниці. І зараз ми поділимося з вами смачні