Сорбет - прекрасний десерт для всіх тих, хто шалено любить морозиво, але в теж час суворо стежить за фігурою і дотримується дієти. Як правило, це ласощі готують з різних фруктів без додавання цукру і молока. Пропонуємо вам зробити освіжаючий і оригінальний сорбет з ківі, який неодмінно порадує всіх своїм чудовим смаком.
Сорбет з ківі
Інгредієнти: вершки 33 % - 2 ст. ложки; натуральний йогурт - 150 мл; яйце - 1 шт.; цукор - 1 ст. ложка; цукати - 1 ст. ложка; апельсинова цедра - 1 ст. ложка; ківі - 2 шт.; мигдаль - 1 ч. ложка; цукрова пудра; апельсиновий сік - 50 мл Приготування Зараз розповімо, як приготувати сорбет з ківі. Змішуємо йогурт з вершками, доводимо до кипіння на слабенькому вогні і знімаємо з плити. В тарілочку розбиваємо куряче яйце, ставимо її на водяну баню і збиваємо до загустіння. Потім з'єднуємо його з йогуртовій масою, всипаємо цукор, охолоджуємо суміш і прибираємо її на 3 години в морозилку. Після цього додаємо подрібнені цукати, цедру і мигдаль. Очищені ківі з апельсиновим соком і цукровою пудрою збиваємо блендером і отримані фруктове пюре змішуємо з йогуртовій сумішшю і заморожуємо.
Сорбет з ківі з бананом
Інгредієнти: ківі - 2 шт.; банан - 2 шт.; цукор - 120 г; лимон - 05 шт.; тепла вода - 120 мл Приготування Ківі і банани очищаємо, подрібнюємо і розкладаємо однаковими порціями невеликі стаканчики. Цукор розчиняємо у воді, додаємо лимонний сік і заливаємо сиропом наші фрукти. Все ретельно перемішуємо і ставимо на кілька годин в морозилку.
Сорбет з ківі і лайма
Інгредієнти: ківі - 6 шт.; сік лайма - 3 ст. ложки; рідкий мед - 3 ст. ложки. Приготування Скибочки ківі заморожуємо в морозилці, а потім збиваємо в міксері з медом і соком лайма.
Рецепт сорбету з ківі і грейпфрута
Інгредієнти: цукор - 05 склянки; вода - 05 склянки; рідкий мед - 3 ст. ложки; горілка - 2 ст. ложки; цедра грейпфрута - 1 ст. ложка; грейпфрутовий сік - 2 ст.; ківі - 3 шт. Приготування Воду, цукор і рідкий мед з'єднуємо в каструльці і нагріваємо на середньому вогні до повного розчинення. Потім переливаємо сироп у велику миску і прибираємо для швидкого охолодження в холодильник. У блендері збиваємо очищені ківі, додаємо сік і цедру грейпфрута. Далі вливаємо у фруктову масу холодний сироп з холодильника, горілку, перемішуємо і ставимо цю суміш заморожуватися на пару годин в холодильник. Подаємо сорбет в чашечках з половинок грейпфрута.