Полуничний сорбет

Розповімо, як приготувати полуничні сорбети. Полуницю можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Якщо готуємо для дітей, звичайно ж, виключаємо алкоголь.
Рецепт полуничного сорбету
Інгредієнти:
Приготування
Полуницю подрібнюємо в блендері. Додаємо цукор і вино і обережно перемішуємо зі злегка збитим окремо білком (робимо це віночком або міксером на малих обертах). Виливаємо отриману суміш в ємність, накриваємо і ставимо в морозильне відділення холодильника на 3-5 годин. За цей час періодично (4-5 разів) виймаємо ємність з сорбетом і, злегка збивши його віночком, знову поміщаємо в морозилку. Подаємо сорбет у вигляді кульок, як морозиво, або напіврідкому вигляді в креманках. Можна до сорбету подати коктейль з вермутом , який використовувався в приготуванні, або світле мускатне десертне вино.
Бананово-полуничний сорбет з паприкою і текілою в мексиканському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Полуницю і м'якоть банана пробиваємо блендером до стану пюре. Додаємо вершки, цукор, текілу або мескаль і сік лайма. Також додаємо за смаком мелену паприку і тертий темний шоколад (він

Перелити масу в миску, накриваємо і ставимо в морозильне відділення години на 3-5. За цей час 4-5 раз збиваємо сорбет віночком.
Якщо ви включите фантазію, то зможете самостійно придумувати нові рецепти сорбетов на основі полуниці. До речі, полуниця прекрасно гармонує з смаковими відтінками джина, м'яти й шампанського, можна додавати ці компоненти в сорбети або подати коктейль з цих інгредієнтів до полуничній сорбету.
Рекомендуємо добрі рецепти

Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати

Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі ягід і фруктів

Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за

Малиновий сорбет
Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми

Апельсиновий сорбет - рецепт
Сорбет - це заморожене фруктове пюре або сік. Готується досить просто за допомогою блендера і морозивниці. І зараз ми поділимося з вами смачні

Сорбет: рецепт
Сорбет - це одночасно і десерт на кшталт морозива, і прохолодний напій. Готувати його дуже просто, а до столу він завжди доводиться дуже до речі,