Курка в кисло-солодкому соусі

Рецепт курки з овочами в кисло солодкому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У великій мисці змішуємо ананасовий сік , цукор, перець і крохмаль. Слідом вливаємо лимонний сік, трохи соєвого соусу і кетчуп. Перемішуємо соус до однорідності і відставляємо в сторону.
У сковороді вок розігріваємо рослинне масло. Курятину обсушуємо паперовими рушниками і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо м'ясо з цибулею і нарізаною соломкою морквою до тих пір, поки курка не підрум'яниться. У сковороду з м'ясом і овочами додаємо нарізаний болгарський перець, ананас і кабачок. Продовжуємо готування до тих пір, поки овочі не дійдуть до готовності, але надалі збережуть свою текстуру.
Вміст сковороди заливаємо соусом, перемішуємо і чекаємо, поки сам соус загусне, після цього курка з ананасами в кисло-солодкому соусі готова для подачі на стіл.
Якщо ви хочете приготувати курку в кисло-солодкому соусі в мультиварці, то протягом всієї готування використовуйте режим "Смаження", дотримуючи всі ті етапи, які описані вище.
Курка в кисло-солодкому соусі по-тайськи
Інгредієнти:
Для курки:
Для соусу:
Приготування
Спершу змішаємо рибний соус з крохмалем. В отриманий маринад опускаємо шматочки курячого філе.
Ножем розрізаємо стебло лемонгрсса уздовж навпіл, а потім б'ємо по всій його поверхні плоскою стороною ножа, щоб вивільнити ефірні масла. У невелику миску додаємо всі інгредієнти для нашого соусу, крім крохмалю. Ретельно перемішуємо. овочі миємо й нарізаємо соломкою.
У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо на ньому шматочки курки на 1-2 хвилини, після заливаємо все соусом, додаємо лемонграс і перемішуємо. Доводимо соус до кипіння, накриваємо сковороду кришкою і залишаємо страву протушкувати 5 хвилин. Після закінчення часу закладаємо в сковороду гриби, зелену цибулю і болгарський перець і тушкуємо все ще 5 хвилин. В кінці кладемо пекінську капусту, перемішуємо і готуємо все ще 1-2 хвилини. Щоб соус загус, додаємо розведений в холодній воді крохмаль і проварюємо соус, помішуючи.
Рецепт кисло-солодкого соусу для курки
Цей простий у приготуванні соус стане універсальним доповненням до страв з м'яса і птиці.
Інгредієнти:

Приготування
Закладаємо всі інгредієнти, крім крохмалю в сотейник і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться. Крохмаль розвести в половині склянки холодної води і виливаємо до решти інгредієнтів. Варимо соус до загусання, помішуючи. При бажанні в соус можна зробити гостріше, додавши в рецепт трохи перцю чилі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Китайський кисло-солодкий соус
Китайський кисло-солодкий соус являє собою дуже популярне доповнення до м'ясних, рибних і навіть овочевих страв. Приготувати його можна на власній

Соус до курки - рецепт
Курка - це блюдо на кожен день, який може приготувати навіть ледачий. Так ось найбільш ледачим радимо урізноманітнити «куряче меню» простим способом

Кисло-солодкий соус - рецепт
Соуси надають страві неповторні відтінки і розкривають його смак в повній мірі. Адже, одне і теж страву, подана з різними соусами, кожен раз

Яловичина в кисло солодкому соусі
Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.

Короп в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Короп - смачна риба, з якої можна приготувати звичні, а також незвичайні страви. І сьогодні мова піде про карпі в кисло-солодкому соусі по-китайськи.

М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо