Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ягідний сорбет

Ягідний сорбет

18-01-2015, 21:37
1 679
Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі фруктів з додаванням цукрового сиропу.

Рецепт ягідного сорбету


Інгредієнти:

  • молоко - 300 мл;

  • заморожена вишня - 300 г;

  • заморожена смородина - 300 г;

  • заморожена полуниця - 300 г;

  • мелена кориця - за смаком;

  • цукор - 100 р.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати ягідний сорбет. Заморожені ягоди: вишню, смородину і полуницю ретельно перебираємо і промиваємо. Потім обсушуємо, обережно видаляємо кісточки і подрібнюємо блендером до отримання однорідного пюре. Після цього всипаємо цукор за смаком, кладемо корицю і розбавляємо молоком.
    Знову збиваємо все блендером, викладаємо в плоску ємність і накриваємо кришкою. Прибираємо ласощі на кілька годин в морозилку, а коли сорбет повністю застигне, розкладаємо його по креманкам і прикрашаємо кількома ягідками і збитими вершками за бажанням.

    Фруктовий сорбет «Ягідний коктейль»


    Інгредієнти:

  • цукровий сироп - 100 мл;

  • лід - 100 г;

  • заморожені ягоди асорті - 150 г;

  • яблучний сік - 30 мл


  • Приготування
    Розморожені ягоди викладаємо в чашу блендера, додати яблучний сік, трохи колотого льоду і збиваємо все інгредієнти до однорідної густої консистенції. Потім виливаємо отриману суміш в красивий келих і прибираємо на кілька годин в морозилку для застигання.

    Ягідний сорбет з фруктами


    Інгредієнти:

  • апельсин - 2 шт.;

  • вишня заморожена - 3 ст.;

  • мед - за смаком.


  • Приготування
    Апельсини чистимо, поділяємо на часточки, змішуємо з вишнею і подрібнюємо до однорідної маси. Додаємо за смаком підсолоджувач, перемішуємо, перекладаємо в одноразові стаканчики і відправляємо приблизно на 4 години в морозилку.

    Ягідний сорбет зі сливою


    Інгредієнти:

  • вода - 250 мл;

  • Ягідний сорбет

  • цукор - 250 г;

  • полуниця, сливи, абрикоси - по 7 шт.


  • Приготування
    Отже, спочатку варимо цукровий сироп: у воду висипаємо цукровий пісок, кип'ятити 3 хвилини до легкого загустіння і залишаємо остигати. Цим часом подрібнюємо на комбайні ягоди, протираємо масу через сито і з'єднайте з сиропом. Виливаємо суміш у форму і йдіть на пару годин в морозильну камеру. Після застигання, дістаємо сорбет і ретельно перемішуємо фруктову масу виделкою, розбиваючи тим самим застиглу воду і насичуючи десерт киснем. Після всіх маніпуляцій ми з вами отримуємо чудово смачне ласощі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лимонний сорбет
    Лимонний сорбет
    Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
    М'ятний сорбет
    М'ятний сорбет
    Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
    Полуничний сорбет
    Полуничний сорбет
    Сорбет - це заморожене до твердого стану фруктове або ягідне пюре. Різновидів його створення досить багато, все залежить від ваших уподобань. І
    Сорбет з ківі
    Сорбет з ківі
    Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за
    Малиновий сорбет
    Малиновий сорбет
    Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми
    Апельсиновий сорбет - рецепт
    Апельсиновий сорбет - рецепт
    Сорбет - це заморожене фруктове пюре або сік. Готується досить просто за допомогою блендера і морозивниці. І зараз ми поділимося з вами смачні