Давайте дізнаємося з вами як приготувати свинину з кешью і урізноманітнити повсякденне меню. Це незвичайне блюдо надовго запам'ятається вам своїм божественним смаком, простотою приготування і оригінальність подачі.
Свинина з перцем і кешью
Інгредієнти: свиняче філе - 500 г; консервовані ананаси - 350 г; цибулина - 1 шт.; морква - 3 шт.; болгарський перчик - 2 шт.; гострий зелений перець - 1 шт.; кешью - 150 г; соєвий соус - 100 мл; рибний соус - 1 ст. ложка; рисовий оцет - 1 ст. ложка; каррі - 2 ч. ложки. Приготування М'ясо промиваємо, висушуємо і нарізаємо кубиками середніх розмірів. Овочі чистимо, обробляємо і шаткуємо все точно такими ж шматочками, що і свинину. Потім беремо сковороду, ставимо її на вогонь, викладаємо гострий і солодкий перчик, цибульку і моркву, підливаємо соєвий, рибний соус, перемішуємо і тушкуємо до напівготовності. Приблизно через 15 хвилин додаємо подрібнені консервовані ананаси з соком. Далі викладаємо м'ясні шматочки, готуємо хвилин 5-7 і висипаємо кешью і каррі. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страва до повної готовності. Як гарнір подаємо відварений рис або гречану кашу .
Смажена свинина з кешью
Інгредієнти: свиняче філе - 600 г; соєвий соус - 2 ст. ложки; кешью - 100 г; масло рослинне - 4 ст. ложки; часник - 4 зубчики; зелена цибуля - за смаком; крохмаль - 1 ст. ложка; цукровий пісок - 1 ст. ложка; спеції. Приготування М'ясо нарізаємо смужками довжиною 5 сантиметрів, товщиною 1 сантиметр. На сковороді розігріваємо трохи соняшникової масла й обсмажуємо свинину до напівготовності. Потім перекладаємо шматочки на паперовий рушник і прибираємо надлишки масла. На сковороду викладаємо подрібнений часничок, стебла зеленої цибульки, висипаємо горіхи і пасеруємо інгредієнти, помішуючи, 30-60 секунд, а потім додаємо м'ясо. В піалі змішуємо крохмаль, соєвий соус, розбавляємо трохи водою, всипаємо цукор і кидаємо трохи солі. Поллємо приготованим соусом м'ясо і готуємо ще 5-10 хвилин на невеликому вогні.
Свинина з кешью у фользі
Інгредієнти: м'якоть свинини - 500 г; кешью - 100 г; зелень кропу - 1 пучок; кетчуп - 100 мл; спеції. Приготування Свинину промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками. Потім підсолюємо, перчимо за смаком, посипаємо подрібненими горішками кешью, поділяємо м'ясо на порції і загортаємо у фольгу кожну. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо на півгодинки в розігріту до 200°С духовку. Кріп промиваємо, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Готову свинину акуратно виймаємо з фольги, викладаємо на блюдо, поливаємо кетчупом і посипаємо свіжим кропом.