Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі фруктів з додаванням цукрового сиропу.
Рецепт ягідного сорбету
Інгредієнти: молоко - 300 мл; заморожена вишня - 300 г; заморожена смородина - 300 г; заморожена полуниця - 300 г; мелена кориця - за смаком; цукор - 100 р. Приготування Зараз розповімо, як приготувати ягідний сорбет. Заморожені ягоди: вишню, смородину і полуницю ретельно перебираємо і промиваємо. Потім обсушуємо, обережно видаляємо кісточки і подрібнюємо блендером до отримання однорідного пюре. Після цього всипаємо цукор за смаком, кладемо корицю і розбавляємо молоком.
Знову збиваємо все блендером, викладаємо в плоску ємність і накриваємо кришкою. Прибираємо ласощі на кілька годин в морозилку, а коли сорбет повністю застигне, розкладаємо його по креманкам і прикрашаємо кількома ягідками і збитими вершками за бажанням.
Фруктовий сорбет «Ягідний коктейль»
Інгредієнти: цукровий сироп - 100 мл; лід - 100 г; заморожені ягоди асорті - 150 г; яблучний сік - 30 мл Приготування Розморожені ягоди викладаємо в чашу блендера, додати яблучний сік, трохи колотого льоду і збиваємо все інгредієнти до однорідної густої консистенції. Потім виливаємо отриману суміш в красивий келих і прибираємо на кілька годин в морозилку для застигання.
Ягідний сорбет з фруктами
Інгредієнти: апельсин - 2 шт.; вишня заморожена - 3 ст.; мед - за смаком. Приготування Апельсини чистимо, поділяємо на часточки, змішуємо з вишнею і подрібнюємо до однорідної маси. Додаємо за смаком підсолоджувач, перемішуємо, перекладаємо в одноразові стаканчики і відправляємо приблизно на 4 години в морозилку.
Ягідний сорбет зі сливою
Інгредієнти: вода - 250 мл; цукор - 250 г; полуниця, сливи, абрикоси - по 7 шт. Приготування Отже, спочатку варимо цукровий сироп: у воду висипаємо цукровий пісок, кип'ятити 3 хвилини до легкого загустіння і залишаємо остигати. Цим часом подрібнюємо на комбайні ягоди, протираємо масу через сито і з'єднайте з сиропом. Виливаємо суміш у форму і йдіть на пару годин в морозильну камеру. Після застигання, дістаємо сорбет і ретельно перемішуємо фруктову масу виделкою, розбиваючи тим самим застиглу воду і насичуючи десерт киснем. Після всіх маніпуляцій ми з вами отримуємо чудово смачне ласощі.