Апельсиновий сорбет - рецепт
Легкий апельсиновий сорбет здатний не тільки освіжити і втамувати спрагу в спекотний день, але і зробити це без нарощування зайві сантиметри на талії і стегнах. Низькокалорійне морозиво з апельсина сподобається дітям і дорослим.
Інгредієнти:
свіжовичавлений апельсиновий сік - 300 мл;
аніс - 2 зірочки;
цукор - 100 р.
Приготування
Сік виливаємо в сотейник і додаємо до нього аніс і цукор. Доводимо рідину до кипіння на середньому вогні і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться. Аніс витягуємо з сотейника і переливаємо сік з цукром в мороженицю. Якщо морожениці немає, то перелийте сік у ємність для заморожування і залиште в морозильній камері до затвердіння, після чого перемішуйте сорбет виделкою кожну годину, щоб руйнувати утворюються кристали льоду.
Інгредієнти:
апельсини - 2 шт.;
курага - 80 г;
цукор - 20 г;
апельсинова цедра - 1 ст. ложка;
кубики льоду - 4 1/2 ст.
Приготування
Цей рецепт приготування сорбету вимагає використання дуже потужного блендера. У чашу блендера необхідно покласти всі інгредієнти і збити їх поступово збільшуючи швидкість збивання пристрою до максимуму. Як тільки маса стане однорідною - сорбет можна подавати до столу.
Інгредієнти:
вода - 1/2 ст.;
цукор - 1/2 ст.;
апельсиновий сік - 2 ст.;
сік лимона - 1 ст. ложка;
ананас - 500 г;
апельсинова цедра - 2 ч. ложки.
Приготування
У сотейнику розігріваємо воду і додаємо до неї цукор, після чого варимо рідину до розчинення кристалів цукру. З допомогою міксера пюрируем скибочки ананаса, додаємо до них сироп, сік апельсина і лимона, а також апельсинову цедру. Переливаємо рідина у форму для заморозки і залишаємо в морозильній камері до легкого затвердіння, після чого сорбет знову збиваємо з допомогою блендера і повертаємо в морозилку на 2 години.
Інгредієнти:
апельсини - 6 шт.;
цукор - 1/2 ст.;
м'ята - 2 гілочки;
кампарі - 3 ст. ложки.
Приготування
Цедру апельсинів натираємо на тертці, а вичавлюємо сік. Змішуємо цедру з соком, додаємо до суміші цукор, гілочки м'яти і уварюємо рідина на середньому вогні до тих пір, поки кристали цукру не розчиняться. Охолодити рідину до кімнатної температури і додаємо кампарі. М'яту витягуємо. Перелити сік в мороженницу і готуємо згідно інструкції, або переливаємо майбутній сорбет в форму і через годину заморожування починаємо перемішувати його кожні 15 хвилин.
Як приготувати апельсиновий сорбет?
Інгредієнти:
Приготування
Сік виливаємо в сотейник і додаємо до нього аніс і цукор. Доводимо рідину до кипіння на середньому вогні і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться. Аніс витягуємо з сотейника і переливаємо сік з цукром в мороженицю. Якщо морожениці немає, то перелийте сік у ємність для заморожування і залиште в морозильній камері до затвердіння, після чого перемішуйте сорбет виделкою кожну годину, щоб руйнувати утворюються кристали льоду.
Апельсиновий сорбет з курагою
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт приготування сорбету вимагає використання дуже потужного блендера. У чашу блендера необхідно покласти всі інгредієнти і збити їх поступово збільшуючи швидкість збивання пристрою до максимуму. Як тільки маса стане однорідною - сорбет можна подавати до столу.
Апельсиновий сорбет з ананасом
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо воду і додаємо до неї цукор, після чого варимо рідину до розчинення кристалів цукру. З допомогою міксера пюрируем скибочки ананаса, додаємо до них сироп, сік апельсина і лимона, а також апельсинову цедру. Переливаємо рідина у форму для заморозки і залишаємо в морозильній камері до легкого затвердіння, після чого сорбет знову збиваємо з допомогою блендера і повертаємо в морозилку на 2 години.
Апельсиновий сорбет з кампарі
Інгредієнти:
Приготування
Цедру апельсинів натираємо на тертці, а вичавлюємо сік. Змішуємо цедру з соком, додаємо до суміші цукор, гілочки м'яти і уварюємо рідина на середньому вогні до тих пір, поки кристали цукру не розчиняться. Охолодити рідину до кімнатної температури і додаємо кампарі. М'яту витягуємо. Перелити сік в мороженницу і готуємо згідно інструкції, або переливаємо майбутній сорбет в форму і через годину заморожування починаємо перемішувати його кожні 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі ягід і фруктів
М'ятний сорбет
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за
Малиновий сорбет
Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми
Яблучний сорбет
Сорбет - це чудовий десерт, який обожнюють і дорослі, і діти. Його готують з фруктового пюре або соку, а потім заморожують до необхідної