Вернуться назад Распечатать

Свинина з кешью

Свинина з кешью
Давайте дізнаємося з вами як приготувати свинину з кешью і урізноманітнити повсякденне меню. Це незвичайне блюдо надовго запам'ятається вам своїм божественним смаком, простотою приготування і оригінальність подачі.

Свинина з перцем і кешью


Інгредієнти:

  • свиняче філе - 500 г;

  • консервовані ананаси - 350 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • болгарський перчик - 2 шт.;

  • гострий зелений перець - 1 шт.;

  • кешью - 150 г;

  • соєвий соус - 100 мл;

  • рибний соус - 1 ст. ложка;

  • рисовий оцет - 1 ст. ложка;

  • каррі - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, висушуємо і нарізаємо кубиками середніх розмірів. Овочі чистимо, обробляємо і шаткуємо все точно такими ж шматочками, що і свинину. Потім беремо сковороду, ставимо її на вогонь, викладаємо гострий і солодкий перчик, цибульку і моркву, підливаємо соєвий, рибний соус, перемішуємо і тушкуємо до напівготовності. Приблизно через 15 хвилин додаємо подрібнені консервовані ананаси з соком. Далі викладаємо м'ясні шматочки, готуємо хвилин 5-7 і висипаємо кешью і каррі. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страва до повної готовності. Як гарнір подаємо відварений рис або гречану кашу .

    Смажена свинина з кешью


    Інгредієнти:

  • свиняче філе - 600 г;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • кешью - 100 г;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • часник - 4 зубчики;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • цукровий пісок - 1 ст. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо смужками довжиною 5 сантиметрів, товщиною 1 сантиметр. На сковороді розігріваємо трохи соняшникової масла й обсмажуємо свинину до напівготовності. Потім перекладаємо шматочки на паперовий рушник і прибираємо надлишки масла. На сковороду викладаємо подрібнений часничок, стебла зеленої цибульки, висипаємо горіхи і пасеруємо інгредієнти, помішуючи, 30-60 секунд, а потім додаємо м'ясо. В піалі змішуємо крохмаль, соєвий соус, розбавляємо трохи водою, всипаємо цукор і кидаємо трохи солі. Поллємо приготованим соусом м'ясо і готуємо ще 5-10 хвилин на невеликому вогні.

    Свинина з кешью у фользі


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 500 г;
  • Свинина з кешью

  • кешью - 100 г;

  • зелень кропу - 1 пучок;

  • кетчуп - 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Свинину промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками. Потім підсолюємо, перчимо за смаком, посипаємо подрібненими горішками кешью, поділяємо м'ясо на порції і загортаємо у фольгу кожну. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо на півгодинки в розігріту до 200°С духовку. Кріп промиваємо, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Готову свинину акуратно виймаємо з фольги, викладаємо на блюдо, поливаємо кетчупом і посипаємо свіжим кропом.