Соус до курки - рецепт

Апельсиновий соус до курки
Дуже простий у приготуванні, апельсиновий соус надає курці дуже приємний, навіть вишуканий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Часник розтираємо і змішуємо з дрібкою солі. Нарізаємо апельсин і гриби тонкими скибочками і змішати з часником і сіллю, заливаємо білим вином і апельсиновим соком.
Білий соус до курки
Цей варіант соусу для прихильників традиційної рецептури.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно на вершковому маслі підсмажуємо до золотистого відтінку. Потім додаємо підігрітий бульйон, помішуючи поджаривающуюся борошно, щоб уникнути утворення грудок. Постійно перемішуючи, варимо до загустіння, додаємо сіль і перець. Загустевшему соусу даємо охолонути і вбиваємо яєчний жовток (в гарячий соус не можна - жовток згорнеться). Гарнируем курку в білому соусі рисом.
Кисло-солодкий соус до курки
Якщо вам захотілося екзотики, приготуйте курку в кисло-солодкому соусі.
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо олію в сковороді. Вимитий і обсушенный болгарський перець очищаємо і ріжемо великими шматочками, імбир чистимо і тремо на тертці. Потім обсмажуємо перець 1-2хвилини, додаємо імбир, оцет, половину склянки кип'яченої води (можна соку, в якому знаходилися ананаси) і порізані на шматочки ананаси. При використанні води потрібно додати 2 столові ложки цукру. Перемішуємо і протушиваем протягом 2-3 хвилин. Можна додати подрібнений часник. Після цього додаємо кетчуп або томатну пасту і крохмаль. Ще раз перемішуємо, знімаємо кисло-солодкий соус з плити.
Вершковий соус до курки
Смак цього ніжного вершкового соусу чудово поєднується з вареною куркою та субпродуктами.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно, постійно помішуючи, обсмажуємо на вершковому маслі до отримання золотистого кольору. Вимикаємо плиту, додаємо вершки і розм'якшене вершкове масло. Потім солимо, додаємо спеції і добре перемішуємо.
Сирний соус до курки
Цей соус додасть до звичайної смаженої курки пікантну нотку.
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо сир на дрібній тертці. Вершки нагріваємо майже до температури кипіння, додаємо сир і розмішуємо його, поки він не розчиниться. Солимо, перчимо, додаємо гірчицю. Щоб зробити соус погостріше, можна додати щіпку чилі. До м'яса подаємо соус гарячим.
Гострий соус до курки

Інгредієнти:
Приготування
У миску викладаємо сметану, додаємо томатну пасту і розмішуємо. Колір суміші має вийти темно-рожевим, видавлюємо часник, солимо. Гострий соус готовий, подаємо з смаженої або запеченої куркою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Китайський кисло-солодкий соус
Китайський кисло-солодкий соус являє собою дуже популярне доповнення до м'ясних, рибних і навіть овочевих страв. Приготувати його можна на власній

Кисло-солодкий соус - рецепт
Соуси надають страві неповторні відтінки і розкривають його смак в повній мірі. Адже, одне і теж страву, подана з різними соусами, кожен раз

Курка з ананасами - рецепт
Курка з ананасами - прекрасне поєднання. Готувати страви з цими інгредієнтами - одне задоволення. Чому? Робляться вони швидко з'їдаються ще швидше, а

Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.

М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо

Курка каррі з ананасами
Каррі - це гостра індійська приправа, що складається з набору пряних трав. Її широко використовують у всьому світі для приготування різних страв. І